visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

SOTHYS grožio namai Vilniuje: grožio ir geros savijautos garantas

SOTHYS grožio namai Vilniuje: grožio ir geros savijautos garantas SOTHYS grožio namai Vilniuje: grožio ir geros savijautos garantas

SOTHYS GROŽIO NAMAI

www.facebook.com/sothysgrozionamai

Nežaiskite su savo veido oda, nes žala gali būti labai didelė, o laiko atgal jau neatsuksite... Nuo gatvės triukšmo, nuo skubančių praeivių, nuo atsibodusios rutinos neretai norisi kur nors pasislėpti... Vilniaus centre įsikūrę „SOTHYS grožio namai“ kviečia į sukurtą grožio karaliją – pabrėžti ir puoselėti Jūsų grožį.

Sveikatos puoselėjimas ir energijos šaltinio ieškojimas yra susijęs su noru atsikratyti kasdienio streso, įtampos, troškimo save palepinti procedūromis, kurios siūlomos „SOTHYS grožio namuose“.

Apsilankymo rezultatas – iki 6 metų jaunesnė veido oda po 3 jaunystės procedūrų!

„SOTHYS grožio namų“ naujiena – jaunystę tausojanti produktų linija ir unikali procedūra. Produktai skirti išsaugoti Jūsų odos jaunystę, ne pakenkti, bet apsaugoti, puoselėti ir išlaikyti ją sveiką bei spindinčią.

Šešių serumų liniją sudaro:

Veido odos spalvą vienodinantis serumas.

Detoksikuojantis, laisvuosius radikalus neutralizuojantis serumas.

Raukšles veikiantis serumas.

Stangrinamasis serumas.

Rekonstrukcinis serumas.

Tobulai formuojantis serumas.

SOTHYS: grožio ir geros savijautos garantas 

Tai itin veiksmingos priemonės, kurių sudėtyje yra didelės koncentracijos medžiagos, skirtos tiksliniam poveikiui. Tekstūra tokia, kad oda lengvai įsisavina veikliąsias medžiagas ir užtikrina dar kelių priemonių įsiskverbimą bei poveikį.

Penki jaunystę tausojantys kremai:

Gyvybingumo suteikiantis jaunystės kremas.

Raukšles veikiantis jaunystės kremas.

Stangrinamasis jaunystės kremas.

Struktūrą keičiantis jaunystės kremas.

Odos tankį gerinantis jaunystės kremas.

 SOTHYS: grožio ir geros savijautos garantas

Ir dar viena naujiena – nauja „SOTHYS“ jaunystę tausojanti intensyvi procedūra su BP3 TRI KOMPLEKSU TM (šafranas, sofora, peptidai) multikaukių ir zonų procedūra su išplėstu „SOTHYS Digi Esthetique“ masažu. Procedūros metu naudojamos 8 priemonės, kurios yra tik kosmetologams skirtame specialiame rinkinyje.

Turite suprasti, kad grožio priemonės bus veiksmingos tik tuo atveju, jei joms „padėsite“ – reguliariai lankysitės pas kosmetologą, naudosite paskirtas veido priežiūros priemones.

Grožio namuose nuo pat pirmųjų žingsnių Jus sutiks su šilta šypsena, o profesionalių rankų prisilietimas leis pamiršti kasdienius rūpesčius. Čia galėsite pasimėgauti veido odos procedūromis su ilgametes tradicijas puoselėjančia profesionalia prancūziška „SOTHYS“ ir „SIMO NE MAHLER“ kosmetika. Taip pat čia atliekama kūno depiliacija, antakių ir blakstienų dažymas bei korekcija. Čia pat galėsite įsigyti veido ir kūno odos puoselėjimo produktų, skirtų naudoti namuose.

Išbandykite ir įsitikinkite, kad sveikata, grožis, ramybė – tai Jūsų geros savijautos garantas.

Palikite už durų miesto gyvenimo stresą, sustabdykite laiką kelioms minutėms ar kelioms valandoms... įženkite į „SOTHYS grožio namų“ erdvę. Tai daugiau nei grožio namai, tai – išskirtinė vieta, skirta grožiui ir atsipalaidavimui...

Straipsnis parengtas pagal: respublika.lt; „Sothys“: grožio ir geros savijautos garantas“

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus