visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Stalinės pjaustymo staklės CEDIMA

Stalinės pjaustymo staklės CEDIMA Stalinės pjaustymo staklės CEDIMA

CEDIMA VILNIUS, Cedima GMBH filialas

Pjovimo stalas yra įrenginys, kurį surasite galima sakyti bet kurioje su statyba susijusioje dirbtuvėje. Pjovimo stalai greitai ir tiksliai perpjaus plytas, klinkerį, natūralų akmenį ir panašias medžiagas. Renkantis pjovimo stalą kasdieniniam naudojimui, reikia jog jis būtų pakankamai stabilus, kad būtų galima itin tiksliai pjauti kietas medžiagas. CEDIMA siūlo pjovimo stalus, kurie ne tik stabilūs, bet ir mobilūs, turintys įmontuotus ratukus, rankenas bei sulankstomas kojas, todėl nesunkiai transportuojami.

Stalinės pjaustymo staklės CEDIMA

Pjovimo stalai turi matavimo skales, kuriomis dar labiau padidinamas pjovimo tikslumas. Taip pat, patogesniam naudojimui, modernus pjovimo stalas papildomas reguliuojamomis detalėmis. Svarbi funkcija renkantis pjaustymo stalą yra pjovimo galvutės aukščio reguliavimas. Ši funkcija padės reguliuoti pjovimo gylį. Esant poreikiui, galima rinktis įrenginį ne tik su reguliuojamu pjovimo galvutės aukščiu, bet ir reguliuojamu pjovimo kampu. Taip galėsite pjauti medžiagas įstrižai.

Renkantis pjaustymo stalą, ne mažiau svarbu ir pasirinkti tokį, kuris turėtų tinkamą korpusą. Nuo korpuso ilgio priklauso pjovimo ilgis. CEDIMA siūlo pjovimo stalus, kurių maksimalus galimas pjovimo ilgis nuo 610 iki 1250 mm.

Stalinės pjaustymo staklės CEDIMA



CEDIMA stalinių pjaustymo staklių pasiūloje rasite ir įrenginius pritaikytus tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus