visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Su Bubble vaflių keptuve MIGIRIS greitai ir paprastai paruoškite pasaulį sudrebinusį desertą

Su Bubble vaflių keptuve MIGIRIS greitai ir paprastai paruoškite pasaulį sudrebinusį desertą Su Bubble vaflių keptuve MIGIRIS greitai ir paprastai paruoškite pasaulį sudrebinusį desertą

MIGIRIS, UAB

www.migiris.lt

Mažeikiuose įkurta įmonė UAB „Migiris“ gamina ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje populiarias elektrines tarkavimo mašinas bulvėms tarkuoti ir sunktuvus tarkių masei nusunkti. Įmonė sėkmingai pristačiusi čirvinių blynų ir „Grybų“ keptuves, šiandieną šeimininkes gali nudžiuginti „Bubble“ vaflių keptuvėmis.

Palangoje išgarsėjusius „Bubble“ vaflius, dabar su „Migirio“ „Bubble“ vaflių keptuve galima išsikepti ir namuose. Šeimininkės tikrai pradžiugins savo šeimą šiuo įspūdingai atrodančiu desertu - šviežiai iškeptais „Bubble“ vafliais, pagardintais su ledais, šokoladu, šviežiomis uogomis ar uogiene.

„Bubble“ vafliai yra populiarūs visame pasaulyje, ypač Niujorke bei Londone. Amerikoje juos vadina „Wowfulls“, Kinijoje „Gain dan jai“ (išvertus reiškia mažas vištos kiaušinis), Londone - „Honkongo ledais“. Nors pavadinimai ir skirtingi – jų pateikimas skiriasi nedaug, o skonis toks pats.

Visuose pasaulio kraštuose žmonės dėl jų eina iš proto, tad nuo šiol greitai ir paprastai galime paruošti šį pasaulį sudrebinusį desertą ir savo namuose.

Bubble vaflių keptuvė

„Bubble“ vaflių keptuvė yra pagaminta iš aliuminio.  Keptuvės matmenys 41,5 cm x 18 cm x 3,5 cm. Aliuminio keptuvė greitai  įkaista todėl aukšta temperatūra nereikalinga. Kepant „Bubble“ vaflius nustatykite vidutinį viryklės degiklio kaitinimą. Pirmiausia pateptas aliejumi abi keptuvės  puses pakaitinkite iki 2 min. ir tik tuomet pilkite paruoštą tešlą. Kepant naudokite medines arba plastikines menteles. Nenaudokite metalinių įrankių, nes aliuminio keptuvė neatspari įbrėžimams.

Gaminį galite įsigyti „Migiris“ parduotuvėje kuri randasi Gamyklos g. 31E, Mažeikiuose o taip pat visoje Lietuvoje prekybiniuose centruose „Maxima“, „Ermitažas“, „Senukai“, „Topo centras“, „Elektromarkt“, „Ogmina“, „Avitela“, „Moki veži“, „EURONICS“, „TECHNORAMA“, „Techasas“, „Bikuva“.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus