visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Profesionalios odontologijos paslaugos vienoje vietoje – KALNIEČIŲ ODONTOLOGIJOS KLINIKOJE

Profesionalios odontologijos paslaugos vienoje vietoje  – KALNIEČIŲ ODONTOLOGIJOS KLINIKOJE Profesionalios odontologijos paslaugos vienoje vietoje – KALNIEČIŲ ODONTOLOGIJOS KLINIKOJE

KALNIEČIŲ ODONTOLOGIJOS KLINIKA, UAB

Modernioje „Kalniečių odontologijos klinikoje“, Kaune, teikiamos visos odontologijos paslaugos – nuo profilaktikos iki implantacijos. Jaukioje ir profesionalioje gydymo erdvėje, prioritetas skiriamas gerai paciento savijautai, nepriekaištingiems darbo rezultatams ir gydytojų kompetencijai.

„Kalniečių odontologijos klinika“ siekia užtikrinti aukščiausią paslaugų kokybę, todėl naudojamos tik tarptautinius standartus (ISO, DIN, ADA ir kt.) turinčios medžiagos ir technologijos. Visoms suteiktoms paslaugoms yra suteikiama vienerių metų garantija.

Visos odontologų paslaugos Kaune


Kvalifikuoti specialistai

„Kalniečių odontologijos klinikoje“ dirba tik patyrę gydytojai, nuolatos besitobulinantys ir gilinantys savo žinias įvairiuose tarptautiniuose seminaruose bei konferencijose.

Moderni gydymo technika ir priemonės

„Kalniečių odontologijos klinikoje“ įrengti modernūs kabinetai, atitinkantys griežtus Europos sąjungos kokybės standartus bei higienos reikalavimus.

Nėščiųjų profilaktika ir gydymas

„Kalniečių odontologijos klinikos“ specialistai visada maloniai pasiruošę būsimoms mamoms suteikti išsamią informaciją apie tinkamiausią dantų priežiūrą, profilaktiką bei atlikti gydymą nėštumo laikotarpiu.

Budintis odontologas

Pagal atskirą susitarimą priimami pacientai vakarais, savaitgaliais ir šventinėmis dienomis.

Nuolaidų sistema

Su išankstine registracija pirminė gydytojo-odontologo konsultacija – nemokama. Lojaliems klientams taikomos nuolaidos. „Kalniečių odontologijos klinika“ periodiškai skelbia nuolaidų laikotarpius skirtingam odontologiniam gydymui bei procedūroms.

Išsami informacija apie gydymo procesą, dantų priežiūrą ir profilaktiką

Naudojant modernią gydymo techniką, klientas yra vizualiai supažindinamas su esamomis problemomis. Parodomi pažeisti dantys, suteikiama galimybė detaliau susipažinti su gydymo procesu ir iš arčiau įvertinti galutinį rezultatą. Skaitmeniniu radioviziografu atliekamos rentgeno nuotraukos.

Nemokamas parkavimas

„Kalniečių odontologijos klinika“ įsikūrusi visai šalia pagrindinės miesto gatvės – Savanorių prospekto, todėl privažiavimas yra itin patogus, o nemokamoje stovėjimo aikštelėje visada rasite vietą automobiliui parkuoti.

Kondicionuojamos ir vėdinamos patalpos

Kad klinikos pacientai jaustųsi patogiai ir jaukiai – patalpų oras yra tinkamai vėdinamas, o vasaros laikotarpiu – kondicionuojamas.

Bendradarbiavimas su draudimo bendrovėmis

„Kalniečių odontologijos klinikoje“ priimami gydytis apdraustieji, turintys teisę į nemokamą ar dalinai mokamą dantų gydymą UAB „Ergo Lietuva“, „Gjensidige“ ir „CompensaLife“ gyvybės draudimais.

Visos odontologų paslaugos Kaune

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus