visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šviečiantys, šviesą atspindintys antkakliai – užtikrinkite augintinio saugumą tamsiu paros metu

Šviečiantys, šviesą atspindintys antkakliai – užtikrinkite augintinio saugumą tamsiu paros metu Šviečiantys, šviesą atspindintys antkakliai – užtikrinkite augintinio saugumą tamsiu paros metu

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

„Agrova“ zoo prekių parduotuvių tinklas Panevėžyje, kviečia įsigyti šviesą atspindinčius, šviečiančius antkaklius ir petnešas augintiniams. Pasirūpinkite savo mažaisiais draugais tamsiais rudens ir žiemos vakarais!

Artėjantis žiemos sezonas džiugina ne tik šalčiu. Anksti temsta, grynu oru besidžiaugiančius gyvūnus šeimininkai sunkiai mato. Tamsūs vakarai – itin pavojingas laikas ir be šeimininkų lakstantiems gyvūnams, automobilių vairuotojams.

Norėdami apsaugoti savo augintinius, rinkitės šviečiančius ar šviesą atspindinčius antkaklius! „Agrovos“ asortimente – raudonos, juodos, žalios ir mėlynos spalvos šviesą atspindintys, šviečiantys antkakliai, šviesą atspindinčios petnešos.

Skirtingo storio, ilgio antkakliai, petnešos tiks įvairaus dydžio augintiniams bei garantuos jų saugumą tamsiais žiemos vakarais.

Šviesą atspindintis, šviečiantis antkaklis – patogus ir šiuolaikiškas gyvūnų mylėtojų pasirinkimas!

UAB „Agrova“ vykdo didmeninę ir mažmeninę prekybą zooprekėmis, kombinuotaisiais pašarais. Įmonės asortimente rasite ir sodo, daržo prekių, eko kuro. Kokybiški produktai, patirtis, dėmesys kiekvienam ir greita reakcija į nuolat augančius klientų poreikius – UAB „Agrova“ sėkmės paslaptis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus