visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Sferiniai ritininiai guoliai - GUOLIŲ ERA

Sferiniai ritininiai guoliai - GUOLIŲ ERA Sferiniai ritininiai guoliai - GUOLIŲ ERA

GUOLIŲ ERA, UAB

Sferiniai ritininiai guoliai. Įmonė UAB ,,Guolių era" daugiau nei 15 metų guoliais, skirtais pramonei, žemės ūkiui, autotransportui, buitiniams prietaisams. Sferiniai ritininiai guoliai yra nusistatantieji guoliai, todėl jie nejautrūs kampiniam veleno ir korpuso ašių nesutapimui, ar veleno lenkimui darbo metu. Šiuo požiūriu jie tokie pat kaip ir rutuliniai nusistatantieji guoliai, bet gali atlaikyti gerokai didesnę apkrovą – tiek radialiąją, tiek ašinę. 

Sferiniai ritininiai guoliai – tai universalaus taikymo guoliai, skirti didelėms apkrovoms.  Sferiniuose ritininiuose guoliuose yra daug ilgų simetrinių didelio skersmens ritinėlių. Jie skirti ypatingai didelėms apkrovoms. Turėdami išskirtines savybes, tokias kaip kad laisvą kreipiantįjį žiedą, specialią riedėjimo tako formą ir optimizuotus guolio paviršius, šie guoliai, lyginant su kitais:

sukasi didesniais greičiais ir mažiau šyla,
atlaiko didesnes ašines apkrovas,
tarnauja ilgesnį laiką.

Be įvairių guolių, "Guolių era" parduotuvėse Panevėžyje galite įsigyti ir autoserviso įrangos, guoliaviečių, riebokšlių, diržų, skriemulių, kuplingų, grandinių, žvaigždučių, fiksavimo žiedų, tepalų, guminių žiedų, manžetų, autokosmetikos ir t.t. Kompetentingi ir patyrę darbuotojai padeda klientams rasti tinkamiausius sprendimus bei priemones šalinant iškilusias problemas. Įmonė savo operatyvumo dėka sugebėjo įsitvirtinti rinkoje ir užimti aukštas pozicijas guolių pardavime visame Aukštaitijos regione.

Jeigu guolis subyrės – „Guolių era“ Jums padės!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus