visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Svarbiausi nesenstančio stiliaus patarimai

Svarbiausi nesenstančio stiliaus patarimai Svarbiausi nesenstančio stiliaus patarimai

Pigu, UAB

pigu.lt

Savo spintoje kiekviena moteris svajoja turėti tokių rūbų, kurie greitu metu neišeitų iš mados ir tuo pačiu leistų atrodyti nepriekaištingai. Taip būtų galima apibūdinti elegantišką, šiek tiek klasikinį stilių – galite būti tikros, jog tokie garderobo sprendimai greitu metu tikrai nepasens. Kaip išplėtoti tokį įvaizdį?

Pirmenybę teikite neutraliems atspalviams

Ryškūs raštai ir įdomūs spaudiniai taip pat gali atrodyti rafinuotai ir elegantiškai, tačiau jeigu dar tik pradedate formuoti nesenstantį garderobą, pirmiausia spintą turėtumėte užpildyti lengvai derinamais, neutraliais atspalviais. Balta, smėlinė, juoda ir tamsiai mėlyna yra tos spalvos, kurias galėsite suderinti tiek tarpusavyje, tiek ir nusprendusios įsigyti ryškesnių rūbų. Tačiau tai tikrai nereiškia, kad elegantiškas įvaizdis privalo būti nuobodus – jei norisi, visuomet į jį galite įtraukti ir kelias ryškesnes detales.

Niekuomet nepersistenkite

Rafinuotas įvaizdis reikalauja šiek tiek kuklumo – turėkite tai omenyje tuomet, kai rinksitės iškirptę ar svarstysite dėl tinkamiausio suknelės ilgio. Žinoma, leidžiant laisvalaikį, sau galima leisti kiek daugiau, tačiau Jūsų išvaizda niekuomet neturėtų peržengti padorumo ribos. Panaši situacija yra ir kalbant apie aksesuarus – jei jų nesuderinsite tarpusavyje ar pasirinksite per didelį papuošalų skaičių, net ir pati elegantiškiausia apranga situacijos nebegalės išgelbėti. Šiuo atveju mažiau yra daugiau, tad niekuomet nesuklysite pasirinkusios minimalistinio stiliaus papuošalus – jie taip pat gali būti labai ypatingi.

Daug dėmesio skirkite dydžio pasirinkimui

Apie šį aspektą kalbama pakankamai dažnai, tačiau tai tik įrodo, koks jis yra svarbus. Elegantiško stiliaus drabužiai dažniausiai nėra labai griežti, bet pasitelkusios juos, galite atskleisti visus savo figūros privalumus. Bandydamos sukurti tokį įvaizdį, neturėtumėte stengtis pasislėpti po keliais dydžiais didesniais rūbais – tokius drabužius palikite neįpareigojančiam laisvalaikiui. Tačiau lygiai taip pat nereikėtų stengtis įsisprausti į dydžiu mažesnę aprangą – norint atrodyti elegantiškai, labai svarbus yra balansas. Prisiminkite tai net ir pirkdamos marškinėlius – plačią įvairių jų stilių įvairovę rasite čia: https://pigu.lt/lt/marskineliai-moterims.

Investuokite į aukštos kokybės medžiagas

Iš aukštos kokybės medžiagų pasiūti rūbai turi du ryškiausius privalumus – su tokiais drabužiais Jūs atrodote solidžiau, o jie tarnauja kur kas ilgesnį laikotarpį. Dažniausiai pirmenybę rekomenduojama teikti medvilnei, vilnai, linui ir šilkui – tokie audiniai nustebins ir tvarumu, ir nesenstančia savo išvaizda. Taip pat galima pagalvoti ir apie kitas, glaudžiai su šiomis audinių rūšimis susijusias medžiagas, tokias kaip džinsas ar kašmyras. Būtent kašmyrinis megztinis yra vienas tų drabužių, kurį reikėtų turėti kiekvienai moteriai. Tiek iš šios, tiek iš kitų medžiagų pasiūtus moteriškus megztinius rasite Pigu.lt el. parduotuvėje: https://pigu.lt/lt/apranga-avalyne-galanterija/drabuziai-moterims/megztiniai-moterims.

Įsidėmėjusios visus šiuos patarimus, be didelių pastangų sukursite elegantišką įvaizdį, kuris leis Jums visuomet atrodyti ir pasitempusioms, ir labai stilingoms. Svarbiausia, kad rinktumėtės kokybiškus, būtent Jūsų figūrai pritaikytus rūbus – taip pasieksite pačių geriausių rezultatų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus