visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Riešutų sviestas HEALTHY CHOICE – visiškai natūralus kokybiškas produktas

Riešutų sviestas HEALTHY CHOICE – visiškai natūralus kokybiškas produktas Riešutų sviestas HEALTHY CHOICE – visiškai natūralus kokybiškas produktas

Puikus baltymų šaltinis sportuojantiems ir propaguojantiems sveiką gyvenimo būdą yra „HEALTHY CHOICE“ žemės riešutų sviestas ir migdolų riešutų sviestas. Prisodrinti vitaminais ir kitomis naudingomis medžiagomis šie riešutų sviestai yra visiškai natūralūs ir tinkami naudoti keletą kartų per dieną. Žemės ir migdolų riešutų sviestus galite įsigyti internetinėje parduotuvėje nuogakaina.lt.

Riešutų sviestas HEALTHY CHOICE

100 procentų grynas, visiškai natūralus žemės riešutų sviestas „HEALTHY CHOICE“

100 procentų grynas, visiškai natūralus žemės riešutų sviestas „HEALTHY CHOICE“ yra geriausios kokybės augaliniai baltymai, nesotieji riebalai, skaidulos ir angliavandeniai, sukurtas išsaugant aukštą biologinę vertę (BV). Puikios konsistencijos sviestas yra gaminamas iš aukščiausios rūšies žemės riešutų, kuriuose yra gausu vitaminų ir mineralų, tokių kaip natrio, kalcio, magnio, kalio. Puikaus skonio aukštos kokybės produktas, pagamintas iš natūralių žaliavų, nenaudojant jokių dirbtinių prieskonių, skonio stipriklių, riebalų, sintetinių priedų ir dažiklių.

Riešutų sviestas HEALTHY CHOICE

„HEALTHY CHOICE“ žemės riešutų sviestas išgaunamas, kepant žemės riešutus kartu su jų luobelėmis, vėliau riešutai sutrinami, kad būtų išgautas nuostabus traškus skonis, taip išsaugant nepakitusią baltymų ir riebalų struktūrą. 100 g produkte vidutiniškai yra net iki 30 g raumenų vystymąsi skatinančio baltymo, 19 g angliavandenių ir net iki 50 g gerųjų riebalų (vertingesnių už gyvulinės kilmės riebalus, nes pagrindinę jų dalį sudaro nesočiosios riebiosios rūgštys).

Riešutų sviestas HEALTHY CHOICE

Šis produktas yra vienas geriausių šakotos grandinės nepakeičiamų riebalų rūgščių (EFAs) šaltinių, seniai pripažintas kaip vienas sveikiausių riebalų ir baltymų šaltinių. Žemės riešutuose gausu B grupės vitaminų (B1, B2, B6), kurių būtina nuolat gauti su maistu, nes organizmas jo nekaupia, taip pat jodo, fosforo, geležies, magnio, kalcio, kalio, natrio.

100 procentų grynas, visiškai natūralus migdolų riešutų sviestas „HEALTHY CHOICE“

100 procentų grynas natūralaus skonio migdolų riešutų sviestas „HEALTHY CHOICE“ sukurtas išsaugant aukštą biologinę vertę (BV). Tai puikaus skonio, malonios konsistencijos, kokybiškas produktas, gaminamas iš aukščiausios rūšies natūralių migdolų, nenaudojant jokių sintetinių priedų, skonio stipriklių, riebalų, ir dažiklių. Tai geriausios kokybės augaliniai baltymai, nesotieji riebalai, kurie yra sveiki ir naudingi organizmui, skaidulos ir angliavandeniai tinkami vartoti keletą kartų per dieną. Šis produktas yra vienas geriausių šakotos grandinės nepakeičiamų riebalų rūgščių (EFAs), seniai pripažintas kaip vienas sveikiausių riebalų ir baltymų šaltiniu.

Riešutų sviestas HEALTHY CHOICE

Migdolai dažnai vadinami riešutų karaliais, o migdolų sviestas supermaistu, kadangi migdolai laikomi pačiais naudingiausiais riešutais žmogaus organizmui, dėl esančio didelio kiekio svarbių maistinių medžiagų ir savybių. Migdolų riešutų sviestas ne tik aprūpina organizmą baltymais, riebalais ir angliavandeniais, bet yra mineralinių medžiagų ir vitaminų šaltinis, tokių kaip natris, kalcis, magnis, kalis, varis, fosforas, vitaminas E, riboflavinas ir kt. Migdolų riešutuose gausu B grupės vitaminų (B1, B2, B6), kurių būtina nuolat gauti su maistu, nes organizmas jų nekaupia.

Riešutų sviestas HEALTHY CHOICE

„HEALTHY CHOICE“ migdolų riešutų sviestas išgaunamas, kepant migdolus kartu su jų luobelėmis, vėliau riešutai sutrinami, kad būtų išgautas nuostabus traškus skonis, taip išsaugant nepakitusią baltymų ir riebalų struktūrą. 100 g produkte vidutiniškai yra net iki 27 g raumenų vystymąsi skatinančio baltymo, 13 g angliavandenių ir net iki 57 g gerųjų riebalų (vertingesnių už gyvulinės kilmės riebalus, nes pagrindinę jų dalį sudaro nesočiosios riebiosios rūgštys).

Internetinės parduotuvės NuogaKaina.lt prekės pristatomos visoje Lietuvoje. Sumokėti už prekes galite grynais pinigais atsiėmus prekes vietoje; tiesioginiu pavedimu banko skyriuje arba prisijungus prie internetinės bankininkystės; debetine ir kreditine kortele; o taip pat „Perlo“ terminaluose, „PayPost“ ir Lietuvos pašto skyriuose, „Maxima“ kasose.

Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus