visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Rąstiniai namai: kodėl verta juos rinktis?

Rąstiniai namai: kodėl verta juos rinktis? Rąstiniai namai: kodėl verta juos rinktis?

SJ projektai, UAB

UAB „SJ projektai“ gamina ir stato kokybiškus rąstinius namus. Tokie namai yra visame pasaulyje pripažinti, kaip patys ekologiškiausi ir sveikiausi. Dėl medienos išskirtinių savybių rąstinis namas yra šiltas net ir per didžiausius speigus, o vasaros metu tokiame name būna vėsu.

Rąstinius namus įmonė gamina iš Lietuvoje išaugusios eglės ir pušies rąstinės medienos. Mediena džiovinama natūraliomis lauko sąlygomis apie 2 metus. Paruoštos statybinės medienos drėgnumas yra proporcingas santykiniam oro drėgnumui, t. y. apie 20 procentų.

„SJ projektai“ stato medinius namus, nes:

  • Medis yra ekologiškai, švari statybinė medžiaga iš ataugančių resursų;
  • Medžio sudėtyje yra oru užpildytų ląstelių, kurios suteikia  šiai statybinei medžiagai ypatingą savybę – ženkliai sumažina šalčio bei šilumos pralaidumą, lyginant su kitomis statybinėmis medžiagomis;
  • Medinio namo šildymui reikia mažiau energijos, o tai taupo ir laiką ir pinigus;
  • Medis leidžia patalpose išlaikyti sveikatai palankiausią oro drėgnumą.

Tokio būsto privalumais įsitikino turbūt daugelis. Namo sienos gali kvėpuoti, jame visada tyras oras, tinkamas drėgmės balansas, todėl sutaupoma pinigų brangiems kondicionieriams.

Rąstiniai namai: kodėl verta juos rinktis?

Rankų darbo rąstinio namo statyba reikalauja ypatingo meistrų kruopštumo, kantrybės ir profesionalumo. Todėl svarbu pasirinkti patikimą gamintoją, kuris gali garantuoti medienos kilmę ir darbų kokybę. „SJ projektų“ meistrai mielai pasidalins žiniomis bei patirtimi įgyvendinant Jūsų svajonę gyventi ekologiškame ir šiltame name. Įmonės meistrai skiria ypatingą dėmesį kokybei ir tikslumui visame gamybos procese.

Rąstiniai namai: kodėl verta juos rinktis?

Visi rąstiniai statiniai renčiami pagal individualius projektus, todėl projektuojant svarbu atsižvelgti tiek į statinius supančią aplinką, tiek į kitus, dažnai labai individualius projekto įgyvendinimo aspektus. Įmonės užduotis – pastatyti išskirtinės kokybės, originalų, jaukų, puikiai derantį prie aplinkos, šiltą ir sveiką būstą pagal užsakovo pageidavimus.

Rąstiniai namai: kodėl verta juos rinktis?

Patyręs darbuotojų kolektyvas nuolat ieško naujų galimybių ir partnerių abipusiam bendradarbiavimui. Pagrindinis įmonės dėmesys koncentruojamas į savalaikį ir kokybišką klientų poreikių tenkinimą.

Gyvenamuosius namus „SJ projektai“ gamina ir stato pagal Skandinavijos šalių technologijas. Statiniai renčiami iš rąstų, kurių diametras gali būti nuo 20 iki 30 cm, priklausomai nuo statinio paskirties.

Rąstiniai namai: kodėl verta juos rinktis?

Visus darbus įmonės meistrai atlieka rankiniu būdu, todėl išsaugomas gamtos sukurtas natūralus medienos grožis. Kampai suleidžiami pagal senovinį skandinavų metodą. Pirmiausia rąstiniai namai surenkami gamyklos patalpose, vėliau išrenkami ir transportuojami į statybos vietą. Namo konstrukcijos sklype surenkamos per kelias dienas, vėliau namas įrenginėjamas. Daugelis mano, kad pastačius namo sienas vidaus įrenginėti negalima, tačiau tai nėra visiška tiesa. Įmonės kvalifikuoti darbuotojai įrengia namo vidų iš karto palikdami atitinkamas ertmes tarp langų ir durų įvertinant namo sėdimą. Stogo, grindų danga, langai, durys ir kt. – pagal užsakovų pageidavimą.

Rąstiniai namai: kodėl verta juos rinktis?

UAB „SJ projektai“ stato kokybiškus, ilgaamžius rąstinius ir karkasinius namus, gamina ir montuoja tvoras, lieptus ir atlieka kitus darbus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus