visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ryžių baltymai Brown Rice Protein – hipoalerginis, be GMO baltymų šaltinis vegetarams

Ryžių baltymai Brown Rice Protein – hipoalerginis, be GMO baltymų šaltinis vegetarams Ryžių baltymai Brown Rice Protein – hipoalerginis, be GMO baltymų šaltinis vegetarams

Ryžių baltymai Brown Rice Protein (80% ryžių Proteinas) – idealus pasirinkimas norintiems išvengti pieno ir sojos baltymų šaltinių. Rudieji ryžiai yra gaminami filtravimo apdorojimo ir fermentinio apdorojimo etapais, atskiriant reikalingus baltymus ir ląstelieną, bei naudojant ryžių malimą drėgnuoju būdu, išlaikant visas naudingas medžiagas. Šio proceso pagrindas yra sudygusių nesmulkintų rudųjų ryžių žaliava gamybai.

Ryžių proteine Brown Rice Protein nėra jokių GMO. Sudygę rudieji ryžiai turi aminorūgščių profilį arčiausią motinos pienui. Tai hipoalerginis papildas netoleruojantiems pieno, todėl Brown Rice Protein yra puikus pasirinkimas vegetarams ir tiems, kurie nori išvengti konkrečių alergenų, pavyzdžiui: kviečių, glitimo, kiaušinių, pieno ir sojos.

Rudųjų ryžių Baltymai suteikia tinkamą alternatyvą išrūgų ir sojos baltymams, nes jis turi ne mažiau vertingų amino rūgščių, reikalingų kūno atsistatymui, bei lieso raumens audinio augimui.

Rudieji ryžiai yra puikus baltymų šaltinis, 1-oje porcijoje, 30 g., turintis net iki 24 g baltymų su naudingu ląstelienos kiekiu, bei minimaliu riebalų ir cholesterolio kiekiu.

Vienoje porcijoje: 30g.

Energija: 112,5 Kcal.

Energija: 471 KJ.

Baltymų: 24 g.

Angliavandeniai: 3 g.

Iš jų cukrus: 0 g.

Mitybos Pluošto: 2,4 g.

Riebalai: 0,3 g.

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g.

Cholesterolis: 0,0 mg.

Sudedamosios dalys: Šis produktas yra 100% rudųjų ryžių koncentratas.

Vartojimas: 250 ml vandens ar pieno sumaišyti su 1 MP dideliu samteliu (30g), suplakama ir sunaudoja. Naudokite 2-3 kartus per dieną arba, kaip reikalaujama.

Proteinas pakuotėse: po 1000 g arba 2500 g.

NuogaKaina.lt parduotuvėje jums siūlomas platus papildų sportui, sporto, sporto medicinos inventoriaus pasirinkimas. Internetinėje parduotuvėje rasite prekių aktyviam laisvalaikiui, sportui, poilsiui ir kasdienėms treniruotėms. Taip pat – arbatų, papildų, įvairių aksesuarų, odos gaminių, veiksmo kamerų, prekių sodo bei namų interjerui, tvenkinių priežiūrai.

Siekiame, kad klientai liktų patenkinti. Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus