visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Specialus pasiūlymas 10 nugaros masažų kursui MASAŽO NAMUOSE

Specialus pasiūlymas 10 nugaros masažų kursui MASAŽO NAMUOSE Specialus pasiūlymas 10 nugaros masažų kursui MASAŽO NAMUOSE

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

„Masažo namai“ kviečia pasinaudoti pasiūlymu ir įsigyti 10–ties gydomojo nugaros masažų kursą už 120 Eur. Pasitikite pavasarį žvalūs ir sveiki! Juk sveika nugara – puikios savijautos pagrindas.

Nugaros masažus profesionaliai atlieka, patyrę, kvalifikuoti, „Masažo namai“ specialistai.

Kuponą galite įsigyti čia: https://masazonamai.dovanu-kuponai.lt/

UAB „Masažo namai“ savo duris Vilniuje atvėrė 2006 metais. Čia masažai atliekami ilgametę patirtį turinčių, kvalifikuotų, medicininį išsimokslinimą įgijusių masažuotojų arba kineziterapeutų rankomis, taip pat naudojant specialią įrangą. Visi dirbantys specialistai nuolat tobulinasi masažavimo srityje, gilina žinias siekdami geriausių rezultatų, todėl kiekvienas masažas Vilniuje esančiuose „Masažo namuose“ yra ypatingas.

Kiekvienam klientui suteikiama individuali konsultacija, kurios metu išsiaiškinami poreikiai, problemos, o tuomet pritaikoma gydymo metodika, parenkamas masažas ar kitas kūno sveikatinimo būdas – gydomieji ar limfodrenažiniai masažai, veido procedūros ir dar daug kitų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus