visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šildymo, vėdinimo, priešgaisrinių sistemų projektavimas, montavimas ir priežiūra, procesų valdymas ir automatizavimas

Šildymo, vėdinimo, priešgaisrinių sistemų projektavimas, montavimas ir priežiūra, procesų valdymas ir automatizavimas Šildymo, vėdinimo, priešgaisrinių sistemų projektavimas, montavimas ir priežiūra, procesų valdymas ir automatizavimas

APŠILDYMO IR VENTILIACIJOS AUTOMATIZAVIMO CENTRAS, UAB

Įmonės UAB "Apšildymo ir ventiliacijos automatizavimo centras", įkurtos 1996 m., pagrindinė veikla yra pastato inžinerinių sistemų (šildymo, vėdinimo, priešgaisrinių sistemų) projektavimas, montavimas, paleidimas, derinimas ir priežiūra, procesų valdymas ir automatizavimas. Bendrovė yra tiesioginiai prekinių ženklų Kieback&Peter, Belimo, OJ Electronics produkcijos importuotojai bei prekybininkai.

2007 metais įmonėje įdiegta kokybės vadybos sistema pagal ISO 9001:2008 standarto reikalavimus. Bendrovė turi Aplinkos ministerijos bei Energetikos inspekcijos prie LR Ūkio ministerijos bei VŠĮ Tuv Technika išduotus atestatus ir sertifikatus, būtinus veiklai vykdyti.

UAB "Apšildymo ir ventiliacijos automatizavimo centras" Jums siūlo itin platų inžinerinių sprendimų ir paslaugų spektrą, kuris apima:

pastatų inžinerinių sistemų automatizuotas valdymas;

automatikos spintų projektavimas, gamyba ir montavimas, garantinis ir pogarantinis aptarnavimas;

gyvenamųjų namų ir ūkinės paskirties pastatų katilinių įrengimas, jau esančių modernizavimas;

šildymo bei ventiliacijos sistemų ir jų automatikos projektavimas ir montavimas;

kondicionierių komplektavimas, montavimas ir remontas;

elektros instaliacijos darbai, santechnikos darbai;

ortakių ir kaminų įdėklų gamyba ir montavimas;

prekyba matavimo, analizės ir automatizavimo prietaisais, reguliuojamąja ir uždaromąja armatūra, vėdinimo, oro kondicionavimo, drėkinimo įranga;

autorinė ir techninė priežiūra;

projektų valdymas.

Įmonė nuo pat veiklos pradžios įgyvendino daugybę įvairios apimties ir sudėtingumo projektų. UAB "Apšildymo ir ventiliacijos automatizavimo centrą" renkasi ir verslo įmonės ir valstybės institucijos. Profesionaliai aptarnaujame klientą viso projekto įgyvendinimo metu: nuo pirmosios idėjos iki veikiančios sistemos priežiūros.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus