visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Priemonė nuo plaukų slinkimo – Fusion Mesotherapy® mezoterapijos procedūra

Priemonė nuo plaukų slinkimo – Fusion Mesotherapy® mezoterapijos procedūra Priemonė nuo plaukų slinkimo – Fusion Mesotherapy® mezoterapijos procedūra

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centras AESTHETA, UAB

„Aestheta“, estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centras, siūlo priemonę nuo plaukų slinkimo „Fusion Mesotherapy® F-Hair“ kokteilį.

Plaukas – odos darinys, sudarytas iš sukietėjusių epidermio ląstelių. Plaukas yra sudarytas iš dviejų pagrindinių dalių: matomo plauko stiebo ir plauko šaknies, kuri yra plauko maišelyje – folikule. Plauko folikulas yra vieta, iš kurios auga plaukas. Tai yra epidermio įduba, apsupta jungiamojo audinio sluoksnio.

Plauko augimas yra skirstomas į 3 fazes: augimo fazė (anagen), pereinamoji nykimo fazė (catagen), ramybės fazė (telogen). Apie 80 % žmogaus plaukų yra aktyvioje augimo fazėje, kuri trunka net iki kelerių metų. Vėliau plaukas pereina į nykimo fazę. Pereinamojoje nykimo fazėje plaukas nustoja augti, tačiau dar neiškrenta, o folikulas po truputį juda link odos paviršiaus. Ši fazė tęsiasi keletą savaičių. Ramybės fazėje, trunkančioje keletą mėnesių, pradeda augti naujas plaukas, o senas iškrenta. Normaliai per dieną žmogus praranda 40-150 plaukų, tačiau dėl įvairių priežasčių šis skaičius gali stipriai padidėti. Be to, plauko augimo procesas gali sutrikti ir sulėtėti. Plaukų slinkimas gali būti susijęs su hormonų kiekio organizme pakitimais. Suintensyvėjęs plaukų slinkimas daugeliui moterų pastebimas po gimdymo, menopauzės periodu. Vyrų plaukų slinkimas dažniausiai yra androgeninės kilmės, atsirandantis dėl paveldėtos plauko folikulo savybės ypač jautriai reaguoti į hormonų androgenų kiekį kraujyje. Taip pat bendrą plaukų slinkimą gali sukelti įvairūs medikamentai, kai kurios ligos, stresas bei netinkama priežiūra. Sveikiems plaukams ypač svarbu tinkama mityba, reikiamas su maistu gaunamų aminorūgščių, mineralinių medžiagų ir vitaminų kiekis.

Priemonė nuo plaukų slinkimo

Kaip galime pagerinti plaukų būklę ir stabdyti padidėjusį plaukų slinkimą? Vienas iš efektyvių metodų – tai mezoterapijos procedūrų kursas. Specialiu galvos odai skirtu medžiagų kompleksu, galima atlikti tradicinę adatinę mezoterapiją, aparatinę beadatinę mezoterapiją, o taip pat naudoti adatinį volelį, kuris intensyvina procedūrą ir padidina jos efektyvumą.

„Fusion Mesotherapy® F-Hair“ kokteilis – tai tinkamiausia priemonė, norint pasiekti geriausius rezultatus per trumpiausią laiką. Tai efektyvi formulė, sukurta kovai prieš plaukų silpnėjimą ir slinkimą, skatina plaukų augimą. Aktyvina mikrocirkuliaciją ir revitalizuoja plaukų folikulus. Dėl azijinės centelės ir ginkmedžio ekstraktų savybių, gerinama kraujo cirkuliacija, didėja aprūpinimas deguonimi ir drėgme. Šio kokteilio formulėje taip pat yra metabolitų – vitaminų, amino rūgščių ir mineralų, reikalingų tinkamo energetinio lygio metabolizmui vykti. Veikliosios medžiagos: mažos molekulinės masės hialurono rūgštis, organinis silicis, ginkmedžio ir azijinės centelės ekstraktai, dekspantenolis, piruvinė rūgštis, biotinas, kalcis, geležis, cinkas, magnis, varis.

„F-Hair Men“ kokteilis taikomas andorgeninės alopecijos nulemtam plikimui stabdyti. Kokteilio sudėtyje esantys augimo faktoriai padeda atstatyti nykstančius plaukų folikulus, vitaminai ir mikroelementai skatina plaukų augimą. Šio kokteilio formulėje yra peptidai, augimo faktoriai, organinis silicis, pantenolis ir hialurono rūgštis. Mezoterapijos procedūros taip pat pagerina galvos odos būklę, mažina sausumą ir pleiskanojimą, todėl procedūros gali būti taikomos galvos odos problemoms spręsti.

Priemonė nuo plaukų slinkimo

Rekomendacijos: galvos mezoterapijos procedūras kartoti kas 4-10 d., atlikus 5 procedūras pereiti prie 1 seanso per mėnesį.

Taip pat plaukų slinkimui stabdyti ir plaukų augimui stimuliuoti taikomos PRP trombocitais praturtintos plazmos procedūros. PRP procedūra yra labai saugi, nes naudojamas tik paties paciento kraujas – nėra jokios rizikos užkrėsti infekcija ar sukelti alerginę reakciją (alergines reakcijas sukelia „svetimos“ medžiagos – alergenai). Šios procedūros metu centrifuguojant paties paciento kraują yra suaktyvinami kraujo kūneliai – trombocitai. Trombocitai aktyviai dalyvauja natūraliuose gijimo procesuose. Trombocitai yra gausūs augimo faktoriais, kurie stimuliuoja kamieninių ląstelių gamybą, kolageno sintezę, fibroblastų dalijimąsi ir angiogenezę atjauninant odą. PRP terapija sustiprina jūsų įgimtą natūralų gydymo ir audinių reorganizavimosi potencialą.

„Aestheta“ nuolat bendradarbiauja su grožio specialistais, kosmetologais ir gydytojais dermatologais. Bendrovė atstovauja pasaulyje pripažintus profesionalios ir dermatologinės kosmetikos produktus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus