visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Tarptautinėje dantų technikos ir odontologijos parodoje IDS 2019 pristatytos naujienos

Tarptautinėje dantų technikos ir odontologijos parodoje IDS 2019 pristatytos naujienos Tarptautinėje dantų technikos ir odontologijos parodoje IDS 2019 pristatytos naujienos

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Neseniai įvykusioje Tarptautinėje dantų technikos ir odontologijos parodoje IDS – 2019 pristatytos naujovės skirtos jūsų šypsenai. Odontologai iš šios parodos sugrįžo kupini susižavėjimo naujausiais pasiekimais ir technologijomis. Visi parodos eksponatai sukurti pacientų patogumui, gražios šypsenos ir sveikų dantų išsaugojimui.

„Visur skaitmeninės technologijos“, – pristato pranešime žiniasklaidai Kauno odontologijos klinikos „Angitia“ vadovas Mindaugas Gaučys Tarptautinės dantų technikos ir odontologijos parodos IDS – 2019 esmę.

Ši Tarptautinė paroda skirta odontologams organizuojama kas dvejus metus nuo 1923 metų. Šiemet paroda vyko kovo 12–16 dienomis Vokietijoje, Kelno miesto Koelnmesse parodų centre. Kauno odontologas M. Gaučys, dantų technikas D. Šinkūnas bei gyd. odontologė I. Mickūnaitė, žengiantys kartu su naujausiais odontologijos pasiekimais, jau eilę metų parsiveža iš parodos tai, kas svarbu odontologams specialistams ir jų pacientams. Tai padeda išsaugoti klinikos „Angitia“ pacientų sveikus dantis ir grožį.

Būtent toks yra Tarptautinės parodos IDS – 2019 tikslas – supažindinti viso pasaulio odontologus ir visuomenę su naujausiomis odontologijos technologijomis, jų tendencijomis, darbo su jomis metodikomis.

Parodoje dalyvauja įmonės, eksponuojančios naujausius odontologijos pasiekimus. Tai odontologinės ir dantų technologų medžiagos, dantų implantai, skaitmeninės naujovės odontologijos klinikoms ir dantų technikų laboratorijoms.

Šiais metais visa tai buvo pristatyta šiuose odontologijos sektoriuose:

• Dantų vaistai.

• Odontologinė įranga.

• Priežiūra.

• Paslaugos.

• Infekcijų prevencija ir gydymas.

Į parodą atvyksta apie 2 300 įmonių iš maždaug 60 pasaulio šalių, ekspozicijos užima apie 170 000 m2 ploto, paroda sulaukia apie 160 000 lankytojų, besidominčių odontologijos pasiekimais ir numačiusių įsigyti naujausią skaitmeninę įrangą bei kitas efektyvias odontologo ir dantų techniko darbui būtinas saugias, sertifikuotas priemones.

Be Vokietijos, kurioje vyksta paroda, odontologijos bei dantų technikos sričių įspūdingus pasiekimus pristato Italija, Šveicarija, JAV, Prancūzija, Kinija, Pietų Korėja, Didžioji Britanija.

Viskas sukurta žmogaus sveikatai

Tobulėjant technologijoms, parodoje vis labiau akcentuojama skaitmeninė odontologija, kurios dėka dantų technikos laboratorijos ir odontologijos klinikos sutaupo nemažai laiko ir paslaugų kokybę perkelia į visiškai naują lygį. Tai ypač svarbu, siekiant tobulai atkurti tvirtus, lyg nuosavus, estetiškus pacientų dantis ir patrauklią šypseną – svarbią visaverčio gyvenimo sąlygą.

Kiekviena stambesnė įmonė – parodos dalyvė prie savo stendų organizuoja seminarus apie savo sukurtas odontologines bei dantų technikos medžiagas ir pademonstruoja, kaip su jomis dirbti ir kaip teisingai jas panaudoti.

Didžiausios kompanijos rengia gydytojams odontologams vakarones, kurių metu visi daktarai gali bendrauti tarpusavyje, dalintis informacija ir kontaktais. Taip padedama užmegzti glaudų bendradarbiavimą su užsienio partneriais – naujausių odontologijos medžiagų gamintojais bei skaitmeninių technologijų kūrėjais. Visa tai padeda Kauno ir Lietuvos odontologų kabinetuose atsirasti naujausioms odontologinėms medžiagoms ir skaitmeninėms technologijoms bei darbo metodikoms.

Ši Tarptautinė paroda suorganizuota norint atkreipti dėmesį į rūpinimosi savo dantimis svarbą. Tarptautinėje IDS – 2019 parodoje buvo pristatomos naujausios odontologijos technologijos. Tai tarsi pasaulis, kuris gali padėti išspręsti įvairias dantų problemas ir padėti susigrąžinti dantis. Visos šios naujovės pasiekė Kauno odontologijos kliniką „Angitia“. Naudojamų naujausių technologijų ir ilgametės patirties dėka klinikos pacientams suteikiamos paslaugos pranokstančios visus lūkesčius.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus