visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šviestuvų serija VINDO – Gaudrės kuriami tobulo apšvietimo sprendimai

Šviestuvų serija VINDO – Gaudrės kuriami tobulo apšvietimo sprendimai Šviestuvų serija VINDO – Gaudrės kuriami tobulo apšvietimo sprendimai

GAUDRĖ, UAB

Šviestuvus įmonė „Gaudrė“ gamina jau daugiau nei dešimtmetį. Specialistams svarbiausia – į rinką pateikti kokybišką ir nepriekaištingo dizaino produkciją.

Šiuolaikinio dizaino sprendimai, pasižymintys subtiliomis formomis ir tvirta technologine argumentacija, diktuoja minimalizmo būtinybę. Šviestuvų serija „VINDO“ gimė beieškant geriausios dizaino ir technologijų sąjungos. Ši šviestuvų serija nuolat papildoma naujais gaminiais.


Šviestuvų serija VINDO

„Gaudrės“ specializacija – šviestuvai. Ir tai yra viena svarbiausių varomųjų jėgų kurti vis naujus, maksimaliai vartotojų poreikius atitinkančius šviestuvus ir apšvietimo sprendimus. Kurdami „VINDO“ šviestuvus, bendrovės specialistai naudojosi šiuolaikinėmis technologijomis ir įgyvendino aukštus kokybės reikalavimus. Tobulo apšvietimo sprendimus visoms veiklos sritims kuria išskirtinis šviestuvų dizainas.

Šviestuvų serija VINDO

Šviesą namuose ir biuruose apgyvendinanti bendrovė siekia kompanijos kompetencijų, profesionalumo, patikimumo, aukštos teikiamų gaminių ir paslaugų kokybės. Siūloma produkcija atitinka projektams keliamus techninius reikalavimus, pasižymi optimalia kaina, puikia kokybe ir ekonomiškumu.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus