visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Techninės izoliacijos veiklos patikrinimas TIPCHECK: ekonominiai izoliacijos sprendimai

Techninės izoliacijos veiklos patikrinimas TIPCHECK: ekonominiai izoliacijos sprendimai Techninės izoliacijos veiklos patikrinimas TIPCHECK: ekonominiai izoliacijos sprendimai

KAEFER, UAB

TIPCHECK: Kaštų mažinimas taikant specialiai pritaikytus ekonominius izoliacijos sprendimus. Ar gali energijos nuostoliai Jūsų pramoniniame objekte būti sumažinti tvariu būdu? KAEFER laimingi, galėdami atsakyti į šį klausimą!

KAEFER, kaip lyderiaujanti izoliacijos kompanija, ne tik turi viziją "eliminuoti energijos atliekas", bet taip pat nori pasiūlyti Jums pramoninių objektų optimizaciją įgalinant ekologines ir ekonomines funkcijas.

Dėl šios priežasties KAEFER remia Europos Pramoninės Izoliacijos Fondą (EiiF) ir jo kompanijas nares, padėdama plėtoti sistemą, kurios pagalba galima atskleisti optimizacijos potencialą pramoniniuose objektuose - TIPCHECK.tipcheck-technines-izoliacijos-veiklos-patikrinimas

TIPCHECK (Techninės izoliacijos veiklos patikrinimas) yra atliekamas specialiai apmokytų ir sertifikuotų TIPCHECK inžinierių ir susideda iš sekančių žingsnių:

Tyrimas
Analizė
Konsultacija
Rodiklių skaičiavimas

tipcheck-technines-izoliacijos-veiklos-patikrinimas2

Objekto dalys yra nufotografuojamos, naudojant šiluminio vaizdo kamerą, kuri pateikia informaciją apie silpnuosius esamos izoliacijos taškus. Detalios analizės yra pagrindas išplėstinei konsultacijai, per kurią pabrėžiami konkretūs techniniai rodikliai bei su jais susiję kaštai. Efektyvesnė izoliacija ne tik sutaupo energiją ir pinigus bei mažina emisijas, bet taip pat turi pozityvią įtaką procesų kontrolei ir saugumui darbo vietoje.

Sprendimai efektyviam resursų naudojimui ir aplinkos saugojimui

KAEFER plėtoja specialius sprendimus energijos efetyvumo problemoms spręsti visose pramonės aplinkose ir bet kokio tipo ar dydžio įrenginiuose. Savo žinias panaudojame statant naujus įrenginius, plečiant ar atnaujinant senus, didelės apimties projektams ir palaikymo - servisiniams darbams.

Mes pažįstami su problemomis, iškylančiomis skirtingose pramonės situacijose, tokiomis kaip nuolat besikeičiančios sąlygos, naujų žaliavų paklausa ir aplinkosaugos teisinių aktų pokyčiai, bei galime joms pateikti sprendimus.

Mūsų kvalifikuotas personalas patikrintas šioje srityje per daugybę metų ir gali garantuoti išskirtinį efektyvumą bei pateikti inovatyvius sprendimus laiku, tuo pačiu taupant kliento resursus ir tausojant aplinką.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus