visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Suvenyrai jaukiems namams ir šventėms

Suvenyrai jaukiems namams ir šventėms Suvenyrai jaukiems namams ir šventėms

ŠIRŠĖ, R.Kielos IĮ

Rimanto Kielos individuali įmonė „Širšė“ prekiauja įvairiais suvenyrais, interjero detalėmis, floristikos priemonėmis. Daugiau nei prieš dvidešimt metų pradėjusi savo veiklą, šiuo metu „Širšė“ – didžiulį prekių asortimentą didmenininkams ir smulkiems prekybininkams siūlanti įmonė.

 Suvenyrai jaukiems namams ir šventėms

Keramikos, medžio, stiklo, metalo plasitiko skulptūrėlės, dėžutės, taupyklės – mielas šventės ar jaukių namų atributas. „Širšės asortimente rasite augiau nei 100 rūšių angelų, apie 60 rūšių dramblių, apie 30 skirtingo dizaino varlių figūrėlių – įvairiausio dydžio ir formų. Taip pat –  visokio dydžio bei formų Temidės skulptūrų, įvairių paukščių ir kitų gyvūnų figūrėlių.

Suvenyrai jaukiems namams ir šventėms

Įmonė savo klientams taip pat siūlo įvairius gaminius iš metalo: židinio įrankių komplektus, malkines, padėklus, žvakides-žibintus, gėlių stovus, butelių laikiklius, durų belstukus, kavamales, skėtines, kabykles, kabliukus, mielas dekoratyvines skulptūrėles (mašinas, dviračius, senovinio stiliaus raktus, pasagas). Taip pat – rėmelius nuotraukoms ar paveikslams, albumus, verslo dovanas (laikrodžius, termometrus, smėlio laikrodžius, raktų pakabučius, rašiklių komplektus), žvakes ir aliejines žvakides, priemones pakavimui.

Suvenyrai jaukiems namams ir šventėms

Parduodamų suvenyrų bei dovanoms reikalingų smulkmenų spektras platus. Gaminių išskirtinumą bei originalumą garantuoja „Širšė“ komanda. Įmonės darbuotojai lankosi užsienyje ir Lietuvoje vykstančiose parodose, domisi rinkos naujovėmis.

„Širšė“ pasižymi kokybiškomis prekėmis, maloniai aptarnaujančiais ir noriai patariančiais darbuotojais. Įmonė dirba visoje Lietuvoje, bendradarbiauja ir su didmenininkais, ir su smulkiaisiais prekybininkais. Sukaupta patirtis ir ilgamečiai ryšiai su patikimais gamintojais leidžia „Širšei“ pirkėjams siūlyti originalių ir kokybiškų prekių už patrauklią kainą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus