visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Rankšluosčių džiovintuvai – šiluma ir komfortas jūsų namams

Rankšluosčių džiovintuvai – šiluma ir komfortas jūsų namams Rankšluosčių džiovintuvai – šiluma ir komfortas jūsų namams

Vonios kambaryje praleidžiame nemažai laiko. Todėl labai svarbu jį įsirengti patogų, dėmesį skirti kiekvienai detalei. Viena pagrindinių – rankšluosčių džiovintuvas.

UAB „Elonika“ jau daugiau kaip 20 metų specializuojasi rankšluosčių džiovintuvų gamyboje ir, atsižvelgdama į kiekvieno kliento poreikius, teikia galvaninio padengimo paslaugas. Siūlomi įvairaus dizaino elektriniai ir vandeniniai rankšluosčių džiovintuvai iš paprasto ar nerūdijančiojo plieno, žalvario ir vario bei jų priedų. Turėdama galvaninį cechą, tiksliai parinkdama tai, ko pageidauja klientas, bendrovė išlaiko aukštą gaminių kokybę.

Bendrovė siūlo tokias metalų padengimo paslaugas: kokybiškas galvaninis ir cheminis metalų bei plastikų padengimas, variavimas, nikeliavimas, chromavimas, cinkavimas, alavavimas, patinavimas, plastikų metalizavimas, nerūdijančiojo plieno poliravimas. Didžiausia detalė, kurią galima padengti galvanine danga, yra 1,2 m aukščio ir 60 cm pločio.

Rankšluosčių džiovintuvai

Kilpiniai ir kopėtėlių tipo vonios kambariui ar virtuvei skirti rankšluosčių džiovintuvai gaminami standartinių matmenų ar, esant poreikiui, pagal individualius užsakymus. Minėti džiovintuvai tinka bet kokioms vandens tiekimo sistemoms, gali būti tiesiogiai jungiami prie vamzdyno, kabinami ant sienos, kampe, tvirtinami prie grindų arba gali atlikti atitvaro sienelės funkciją. Parenkami ir džiovintuvų priedai: kaitintuvai su termoreguliatoriumi, itališki ventiliai, prijungimo mazgai, trišakės jungtys, kabliukai ir pan. Gamyboje naudojamos naujos technologijos, gaminiuose nėra draudžiamų ar ribojamų medžiagų.

Prieš trejus metus į rinką „Elonikos“ pateikta retro stiliaus rankšluosčių džiovintuvų linija pasižymi išraiškinga elegantiška forma. Šie džiovintuvai gaminami iš žalvario, turi suapvalintas vamzdžių jungtis. Jie gali būti įvairių atspalvių, matiniai, sendinti arba poliruoti, su lentynėle ir be jos.

Rankšluosčių džiovintuvai

Netradiciniuose interjeruose derantys tokio tipo džiovintuvai projektuojami pagal dizainerio ar architekto duomenis. Juos išsirinkti galite ir iš bendrovės siūlomų modelių. Norintieji originalumo gali rinktis džiovintuvus su įvairiais ornamentais, akmens imitacijomis. Prabangos mėgėjams UAB „Elonika“ gali pasiūlyti ir paauksuotų džiovintuvų. Visiems gaminiams suteikiama dvejų metų garantija, kokybę garantuoja standartų LST EN ISO 2081, LST EN ISO 1461, LST EN 12540 atitikties sertifikatai.

 

Rankšluosčių džiovintuvai

Kokybė, patikimumas, sąžiningumas ir pagarba klientui – principai, kuriais savo veiklą grindžia bendrovė. Daugybė žmonių džiaugiasi šių rankšluosčių džiovintuvų teikiama šiluma ir komfortu. „Elonikos“ prekės ženklas tapo pripažintu kokybės ir tvirtumo simboliu Lietuvoje bei kitose Europos valstybėse.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus