visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Roletai diena naktis – puikus pasirinkimas mažoms erdvėms

Roletai diena naktis – puikus pasirinkimas mažoms erdvėms Roletai diena naktis – puikus pasirinkimas mažoms erdvėms

Dekoria.lt (Lado investicijos, UAB)

www.dekoria.lt

www.yellowtipi.lt

Renkantis langų dekorą dažniausiai apsvarstome įvairias alternatyvas, o pasirinkimas išties didžiulis: užuolaidos, romanetės, roletai, žaliuzės. Prieš pasirenkant reikėtų gerai pagalvoti kokio galutinio vaizdo pageidaujate ir kokią praktinę pusę turi atlikti langų puošmenos. Jei gyvenate nedideliame bute, tokiu atveju puikus pasirinkimas yra roletai diena naktis, tai labai populiarus Lietuvoje ir praktiškas sprendimas įvairiausiems langams ir būsto erdvėms.
 
Roletai diena naktis turi net kelias funkcijas ir atlieka tiek dienino, tiek naktinio langų dekoro funkcijas. Jie sudaryti iš dvigubo audinio su permatomis ir nepermatomis juostomis, šių juostų valdymas grandinėlės pagalba leidžia keisti roleto paskirtį, praleisti dienos šviesą ar ją blokuoti. Dar viena svarbi funkcija, kad šiuos roletus galite visai pakelti į viršų audinį susukant ant mechanizmo arba užfiksuoti pageidaujamame aukštyje. Tokio tipo roletai taupo vietą, yra labai mėgstami virtuvės, vaiko kambario, miegamojo kambario zonose bei biuruose ar pagalbinėse patalpose.
 
Roletai diena naktis – puikus pasirinkimas mažoms erdvėms

Galbūt ieškote puošnesnio langų dekoro nei roletai, kitas puikus sprendimas yra romanetės Duo. Šios romanetės atlieka skirtingas funkcijas, viršuje yra naktinis audinys, kuris paslėps patalpas nuo dienos šviesos, o apačioje - dieninė užuolaida. Abi romanetės valdomos viena nuo kitos nepriklausomais mechanizmais, todėl vieną romanetę galima pakelti, o kitą nuleisti.
 
Roletai diena naktis – puikus pasirinkimas mažoms erdvėms
Visiems aktualu kokios roletų diena naktis kainos ir kaip teisingai išmatuoti langus?  Tiek roletus, tiek romanetes galite lengvai užsisakyti neišeinant iš namų internetu. Internetinėse parduotuvėse galite suvesti savo langų išmatavimus ir jums iškarto paskaičiuos kainą, taip pat galima užsisakyti ir audinio pavyzdžius, kuriuos jums paštu atsiųs per kelias dienas, taip pat daugumoje internetinių parduotuvių rasite ir matavimų gidus bei gausite konsultacijas.  Kviečiame apsilankyti www.dekoria.lt ir sužinoti daugiau apie roletus diena naktis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus