visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Raudonų rožių dėžutė – jos šypsenos priežastis

Raudonų rožių dėžutė – jos šypsenos priežastis Raudonų rožių dėžutė – jos šypsenos priežastis

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt


Galvojate, kas galėtų padaryti laiminga jūsų mylimą moterį? Žinokite, tai gali magiška raudonų rožių dėžutė. O jeigu kartu įteiksite saldainių ar šampano – ji liks pakerėta. Klausiate, kaip tai įmanoma, jei visos gėlių parduotuvė uždarytos? Atsakysime, viskas įmanoma su puikia „FLOWER SHOP“ komanda.

Raudonų rožių dėžutė – tai originali dovana mylimajai

„FLOWER SHOP“ tai gėlių salonas Vilniuje, kuris šiuo metu veikia internete. Svetainėje galite rasti įvairių puokščių pavyzdžių, tarp jų ir kerinčią raudonų rožių dėžutę. Ši puokštelė dėžutėje ypač tinkama dovanoti mylimai žmonai ar draugei.

Raudonos rožės nuo seno vienos iš labiausiai moterims patinkančių gėlių. Jos simbolizuoja aistrą ir meilę, todėl puikiai tinka vestuvių metinių proga, pažinties dienos, Šv. Valentino dienos ar gimimo dienos progomis. Žinoma, gražu būtų padovanoti ir vien tik kelis rožių žiedus, bet jei norite būti šiek tiek originalesnis, įteikite jai rožes su dėžute, padabinta prabangiu kaspinu. Ji tikrai ilgai įsimins šią dovaną ir jūsų parodytą dėmesį. Kartu su raudonų rožių dėžute labai tiks saldainiai, pyragas ar šampanas.

„FLOWER SHOP“ kurjeris įteiks dėžutę kartu su dovanėle. Kurjerio nemokamas gėlių pristatymas Vilniuje galimas užsakymo dieną, taip pat šeštadieniais ir sekmadieniais.

Raudonų rožių dėžutė

Kodėl gėlės jai taip svarbu?

Kartais vyrams sunku suprasti, kodėl jai reikia gėlių... Kad ir ką jūs apie tai galvojate, žinokite, ji laukia tos raudonų rožių dėžutės. Galbūt ji niekada jos nematė gyvai, bet giliai širdyje ji svajoja apie jūsų dėmesį, romantiką, aistrą. Visa tai simbolizuoja raudonos rožės. Vyro dovanotos gėlės moteriai suteikia pasitikėjimo savimi, drąsos ir pagaliau noro kažkuo geru jam atsilyginti. Galbūt ji atsilygins žodžiu, skaniu savo rankomis iškeptu pyragu, masažu ar tiesiog laimingu žvilgsniu. Juk ir dėl to verta apdovanoti ją rožėmis.

Raudonų rožių dėžutė ant jos stalo kiekvieną dieną kalbės apie tai, kokia ji jums svarbi, kokia ji ypatinga, graži, patraukli jums. Argi nenorite, kad ji apie tai galvotų? Ir tam nebūtina proga. Laimei, šypsenai veide, gražioms akimirkos nereikia progos, gėlėms nebūtina proga. Pagaliau, pats karantino laikas yra geriausias laikas dovanoti gėles. Kas gi dar galėtų pradžiuginti moterį, kai uždarytos parduotuvės, grožio salonai, o bendravimas su žmonėmis ribojamas?.. Ją tikrai pradžiugins magiška raudonų rožių dėžutė!

Raudonų rožių dėžutė

Užsakykite gėles internetu flowershop.lt ir jos bus pristatytos Vilniuje nemokamai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus