visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Sodyba DEGUČIŲ SLĖNIS – maloniai praleistas laikas

Sodyba DEGUČIŲ SLĖNIS – maloniai praleistas laikas Sodyba DEGUČIŲ SLĖNIS – maloniai praleistas laikas

Sodyba „Degučių slėnis“, įsikūrusi Kaišiadorių raj. Liutonių kaime, šalia Strėvos upės, puikiai tinka praleisti atostogas ar laisvadienius, švęsti įvairias šventes, vestuves, krikštynas, klasės susitikimus, pobūvius, gimtadienius, organizuoti seminarus, konferencijas ar teminius vakarėlius. Kaimo turizmo sodyboje Jūsų laukia patogi nakvynė, estetiška šventės vieta, skanus maistas, iškylos baidarėmis, pirties malonumai, išpuoselėtas didelis kiemas su vaikų žaidimų aikštele.

Sodyba DEGUČIŲ SLĖNIS – maloniai praleistas laikas

„Degučių slėnyje“, įkurtame vaizdingoje Strėvos upelio slėnio kaimynystėje, kur autentiška kaimo aplinka didelis sodas susilieja su nuostabia gamta, garantuotai pabėgsite nuo kasdienybės šurmulio.

Patogus privažiavimas

Puikus privažiavimas prie sodybos ir erdvi aikštelė, kurioje daug vietos pasistatyti automobiliui.

Sodyba DEGUČIŲ SLĖNIS – maloniai praleistas laikas

Erdvi terasa

Čia jus maloniai priims šeimininkai, kurie visada stengiasi sutekti sodybai jaukią atmosferą. poilsiui įrengta didelė terasa, jaukūs kambariai nakvynei.

Sodyba DEGUČIŲ SLĖNIS – maloniai praleistas laikas

Moderni pirtis

Norinčius atsipūsti nuo miesto triukšmo ir atstatyti jėgas, kviečiame į pirtį, kurioje skambant atpalaiduojančiai muzikai ir šviečiant romantiškam apšvietimui pamiršite visus rūpesčius.

Sodyba DEGUČIŲ SLĖNIS – maloniai praleistas laikas

20 miegamų vietų

Gyvenamajame name įrengtos salės puikiai tiks vestuvių, gimtadienių šventimui, konferencijų rengimui ar jaukiam kolegų vakarėliui iki 40 svečių, nakvynei iki 20 svečių.

„Degučių slėnyje“ laukiami ne tik ramaus poilsio mėgėjai, bet ir žmonės, kuriems nesvetimas aktyvus poilsis. Siūlomi žygiai su 1-3 dienų paruoštais maršrutais baidarėmis Strėvos upe. Vietomis ekstremali Strėvos upė priverčia išvirsti iš baidarės ir palieka ilgai gerus prisiminimus ir didelius įspūdžius.

„Degučių slėnyje“ Jus maloniai priims šeimininkai, kurie visada stengiasi sutekti sodybai jaukią atmosferą, gali paruošti šventinę, bei turistinę vakarienę pagal išankstinį suderintą meniu. Teikiamos transporto paslaugos.

O svarbiausia - čia rasite ramybę, laisvę ir poilsį, malonų bei kokybišką aptarnavimą.

„Degučių slėnis“ - tai vieta, kurioje galėsite pabraidyti po svajonių pievą, pasivaikščioti po didelį sodą, kuriame galite išmokti savo svajonių šokį, ir spragsint nakties laužo liepsnai, šalia Jūsų pastatytos palapinės, galite atrasti savo svajonių žvaigždę ar šiaip pasvajoti...

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus