visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Stuburo skausmas: kaip gydyti?

Stuburo skausmas: kaip gydyti? Stuburo skausmas: kaip gydyti?

Elementus, UAB Idzumi SPA

Fizinė ir emocinė žmogaus sveikata stipriai priklauso nuo stuburo būsenos. Per nervų šakneles nugaros smegenys tiesiogiai susijusios su visais kūno organais ir jei šiame ryšyje yra pažeidimas, dažnai kyla problemų fiziniame lygyje ir neretai netgi psichiniame - atsiranda disbalansas, blokuojamas energijos tekėjimas, sukeliantis įvairius negalavimus.

Šiuolaikinis žmogus didelę savo laiko dalį praleidžia dirbdamas prie kompiuterio. Tai tiesiogiai atsiliepia nugaros raumenims, ilgainiui įtampa sukelia įvairius skausmus, blogėja miegas, krinta darbingumas. Kasdien patiriamas stresas taip pat sukelia kūno skausmus, ypatingai pečių srityje. Reguliariai atliekant masažą, galima išvengti nemalonių pojūčių nugaroje, pagerinti kraujotaką, stimuliuoti nervų šakneles, taip teigiamai veikiant viso organizmo būklę, dėl to gerėja nuotaika, miegas, atsistato darbingumas.

IDZUMI geros savijautos centro specialistai siūlo programą SVEIKAS STUBURAS, kuri subalansuota taip, kad efektyviai veiktų esant įvairiems nugaros skausmams, atsiradusiems tiek dėl fizinės raumenų įtampos, tiek dėl streso. Tinka dirbantiems prie kompiuterio, turintiems didelį fizinį krūvį, patiriantiems stresą.

Intensyvi keturių savaičių programa, optimaliai orientuota į stuburo sveikatą, nugaros skausmų mažinimą, fizinės ir emocinės įtampos šalinimą, laikysenos gerinimą, darbingumo atstatymą.

Programą sudaro 10 apsilankymų, optimaliai suderintų stuburo sveikatos palaikymui.

I savaitė:

1.Konsultacija 15 min. Viso kūno masažas 60 min.

2. Nugaros masažas 60 min.

3. Nugaros masažas 30 min.

II savaitė:

4. Hakim masažas 45 min.

5. Nugaros masažas 60 min.

6. Nugaros masažas 30 min.

III savaitė:

7. Hakim masažas 45 min.

8. Nugaros masažas 60 min.

IV savaitė:

9. Nugaros masažas 30 min.

10. Viso kūno masažas (akcentuojant nugarą) 60 min. Konsultacija.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus