visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Tekstilės gaminiai iš natūralaus pluošto išrankiausiam skoniui

Tekstilės gaminiai iš natūralaus pluošto išrankiausiam skoniui Tekstilės gaminiai iš natūralaus pluošto išrankiausiam skoniui

NAMŲ TEKSTILĖ, UAB

UAB „Namų tekstilė“ siuva įvairius tekstilės gaminius, kurių pagrindą sudaro natūralus pluoštas (pvz., natūrali avies vilna, linas ar medvilnė).

Kokybiški rankšluosčiai, patalynė

„Namų tekstilė“ siuva patalynę, rankšluosčius ir kitus gaminius iš 100% medvilnės viešbučiams, ligoninėms, darželiams, kitoms įmonėms. Medvilninė patalynė švelni ir maloni, ją lengva skalbti, lyginti, ji greitai džiūsta, yra ypatingai švelni ir maloni kūnui, tinka ypač alergiškiems žmonėms ir vaikams.

Taip pat siūloma įvairių išmatavimų ir spalvų patalynė, skirta viešbučiams, kaimo turizmo sodyboms, ligoninėms, vaikų darželiams, tekstilės gaminių parduotuvėms. Patalynės raštai ir spalvos nuolat atnaujinamos. Jei klientai pageidauja, patalynei įsiuvami užtrauktukai, išsiuvinėjami inicialai ar įmonės logotipu.

Tekstilės gaminiai iš natūralaus pluošto išrankiausiam skoniui

Išrankiems klientams pageidaujant, siuvama patalynė iš lininio audinio, gofruotos medvilnės ar satino. Lino pluošto patalynė yra ilgaamžė, nealergizuojanti, miego metu išsiskiriantį prakaitą paskirsto tolygiai. Taip suvienodinama viso kūno temperatūra. Tuo tarpu satino patalynę lengva skalbti, lyginti, ji greitai džiūsta, yra ypatingai švelni ir maloni kūnui, vėsina karštuoju metų laiku.

Tekstilės gaminiai iš natūralaus pluošto išrankiausiam skoniui

Platų „Namų tekstilės“ patalynės asortimentą pildo lovatiesės bei užtiesalai. Vėlesniam vakarui – natūralios vilnos pledai, šiltos liemenės ar skraistės.

Aksesuarai pirčiai, namams

Pirčių mėgėjams, „Namų tekstilė“ siūlo pirčiai skirtus aksesuarus: pirties prijuostes, kepures, chalatus, plaušines, kepures, rankšluosčių ir t.t.

Tekstilės gaminiai iš natūralaus pluošto išrankiausiam skoniui

Pagal užsakovo pageidavimą „Namų tekstilė“ siuva, gamina namams reikalingas ir jaukumą teikiančias smulkmenas: dekoratyvines pagalvėles, lino rožes, pintus ir austus takelius, staltiesėles, servetėles.  

Tekstilės gaminiai iš natūralaus pluošto išrankiausiam skoniui

UAB „Namų tekstilė“ veiklą pradėjo 2003 m. Daugiau nei pusė įmonės klientų – viešbučiai, ligoninės, darželiai ir kitos įmonės. Įmonės siuvami tekstilės gaminiai su įmonių logotipu, vardiniai rankšluosčiai – puiki dovana ypatingomis progomis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus