visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ratų išvirtimo-suvedimo paslauga ilgam padangų tarnavimo laikui užtikrinti

Ratų išvirtimo-suvedimo paslauga ilgam padangų tarnavimo laikui užtikrinti Ratų išvirtimo-suvedimo paslauga ilgam padangų tarnavimo laikui užtikrinti

Padangos.in

Ar darote viską, kas įmanoma, tam, kad prailgintum savo automobilio padangų tarnavimo laiką? Iš tikrųjų viskas yra įmanoma, ir Jums netgi nereikia daryti nieko neįmanomo. Užtenka tik patikrinti ir esant būtinybei padaryti automobilio ratų išvirtimo – suvedimo patikrinimą, ir padangų tarnavimo laikas akivaizdžiai prailgės. Taip pat sumažės eksploatacinės automobilio išlaidos ir svarbiausia, kelionės automobiliu taps saugesnės.

Kada ir kaip dažnai reikia atlikti ratų išvirtimo – suvedimo patikrą?

Ratų išvirtimo – suvedimo patikrą ir reguliavimą pageidautina daryti kiekvieną kartą keičiant padangas, tačiau važinėjant su visiems sezonams tinkančiomis padangomis, reiktų nors vieną kartą per metus. Ratų išvirtimo – suvedimo reguliavimą būtinai reiktų atlikti ir tuo atveju, jei pastebite, jog kuris nors iš išorinių padangos šonų nusidėvėjęs stipriau, tačiau tokiu atveju padangos jau bus negrįžtamai sugadintos. Jei tiesiame ir lygiame kelyje automobilį tempia į dešinę arba į kairę, galbūt viso to priežastis yra ratų išvirtimas – suvedimas.

Patikrinkite ratų išvirtimą – suvedimą ilgam padangų tarnavimo laikui!

Keliai ir bekelės – problemų su ratų išvirtimu – suvedimu priežastis

Jeigu Jums, kaip ir daugeliui kitų automobilių vairuotojų, tenka dažnai važiuoti nelygiais keliais, tai greičiausiai automobilio ratų išvirtimas – suvedimas dėl to nukentėjo. Ratų išvirtimo – suvedimo problemos priežastis – akmenuotos ir nelygios dangos, akmenuotas grindinys, duobės, „gulinčių policininkų“ pervažiavimas dideliu greičiu ir kiti mechaniniai smūgiai atitenkantys automobilio pakabai. Smūgių pasekoje automobilių detalės pažeidžiamos, o pasistūmėjimas netgi milimetro dešimtąja gali paveikti automobilio ratų išvirtimo – suvedimo tikslumą.
 
Nauda atlikus ratų išvirtimo – suvedimo reguliavimą

Daug ilgesnis padangų tarnavimo laikas. Padangos nepažeidžiamos negrįžtamai (dėl vieno iš padangos išorinių šonų nudilimo), tad Jūsų įsigytas padangų komplektas tarnaus ilgai.

Saugumas kelyje. Nesureguliuotas ratų išvirtimas – suvedimas sumažina saugumą kelyje, nes dėl mažesnio sukibimo prailgėja automobilio stabdymo kelias, o tai ypatingai pavojinga esant drėgnam orui.

Mažesnės kuro sąnaudos. Nesureguliuotas ratų išvirtimas – suvedimas gali padidinti kuro sąnaudas dėl didelio pasipriešinimo riedėjimui.

Kiek kainuoja ratų išvirtimo – suvedimo reguliavimas?

Kokybiškas ratų išvirtimo – suvedimo reguliavimas kainuoja nuo 25 Eur.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus