visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Renginių organizavimas: koncertai, pramoginiai renginiai, verslo ir motyvaciniai renginiai Jums ir Jūsų svečiams

Renginių organizavimas: koncertai, pramoginiai renginiai, verslo ir motyvaciniai renginiai Jums ir Jūsų svečiams Renginių organizavimas: koncertai, pramoginiai renginiai, verslo ir motyvaciniai renginiai Jums ir Jūsų svečiams

PRAMOGŲ BURĖS, N. Ivanausko įmonė

„PRAMOGŲ BURĖS“ organizuoja bei aptarnauja įvairaus profilio ir mąsto dalykinius, proginius bei laisvalaikio renginius. Bendrovės komanda sėkmingai bendradarbiauja su įvairiomis Lietuvos kompanijomis, organizuodama pramoginius, motyvacinius ir verslo renginius, masines šventes bei koncertus, įvairias reklamines akcijas, prezentacijas, oficialius pristatymus, firmų sąskrydžius, verslo akcijas, Kalėdinius, Naujametinius ir teminius renginius, pramogines keliones laivu po Kuršių marias, taip pat aktyvaus poilsio, sportinių renginių varžybas, išvykas gamtoje ir šeimynines šventes, tokias kaip vestuvės, jubiliejai ir gimtadieniai.

Renginių organizavimas

„PRAMOGŲ BURĖS“ komanda pasirūpins Jūsų šventės dekoravimu, sukurs reikiamą scenografiją, pasiūlys ir suorganizuos begalę pramogų: tai gali būti skridimas oro balionais, šuoliai parašiutu iš lėktuvo, skraidymas malūnsparniu, lipimas virvėmis įrengtose įvairaus aukščio trąsose, pasiplaukiojimai kateriais, jachtomis, keltu, iškylos į pramoginę žvejybą Baltijos jūroje. O taip pat ir aktyvios pramogos ant žemės: dažasvydžio turnyrai, šaudymas iš lankų, šaudymas iš arbaletų, pneumatinių šautuvų į įvairių tipų taikinius, pasivažinėjimas kartingais ar keturračiais motociklais, įvairiausių formų ir paskirčių pramoginiai batutai ir atrakcionai.

Renginių organizavimas

„PRAMOGŲ BURĖS“ gali pasirūpinti profesionaliu renginio scenarijumi, renginio vieta, šventės dekoravimu, dovanomis, renginio pakvietimais, skrajutėmis, bukletais, brošiūromis ir ir kitais šventiniais atributais. „PRAMOGŲ BURĖS“ bendradarbiauja su profesionaliais fotografais bei video operatoriais, siūlančiais kokybiškas fotografavimo bei filmavimo paslaugas. Pagal sukurtą scenarijų „PRAMOGŲ BURĖS“ sukurs reklaminį ar kitokio žanro filmą apie jūsų kompaniją bei juose dirbančius žmones. Taip pat galite užsisakyti netradicines foto sesijas renginių metu, kurių nuotraukomis galėsite gėrėtis savo įmonei specialiai pagamintame nuotraukų metų kalendoriuje.

Renginių organizavimas

Šventės metu Jums nereikės rūpintis transportu, dalyvių registracija, sutikimu ar išlydėjimu. Visa renginio koordinavimo našta Jūsų šventės metu atitenka „PRAMOGŲ BURĖS“ kolektyvui.

Renginių organizavimas

„PRAMOGŲ BURĖS“ komandą sudaro entuziastingi ir nebijantys iššūkių žmonės. Kiekviename renginių projekte priklausomai nuo jo sudėtingumo, dirba koordinuojančių ir patikimų žmonių komanda: renginių organizatoriai, profesionalūs režisieriai, asistentai, gidai ar sporto varžybų ir renginių koordinatoriai.

Renginių organizavimas

Geras idėjas, sklandų darbą „PRAMOGŲ BURĖS“ kolektyvui padeda įgyvendinti esamos kūrybinės pajėgos, platus pastovių partnerių tinklas – reklamos ir dizaino agentūros, viešbučiai, didelė gausa programos atlikėjų, garso ir apšvietimo specialistai, restoranai, kavinės bei ilgalaikė darbo patirtis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus