visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Stilingi ir patogūs sėdmaišiai - puikus Jūsų kambario akcentas

Stilingi ir patogūs sėdmaišiai - puikus Jūsų kambario akcentas Stilingi ir patogūs sėdmaišiai - puikus Jūsų kambario akcentas

Dekoria.lt (Lado investicijos, UAB)

www.dekoria.lt

www.yellowtipi.lt

Sėdmaišiai yra minkšti ir funkcionalūs baldai, kurie gali tapti ir gražiausiu kambario akcentu, jei pasirinksite tinkamus audinius ir priderinsite prie kambario interjero. dekoria.lt siūlo itin platų kokybiškų pufų ir sėdmaišių pasirinkimą, kuriuos galite internetu  užsisakyti iš įvairių audinių ir priderinti prie kitos namų interjero tekstilės.

Bendrovės pristatomi sėdmaišiai yra ilgaamžiai, modernaus ir stilingo dizaino, juos galima plauti, su nusegama viršutine dalimi. Jei užvalkalas nusidevėjo, galėsite lengvai jį pakeisti kitu.

Sėdmaišiai yra užpildyti biriomis polistirolo granulėmis, kurios leidžia baldui prisitaikyti prie sėdinčio žmogaus formos pagal jo stuburą. Dėl šių savybių, jie itin tiks daug sėdintiems ir besimokantiems žmonėms. Ergonomiški sėdmaišiai taps tiesiog tiesiog nepakeičiamais dirbant su nešiojamu kompiuteriu, skaitant knygas, arba žiūrint TV.

Stilingi ir patogūs sėdmaišiai

Sėdmašiai gali būti skirti suaugusiam žmogui, vaikui ar jūsų augintiniui. Priklausomai nuo paskirties skiriasi jo dydis ir forma. Jeigu norite maksimalaus komforto, pasirinkite patį didžiausią sėdmaišį 80 cm skersmens ir 115 cm aukščio. Galbūt mėgstate ant sėdmaišio prigulti? Tada rinkitės itin patogius, universalius sėdmaišius, ant kurių galima patogiai sėdėti arba gulėti. Aukšta atrama suteikia patogią poziciją galvai ir kaklui. Jį galima formuoti pagal asmeninius poreikius - tai garantuoja poilsį ir relaksaciją. Universalus dydis, skirtas bet kurio amžiaus žmonėms.

Stilingi ir patogūs sėdmaišiai

dekoria.lt elektroninėje parduotuvėje audinius sėdmaišiams galite rinktis iš daugiau nei 70 rūšių. Bendrovė siūlo įvairių spalvų, formų bei dydžių itin funkcionalius ir stilingus sėdmaišius, kuriuos galėsite derinti su kita namų tekstile – užuolaidomis, pagalvėlėmis, staltiesėmis.

Stilingi ir patogūs sėdmaišiai

Interneto svetainėje galite pamatyti pageidaujamas sėdmaišių bei pufų vizualizacijas, kurios padės jums įsivaizduoti, kaip baldai atrodys jūsų namuose. Visos gaminių kainos yra nurodytos internete. Jei neapsisprendžiate kurį produktą išsirinkti, galite tiesiog išsirinkti iki 8 pageidaujamų audinių pavyzdžių ir jie bus visiškai NEMOKAMAI atsiųsti į namus per 3 DARBO DIENAS! Bendrovės konsultantai suteiks visas konsultacijas ir padės išsirinkti labiausiai jums tinkantį sėdmaišį, pufą ar kitą baldą.
Daugiau informacijos: http://www.visainfo.lt/dekoria-lt-tekstiles-gaminiai-internetu-lado-investicijos-uab-4463

Visi gaminiai bus pagaminti per 7 darbo dienas nuo jūsų užsakymo pateikimo.

Stilingi ir patogūs sėdmaišiai

dekoria.lt - tekstilės įmonė turinti daugiau nei 20 metų patirtį, užtikrinanti aukščiausią gaminių kokybę ir geriausią aptarnavimą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus