visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Retėjančių plaukų gydymo priemonės, kurias sukurti įkvėpė odos priežiūra - NIOXIN

Retėjančių plaukų gydymo priemonės, kurias sukurti įkvėpė odos priežiūra - NIOXIN Retėjančių plaukų gydymo priemonės, kurias sukurti įkvėpė odos priežiūra - NIOXIN

Grožio namai ESFIRI (LIFRIJA, UAB)

www.esfiri.lt

ESFIRI grožio namai pristato individualas galvos odos ir plaukų priežiūros procedūras su NIOXIN kosmetika, kurių tikslas - plaukų retėjimo ir plaukų slinkimo sustabdymas, plaukų augimo skatinimas, plaukų blizgesio, apimties ir lankstumo suteikimas. NIOXIN® – tai lyderio pozicijas užimantis produktų ženklas nuo plaukų retėjimo daugiau nei 20 metų yra itin pamėgtas JAV grožio salonų meistrų. Priemonės nuo plaukų retėjimo „Nioxin” – vienintelės, naudojamos grožio salonuose jau 20 metų. 11 metų iš eilės laimėjo konkursą „Stylist Choice”.

Tek vyrai, tiek moterys, kenčiantys nuo plaukų retėjimo turi galimybę pajusti NIOXIN produktų akivaizdų poveikį. Kaip prekinio ženklo plėtros dalis, NIOXIN įgyvendina savitą koncepciją pristatydama naujas šešias produktų sistemas ir visiškai naują požiūrį bendradarbiaujant su grožio meistrais. Pagrindinis akcentas – ilgametis meistro įsipareigojimas salono klientams, grąžinant jų pasitikėjimą savimi.

Pasaulyje plaukų retėjimo problema yra itin dažna. Plaukai retėja daugiau nei 50 proc. grožio salonų klientų (56 proc. moterų ir 54 proc. vyrų). Vienas iš dviejų žmonių dėl įvairių priežasčių jaučia plaukų netekimo pasėkmes. Asmenys, kuriems tai pasireiškia, patiria psichologinių, socialinių ir emocinių nepatogumų, kartais dėl to gali netgi pablogėti jų gyvenimo kokybė. Kaip bebūtų gaila, tačiau šiai problemai, informacijos šaltinių stoka yra šokiruojanti. Svarbu paminėti, kad retėjančių plaukų tema daugumai žmonių yra opi ir visiškai nemaloni. Tik NIOXIN priemonės teikia visapusišką naudą, kai produktai naudojami reguliariai, jie neturi nepageidaujamo poveikio.

6 INDIVIDUALIOS GALVOS ODOS IR PLAUKŲ PRIEŽIŪROS SISTEMOS „NIOXIN®“ .

Nors plaukų retėjimas ir slinkimas nėra pavojingas reiškinys, asmenys, kuriems jis pasireiškia, patiria psichologinių, socialinių ir emocinių nepatogumų. Kartais dėl to gali pablogėti jų gyvenimo kokybė. Daugiau nei 50% vyrų ir moterų, apsilankiusių grožio salone ar kirpykloje, skundžiasi dėl pastebimai išretėjusių ir/ar retokų plaukų.

Galvos odos ir plaukų priežiūros sistema NIOXIN NR. 1,2,3,4,5,6 - tai individualios retėjančių plaukų priežiūros sistemos.

NIOXIN sistema Nr. 1 skirta normaliems ir retokierms, plonems ir chemiškai nepaveiktiems plaukams

NIOXIN sistema Nr.2 skirta pastebimai išretėjusiems, ploniems ir chemiškai nepaveiktiems plaukams

NIOXIN sistema Nr.3 skirta normaliems ir retokiems, ploniems, chemiškai paveiktiems plaukams

NIOXIN sistema Nr. 4 skirta pastebimai išretėjusiems, ploniems,chemiškai paveiktiems plaukams

NIOXIN sistema Nr. 5 skirta normaliems ir retokiems, vidutinio storumo ir storiems (šiurkštiems), natūraliems ir chemiškai paveiktiems plaukams

NIOXIN sistema Nr. 6 skirta pastebimai išretėjusiems, vidutinio storumo ir storiems (šiurkštiems) , chemiškai paveiktiems plaukams.

ESFIRI grožio namuose atliekamos galvos odos ir plaukų priežiūros sistemos NIOXIN poveikis pasireiškia penkeriopai:

Plaukai mažiau krenta dėl lūžinėjimo

Plaukai atrodo tankesni

Pagerėja plaukų tekstūra

Plaukų paviršius tampa atsparesnis pažeidimams

Pašalinamas galvos odos išskiriamų riebalų perteklius

retejanciu-plauku-prieziura-nioxin-esfiri

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus