visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Produktai su hialurono rūgštimi OXYGENERY PARIS® odos senėjimo procesams stabdyti

Produktai su hialurono rūgštimi OXYGENERY PARIS® odos senėjimo procesams stabdyti Produktai su hialurono rūgštimi OXYGENERY PARIS® odos senėjimo procesams stabdyti

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centras AESTHETA, UAB

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centras Vilniuje „AESTHETA“ pristato odos senėjimo procesus stabdančią kosmetologinės linijos „Oxynergy Paris®“ produktus su hialurono rūgštimi.

„Oxynergy Paris®“ produktuose naudojama mažos molekulinės masės hialurono rūgštis yra 15.000-50.000 daltonų dydžio – molekulės tiksliai identiškos esančiai odoje hialurono rūgščiai. Šis specifinis molekulių dydis leidžia patekti medžiagai į odą ir veikti ne tik epidermį bet ir dermą, kur sureguliuojama odos drėgmė ir padidinamas odos stangrumas. Taipogi hialurono rūgštis padeda sulaikyti vandenį odoje (TEWL netekimas), stabdo transepiderminį vandens netekimo reiškinį, t.y. vandens išgaravimą per odos paviršių.

Kuo mažiau drėgmės turi oda, tuo prastesnis jos elastingumas, tonusas ir minkštumas. Derma yra sudaryta daugiausiai iš fibroblastų ir tarpląstelinės matricos (ECM), ten yra randami kolagenas, elastinas ir glikoaminoglikanai, kaip ir hialurono rūgštis.

Hialurono rūgštis yra ypatingai svarbi odos drėgmei ir aktyviai fibroblastų veiklai, jie sintezuoja kolageną, kuris reikalingas kaip odos atraminė struktūra. Odos senėjimas mažina hialurono rūgšties kiekį dermoje ir sumažina jos sintezę. Tai lemia odos elastingumo ir stangrumo sumažėjimą bei dehidrataciją ir raukšlių formavimąsi.

„Oxynergy Paris®“ priemonės su hialurono rūgštimi individualiam ir profesionaliam naudojimui: Hialurono rūgšties kremas 200 ml ir 50 ml, Hialurono rūgšties kaukė 200 ml, Hialurono rūgšties grynoji esencija (koncentracija 2.0%) 10 ml, Kolageno pluošto kaukė su hialurono rūgštimi, Hialurono rūgšties serumas 30 ml, Hialurono rūgšties kremas kūnui 200 ml,

„Oxynergy Paris®“ produktų formulėse yra estetinėje medicinoje naudojami ingredientai: DMAE, hialurono rūgštis, organinis silicis, peptidai, vitaminai, amino rūgštys ir kt. Be parabenų, silikonų, dažomųjų, kvapiųjų ir gyvulinės kilmės medžiagų.

UAB „AESTHETA“ Lietuvoje atstovauja profesionaliai, išskirtinės koncepcijos ir naujausių technologijų kosmetologinei produktų linijai, paremtai estetinės medicinos pagrindais, „Oxynergy Paris®“. Vilniuje įsikūrusiame grožio centre „AESTHETA“ taip pat atliekamos įvairios kosmetologinės, veido ir kūno sveikatinimo procedūros, dirbama su profesionalių produktų linijomis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus