visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Skalūninės čerpelės - natūrali ir ilgaamžė stogų ir fasadų danga

Skalūninės čerpelės - natūrali ir ilgaamžė stogų ir fasadų danga Skalūninės čerpelės - natūrali ir ilgaamžė stogų ir fasadų danga

KLINKERIS VISIEMS, UAB

Skalūnas - viena iš seniausių pasaulyje plonais sluoksneliais (plokštelėmis) skylanti natūrali uoliena, pasižyminti lengvumu ir atsparumu drėgmei bei atšiauriam klimatui, ypač tinkama stogų bei įvairios paskirties pastatų fasadų dangai. Skalūno plytelės vertinamos kaip vienos iš tvirčiausių bei ilgaamžiškiausių natūralaus akmens gaminių. Skalūno gaminius charakterizuoja netolygi, sluoksniuota faktūra bei žemės spalvos: juoda, pilka, žalsva bei rausva.

Išskiriamos dvi skalūnų grupės: nuosėdiniai ir kristaliniai (metamorfiniai) skalūnai. Atsižvelgiant į skalūno rūšį, skiriasi skalūno gaminių panaudojimo interjere ar pastatų išorėje galimybės (plytelėms ar stogų bei fasadų dangai). Skalūno kokybė bei savybės priklauso nuo jo sudėtinių medžiagų. Kuo jame mažiau geležies, kalcito priemaišų, tuo skalūno gaminiai atsparesni drėgmei bei žemai temperatūrai.

Daugiausia pasaulyje skalūno išgauna Ispanija, turinti daugiau kaip 100 įvairaus dydžio kasyklų. Kiekvienos kasyklos produkcija šiek tiek skiriasi viena nuo kitos dėl tai vietai būdingos uolienos cheminės sudėties, amžiaus, uolienos išgavimo gylio. Tai įtakoja skalūno čerpelės spalvą, faktūrą, svorį bei kitas savybes, žinoma, ir kainą.

UAB "Klinkeris visiems" didžiuojasi galėdami Jums pasiūlyti vienas gražiausių bei kokybiškiausių skalūno čerpelių rinkoje. Prekiaujame skalūno čerpelėmis iš Ispanijos ir Argentinos, kurioms suteikiama nuo 50 iki 100 metų garantija, keletas asortimento pavyzdžių:

DZ001 - Šios skalūno čerpės ieškantiems švelniai pilkos dangos savo namų stogui ar fasadui. Jų sodri juodai - mėlyna spalva praturtinta šviesiai pilkos spalvos tekstūra. Paviršius glotnus. Jų juoda, pereinanti į tamsiai mėlyną, spalva suteiks stogui stulbinančio grožio bei elegancijos.

Skalūninės čerpelės - natūrali ir ilgaamžė stogo danga

    
DC002 - Šias skalūno stogams bei namų fasadams tinkamas čerpės charakterizuoja vos banguojantis paviršius, išilginė (dryžuota) skaldytų sluoksnių tekstūra. Jų spalva juoda, pereinanti į tamsiai mėlyną atspalvį. Šių skalūno čerpių spalva natūrali, todėl neišblunka net esant intensyviems saulės spinduliams.

Skalūninės čerpelės - natūrali ir ilgaamžė stogo danga

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus