visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

SEIKO – pasauliniai laikrodžių mechanizmų išradėjai ir lyderiai

SEIKO – pasauliniai laikrodžių mechanizmų išradėjai ir lyderiai SEIKO – pasauliniai laikrodžių mechanizmų išradėjai ir lyderiai

Laiko Linija, UAB

laikrodistau.lt

1988 metais „SEIKO“ pristatė pirmąjį pasaulyje kvarcinį laikrodį, kuris yra maitinamas elementu (baterija). Jie buvo net 100 kartų tikslesni nei mechaniniai. Nuo to laiko „SEIKO“ pardavė daugiau nei 8 milijonus kvarcinių laikrodžių. Šių laikrodžių ypatingo tikslumo priežastis – naudojant elektros energiją, laikas matuojamas kvarco kristalo virpesiais.

Aukštos klasės laikrodžių gamintojas „SEIKO“ pirmąjį savo kinetinio gaminio prototipą pristatė 1986 m. vykusioje Bazelio mugėje. Bandomasis gaminys, pavadintas „AGM“, buvo pirmasis laikrodis pasaulyje, konvertuojantis kinetinį judėjimą į elektros energiją. Dabar kinetinė energija yra tapatinama su draugiškumu aplinkai, aukšta kokybe bei ilgalaikiu patogumu vartotojams visame pasaulyje. Per pastaruosius 20 metų „SEIKO“ sukūrė kinetinių gaminių komplektą, iš kurių kiekvienas pasižymi unikaliomis savybėmis, skirtomis klientui.

SEIKO – pasauliniai laikrodžių mechanizmų išradėjai ir lyderiai

„SEIKO“ laikrodžiai yra laikomi vienais iš Japonijos pasididžiavimų, nes nuo pat kompanijos įkūrimo laikrodžių gamyboje taikomos naujausios ir inovatyviausios technologijos. Kompanija taip pat naudoja aukščiausios kokybės medžiagas: natūralios odos apyrankes, nerūdijantį plieną ir kitas.

SEIKO – pasauliniai laikrodžių mechanizmų išradėjai ir lyderiai

Dėl savo patikimumo „SEIKO“ laikrodžiai yra vieni populiariausių tiek Japonijoje, tiek ir visame pasaulyje.

SEIKO – pasauliniai laikrodžių mechanizmų išradėjai ir lyderiai

UAB „Laiko Linija“ vykdo sėkmingą prekybą laikrodžiais jau nuo 2008 metų. Savo klientams įmonė siūlo visame pasaulyje pripažintų laikrodžių gamintojų prekes: „Tissot“, „Seiko“, „Citizen“, „Casio“, „Orient“ ir kt. Šiais laikrodžiais yra pasitikima jau daugelį metų! „Laiko Linija“ garantuoja, kad parduodami laikrodžiai yra itin tikslūs ir tik aukščiausios kokybės. Kadangi visos parduodamos prekės yra įmonės sandėliuose, garantuojamas greitas pristatymas. „Laiko Linija“ yra daugelio laikrodžių prekinių ženklų oficialūs platintojai Lietuvoje.

Ieškote ypatingos dovanos, kuri maloniai nustebintų ir nudžiugintų net patį išrankiausią? Padovanokite prabangų, solidaus ir išskirtinio dizaino, tikslų, patikimą bei pažangiausiomis technologijomis sukurtą laikrodį — tai bus geriausia dovana kiekvienam, vertinančiam kokybiškus ir ilgaamžius aksesuarus!

Laikrodžiais „Laiko Linija“ prekiauja internetu specializuotoje parduotuvėje laikrodistau.lt ir didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus