visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Sohvi Rajamäki paskirta Schneider Electric vadove Baltijos šalims

Sohvi Rajamäki paskirta Schneider Electric vadove Baltijos šalims Sohvi Rajamäki paskirta Schneider Electric vadove Baltijos šalims

2016 m. Rugsėjo 6 d.  – Sohvi Rajamäki paskirta „Schneider Electric“ vadove Baltijos šalims. Ji  taip pat eis kompanijos  viceprezidentės globaliems pramonės  įrenginių gamintojams (OEM) pareigas. Iki šiol S. Rajamäki „Schneider Electric“ būstinėje Suomijoje ėjo viceprezidentės pareigas pramonės sektoriui.

Nuo liepos 1 d.  S. Rajamäki  tapo atsakinga už “Schneider Electric” padalinių veiklą Lietuvoje, Latvijoje bei Estijoje. Vienas svarbiausių naujosios vadovės uždavinių – plėsti kompanijos  paslaugų ir gaminių rinkas Baltijos šalyse ir dar glaudžiau bendradarbiauti su kompanijos partneriais bei klientais.

„Mūsų gaminių ir paslaugų portfelyje – gausu pasiūlymų Baltijos šalių kompanijoms, kurios ieško sprendimų, leidžiančių sumažinti veiklos sąnaudas ir padidinti efektyvumą. „Schneider Electric“ - viena pirmaujančių kompanijų pasaulyje, siūlanti daiktų interneto pramonei sprendimus. Baltijos šalims plečiant ir modernizuojant infrastruktūrą, tarpusavyje sujungtų, energiją taupančių ir efektyvių sprendimų paklausa vis auga. Mano svarbiausias tikslas šiame regione – plėsti ratą klientų, ieškančių būdų, kaip padidinti veiklos efektyvumą ir sumažinti kaštus“, - sako Sohvi Rajamäki.

„Schneider Electric“ teikia integruotus energijos taupymo sprendimus tokiems verslo sektoriams, kaip energijos tiekimas ir paskirstymas, industrijos automatizavimas, duomenų centrai ir nekilnojamo turto administravimas. Kompanija kasmet 5 proc. savo pajamų investuoja į mokslo tyrimus bei plėtrą, kad galėtų klientams pasiūlyti inovatyvius energijos valdymo bei automatizacijos sprendimus.

„Dirbdama „Schneider Electric“ pramonės sektoriaus  viceprezidente, turėjau galimybę įsitikinti, kiek daug kompanija investuoja į tyrimus bei inovacijas, kad sukurtų pridėtinę vertę savo klientams. Tai yra mūsų pranašumas ir Baltijos šalyse. Šis regionas mums svarbus ir dėl to, kad galime aptarnauti čia dirbančius Suomijos kapitalo klientus. Nors kiekviena Baltijos šalis yra skirtinga ir kalba savo nacionalinėmis kalbomis, tikiu, kad mano įgyta darbo patirtis tarptautinėse kompanijose bei patyrusių darbuotojų komanda padės įveikti naujus iššūkius“, - sako Sohvi Rajamäki.

S.Rajamäki ir toliau dirbs „Schneider Electric“ centrinėje būstinėje Suomijoje ir nuolat lankys kompanijos atstovybes trijose Baltijos šalyse. Anksčiau S.Rajamäki yra dirbusi „Nokia“ ir  „Nokia Siemens Networks“.

Apie „Schneider Electric“

„Schneider Electric“ yra pasaulinė kompanija, užimanti lyderio pozicijas energijos valdymo ir automatizacijos srityse. 2015 metais kompanijos pardavimai siekė 27 mlrd. EUR.  „Schneider Electric“  dirba 160 000 darbuotojų, kurie aptarnauja klientus daugiau nei 100 šalių, padėdami saugiai, patikimai ir tvariai valdyti energiją bei procesus.  Mūsų technologijos, programinė įranga ir paslaugos - nuo paprasčiausių jungiklių iki kompleksinių operacinių sistemų – padeda klientams valdyti ir automatizuoti veiklos procesus. Mūsų integruotos technologijos leidžia plėtoti pramonę, keisti miestus ir praturtinti gyvenimus. Tai „Schneider Electric“ mes vadiname: Life is On.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus