visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šviestuvai iš medžio lukšto LUZIFER LAMPS - išskirtiniam interjerui

Šviestuvai iš medžio lukšto LUZIFER LAMPS - išskirtiniam interjerui Šviestuvai iš medžio lukšto LUZIFER LAMPS - išskirtiniam interjerui

NAUJIEJI ŽENKLAI, UAB

Šviestuvai iš medžio lukšto LUZIFER LAMPS - išskirtiniam interjerui. Įmonė UAB "Naujieji ženklai" pristato Ispanų gamintojo "LUZIFER LAMPS" nepaprasto dizaino šviestuvus, gaminamus iš medžio lukšto, puikiai tikančius tiek privačių namų interjeruose – virtuvėje, miegamajame kambaryje ar koridoriuje, tiek ir įvairios paskirties viešose erdvėse. "LUZIFER LAMPS" - išskirtinio dizaino šviestuvai išskirtiniams žmonėms.

"LUZIFER LAMPS" šviestuvai yra ne tik modernaus dizaino, bet ir naudoja palyginti nedaug elektros energijos, yra patvarūs ir lengvai prižiūrimi.


sviestuvai-is-medzio-luksto-luzifer-lamps-iskirtiniam-interjerui1



UAB “NAUJIEJI ŽENKLAI” įkurta 1998 metais, Vilniuje. Viena iš įmonės veiklos sričių yra apšvietimo projektavimas ir prekyba šviestuvais:

  • vidaus ir lauko šviestuvai įstaigoms, bei viešosioms erdvėms
  • vidaus ir lauko šviestuvai privatiems būstams
  • pramoniniai hermetiniai šviestuvai
  • lempos, transformatoriai ir kiti elektrotechnikos gaminiai
  • apšviestumo skaičiavimas RELUX programos pagalba, 3D vizualizacijos, konsultacijos

Prekiaujame moderniais, klasikiniais, standartinių ir nestandartinių formų, įvairios stilistikos šviestuvais iš Ispanijos (B.LUX, LUZIFER LAMPS), Vokietijos (BERLINER MESSINGLAMPEN), Belgijos (DARK) ir kitų garsių firmų kokybiškais ir išskirtinio dizaino šviestuvais, skirtais visuomeniniams bei privatiems objektams apšviesti.

Klientams galime pasiūlyti šviestuvus, skirtus interjerui (sieniniai šviestuvai, pakabinami šviestuvai, lubiniai šviestuvai, pastatomi šviestuvai ir t.t.) ir eksterjerui (lauko prožektoriai, parko šviestuvai, gatvių šviestuvai, atramos, įmontuojami šviestuvai, lauko šviečiantys stulpeliai, fasadiniai šviestuvai ir t.t.)

Per eilę įmonės veiklos metų suburta profesionali komanda, išmananti projektavimo bei rinkos subtilybes. Dirba patyrę specialistai, siekiantys suprasti klientą ir surasti tinkamus sprendimus įvairiausiems objektams.

Atstovaujame garsius Europos gamintojus, pasižyminčius novatorišku požiūrių į besikeičiančias madas ir žmonių poreikius, bei gebančius pasiūlyti reikalingą produktą konkrečiam ypatingam projektui. Glaudžiai bendradarbiaujame su architektais, dizaineriais bei statybos įmonėmis, todėl nestovime vietoje ir einame kartu kurdami gražesnę aplinką …

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus