visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šarnyrų remontas ir ne tik – ŠASI autoservise

Šarnyrų remontas ir ne tik – ŠASI autoservise Šarnyrų remontas ir ne tik – ŠASI autoservise

ŠASI, IĮ

www.vaziuokle.lt

Rūpintis savo transporto priemonės važiuokle svarbu nuolatos – ne tik tuomet, kai atsiranda vienas ar kitas gedimas, bet ir profilaktiškai. Automobilio šarnyrai yra bene svarbiausia važiuoklės dalis, kuri dėvisi važinėjant nelygiais keliais, nesilaikant saugaus vairavimo principų. Jos dėvėjimuisi įtakos gali padaryti ir oro sąlygos, atmosferos procesai. Susidėvėjus reikalingas šarnyrų restauravimas.

Šarnyrų restauravimas reikalingas tada, kada šie stipriai nusidėvi dėl vairavimo stiliaus ir įvairių aplinkos procesų. Šito ignoruoti nevertėtų, kadangi nusidėvėjus šiai važiuoklės daliai suprastėja važiavimo kokybė, automobilis tampa nebe toks saugus. Šarnyrų nusidėvėjimas dažniausiai jaučiamas keleivio pusėje, nes būtent šiai pusei dažniausiai tenka didelės apkrovos – vairuotojas savo puse dažniausiai apvažiuoja šulinius, duobes, nelygumus, tai įvyksta refleksiškai. Labai dažnai smulkių šarnyrų gedimų nėra lengva pastebėti – vienintelis būdas yra atlikti profilaktines patikras. Tuo tarpu atsiradus stambesniems gedimams, ima girdėtis specifiniai garsai, pradžioje tylūs ir galiausiai pereinantys į gana garsų šarnyrų skleidžiamą triukšmą. Panašiai yra ir su amortizatoriais ir su kitomis transporto priemonės važiuoklės dalimis. Panašių problemų ignoravimas gali baigtis taip, kad vieną dieną bus reikalinga technine pagalba kelyje.

 

Šarnyrų keitimas ir restauravimas: Kada jis reikalingas?


„ŠASI“  autoservisas – geriausi meistrai

„ŠASI“ automobilio važiuoklės dirbtuvės, veikiančios jau dvidešimt metų yra įkurtos ne tik Panevėžyje, bet ir Utenoje.

„ŠASI“ save pristato kaip atsakingai dirbančią ir aukščiausio lygmens automobilių serviso paslaugas teikiančią komandą. Pagrindinės autoserviso teikiamos paslaugos – šarnyrų keitimo ir restauravimo darbai, traukių restauravimas, įvorių restauravimas, stabdžių sistemų remontas, amortizatorių remontas, stabdžių suportų remontas, kaladėlių keitimas, guolių keitimas, atliekama įvairi diagnostika, prekiaujama automobilių dalimis ir priežiūros priemonėmis. 

Atliekama ne tik lengvųjų automobilių, bet ir mikroautobusų važiuoklės diagnostika. Atliekamas kompiuterinis ratų suvedimas, kuris reikalingas, norint mažinti transporto priemonės apkrovas, prislopinti automobilio padangų dylimą, sumažinti kuro sąnaudas.

Remonto dirbtuvės įrengtos profesionaliai, jose yra visa svarbi technika ir mechanizmai. „ŠASI“ dirba su geriausius vardus turinčiais gamintojais ir prekių ženklais, taigi galite būti tikri, kad savo automobilio reikiamas dalis įsigysite aukščiausios kokybės.

Servisas taip pat teikia mikroautobusų nuomos paslaugas, kas yra labai naudinga palikus remontuoti savo transporto priemonę – klientas neapriboja savęs ir nelieka be susisiekimo priemonių. Taip pat mikroautobuso nuoma yra paklausi tarp keliaujančių į užsienį, kada yra daugiau keleivių, reikalingas krovinių pervežimas ir kitos paslaugos.

Kompetetingų meistrų paslaugos, malonus aptarnavimas, naudingi patarimai, geras kainos ir kokybės balansas, puikūs remonto terminai, kokybiška parduodama produkcija – tik nedaugelis privalumų, dėl kurių „ŠASI“ klientai niekada neiškeistų minėto serviso į kitą. „ŠASI“ gerbia ir vertina savo klientus, todėl noriai konsultuoja juos telefonu įvairiais klausimais, periodiškai skelbia įvairias akcijas, savo internetinėje svetainėje talpina naudingą informaciją ir patraukliai pateikiamas naujienas. Puikiai sutvarkyta aplinka ir inovatyvi automobilių remonto technika visada užtikrina kokybiškiau atliekamas paslaugas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus