visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Stogo danga GERARD – prabanga ir kokybė pasiryžusiems keisti stogą

Stogo danga GERARD – prabanga ir kokybė pasiryžusiems keisti stogą Stogo danga GERARD – prabanga ir kokybė pasiryžusiems keisti stogą

KLINKERIS VISIEMS, UAB

Perdažyti namą, atnaujinti kambarius kartais išties gali būti maloni permaina, atsinaujinimas. Stogo keitimas – tai sudėtingas, o neretai ir pavojingas darbas (pvz., senų asbestinių stogų keitimas). Pasiryžusiems keisti stogą, UAB „Klinkeris visiems” rekomenduoja „GERARD“ stogo dangas.

Renkantis stogo dangą, tenka įvertinti daugybę faktorių. Ir ne tik tokius kaip kaina ar estetinis vaizdas, tinkamumas prie pastato stiliaus. Ar sudėtingas ir brangus pats stogo dengimas? Ar stogui bus reikalinga papildoma priežiūra? Kiek danga atspari įvairiems aplinkos poveikiams? Ar ji pakankamai sveika ir ekologiška? Ar nedegi? Ir taip toliau. Jei pastatas nenaujas, klausimų dar daugiau. Pavyzdžiui, ar lengva bus pritaikyti naująją dangą prie senos konstrukcijos? Ar ne per didelis jos svoris? Taigi sparnuota frazė apie „geriausią kainos ir kokybės santykį“ šiuo atveju tampa labai jau plati...

Daugeliui vienas priimtinesnių sprendimų atrodo skardinė stogo danga. Bet ji toli gražu ne visada būna ilgaamžė ir svarbiausia – po tokiu stogu gali būti itin triukšminga. Pradžioje lietaus lašų barbenimas gal ir atrodytų romantiškas, bet per liūtį ar krušą tos romantikos gali būti per daug... Originalų beveik visų šių problemų sprendimas – kompanijos „AHI Roofing“ stogų danga „GERARD“. Tai cinko aliuminiu dengtas plienas su natūralaus akmens skaldos paviršiumi.

„GERARD“ stogo dangos sistema išrasta Naujojoje Zelandijoje. Jos išskirtinumas – dangos paviršiui naudojamas Naujojoje Zelandijoje išgaunamas natūralus skaldytas akmuo, kuris absorbuoja lietaus sukeliamą triukšmą. Tokia medžiaga atrodo prabangiai, suteikia pastatui didesnę vertę, net per daugelį metų ši danga nenublunka, be to, yra atspari ugniai, korozijai ir nesamanoja. „GERARD“ stogo dangas galima rinktis iš 19 spalvų bei 6 faktūrų, ji idealiai atkartoja klinkerio čerpių, akmens, skiedrų stogų faktūrą ir spalvas, tačiau  nereikalauja tvirtų bei brangių stogo konstrukcijų, nes 1m² = 6 – 6,7 kg (palyginimui 1m² čerpių gali sverti apie 40 kg). „GERARD“ stogo dangai įrengti nereikalingos OSB plokštės. Taip pat tokiam stogui nebūtinos sniego, paukščių užtvaros ar kitos papildomos apsaugos detalės. Kloti „GERARD“ stogo dangas nesudėtinga, todėl darbas labai spartus, jį galima atlikti tiek patiems, tiek patikėti profesionalams.

Tačiau ko gero svarbiausia tai, kad šiai dangai suteikiama net 50 metų garantija! Ir tai ne reklaminis triukas – kompanija „AHI Roofing“ turi jau 57 metų gamybos patirtį. Taigi 50 metų terminas yra tikrai garantuotas ir patikrintas laiko. Nenuostabu, jog „GERARD“ danga vertinama kaip aukščiausios kokybės ir optimalios kainos santykio produktas, kurio aukšti gamybos standartai garantuoja ilgaamžę kokybę.

„GERARD“ stogų oficialus atstovas Lietuvoje – UAB „Klinkeris visiems”. Įmonė prekiauja stogo dangomis, statybų bei apdailos medžiagomis. Vilniuje įsikūrusios Įmonės specialistai suteiks visą reikalingą informaciją norintiems stogą užsidengti savarankiškai, o tiems, kurie ieško patikimų stogdengių, rekomenduos meistrus, turinčius „GERARD MEISTRO“ sertifikatą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus