visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Profesionalus važiuoklės remontas ŠASI autoservise

Profesionalus važiuoklės remontas ŠASI autoservise Profesionalus važiuoklės remontas ŠASI autoservise

ŠASI, IĮ

www.vaziuokle.lt

Automobilis – mūsų kasdienybės dalis. Jis turi tarnauti patikimai, todėl reikia jį nuolat prižiūrėti. Patikėkite automobilio remontą  profesionalams, kuriems svarbi kokybė. Turėsite suremontuotą, kelyje patikimą automobilį.

Pagrindiniai automobilių gedimai – susiję su važiuokle.

Mes įpratę į autoservisą kreiptis tuomet, kai kas nors sugenda. Važiuoklės detalės susijusios su kitomis automobilio sistemomis, todėl jų gedimai gali turėti įtakos ir tų sistemų nekokybiškam veikimui. Tvarkingos važiuoklės dėka automobilis geriau sukimba kelio danga, švelniau važiuoja per įvairias duobes, nelygumus. Automobilių meistrai pataria reguliariai, bent kartą ar du per metus, atsižvelgiant į automobilio ridą bei vairuotojo vairavimo ypatumus, patikrinti važiuoklės būklę. Reguliariai atliekama važiuoklės diagnostika gali užkirsti kelią rimtiems automobilio gedimams ar padėti išvengti skaudesnių nelaimių kelyje.

Atsiminkite, važiuoklė nėra tiesiog ratai ir stabdžiai. Sąvoka apima platesnę detalių bei gedimų sferą: remontuojami ir keičiami amortizatoriai, spyruoklės, vairo traukės, vairo traukių antgaliai ir apsauginės gumos, svirtys, keičiami ir presuojami šarnyrai, keičiami ir presuojami sailentblokai, pusašiai ir jų šarnyrai, keičiami ratų guoliai, granatos, apsauginės granatų gumos, atraminiai guoliai ir plokštelės. Keičiami ir remontuojami stabilizatoriai ir kitos važiuoklės bei pakabos dalys.

Važiuoklės remontas – atsakingas ir kruopštus darbas. Renkantis važiuoklės meistrus, rekomenduojama kreiptis į įmonę su profesionalia komanda, kuri šioje srityje turi ilgametę patirtį.

Profesionalus važiuoklės remontas

Individuali įmonė „ŠASI“ automobilių remonto vykdo jau beveik du dešimtmečius. Sukaupta didelė darbo patirtis automobilių remonto ir priežiūros srityje. Tai suteikia garantijas naujiems ir lojaliems klientams – visus darbai bus atlikti laiku ir labai kruopščiai. Atliekant važiuoklės diagnostiką, naudojama šiuolaikiška, moderni įranga bei vadovaujamasi sukaupta ilgamete darbo patirtimi. Įgytos žinios daugeliu atveju padeda greitai nustatyti esamus gedimus. Klientams pageidaujant, sudaromas reikalingų remonto darbų sąrašas, nurodoma darbų trukmė, kaina.

Autoservisuose „Šasi“ Panevėžyje ir Utenoje teikiamos paslaugos:

  • lengvųjų automobilių ir mikroautobusų važiuoklės diagnostika ir remontas;
  • stabdžių sistemos remontas;
  • techninei apžiūrai paruošiama ir sutvarkoma automobilio važiuoklė bei stabdžių sistema;
  • teikiamos konsultacijos Jums rūpimais klausimais;
  • restauruojamos ir automobilio pakabos detalės bei klientų atvežtos, nuimtos sunkvežimių, traktorių paprastosios ir reaktyvinės traukės.

Taip pat prekiaujama:

  • važiuoklės dalimis (amortizatoriais, pakabos detalėmis, pusašių apsaugomis, ratų guoliais, stabdžių kaladėlėmis, stabdžių diskais, stabdžių suportų manžetais);
  • kitomis automobilių dalimis bei priežiūros priemonėmis (akumuliatoriais, antifrizais, stiklų valytuvais, stiklų plovimo skysčiais, variklio alyva ir pan.).

Profesionalus važiuoklės remontas

Laiku sutvarkyta važiuoklė – ilgiau tarnaujantis automobilis!

Kreipkitės į profesionalus!

Straipsnis parengtas pagal: automedia.lt; „Profesionalus važiuoklės remontas“

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus