visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Televizija: rinktis skaitmeninę, išmaniąją ar IPTV?

Televizija: rinktis skaitmeninę, išmaniąją ar IPTV? Televizija: rinktis skaitmeninę, išmaniąją ar IPTV?

Esate televizijos mėgėjas ir net jeigu atidžiai nežiūrite kiekvienos laidos, tačiau mėgstate, kai namuose TV visada įjungtas? Tokiu atveju reikia skirti dėmesio ne tik renkantis Jums labiausiai tinkamą įrangą, tačiau ir televiziją, kadangi technologijos  tobulėjant šiuo metu analoginė tikrai nėra vienintelis pasirinkimas.

Juolab, televizija suteikia galimybę naršyti, matyti orus, kartoti laidas bei išvengti reklamos, tad myPlan.lt profesionalai visiškai nemokamai padės Jums rasti tinkamiausią televiziją.

Skaitmeninė televizija

Šiuo metu dažniausiai pasirenkamos yra skaitmeninės palydovinės bei internetinės (išmaniosios) televizijos. Taigi, pirmiausia klientas turi apsispręsti, ar jam reikalinga įprasta skaitmeninė, ar išmanioji skaitmeninė TV, o šios dvi skiriasi savo funkcijomis. Skaitmeninė TV pirmiausia džiugina vaizdo bei garso kokybe, tad palyginus su antžemine – pavyksta namuose susikurti nuosavą kino teatrą, kuris geba maksimaliai išnaudoti šiuolaikinių technologijų galimybes. Skaitmeninė TV taip pat suteikia galimybę nusistatyti subtitrus bei žiūrėti laidas norima kalba. Visgi,  kad ir kiek funkcijų, svarbiausia jų, kad skaitmeninė TV veikia puikiai, be jokių trukdžių, tad jeigu laukiate svarbių tiesioginių rungtynių – tokiu atveju turėdami skaitmeninę TV galėsite būti ramus, kad pamatysite kiekvieną įvardyti taip gerai, tarsi būtumėte arenoje.

Svetainėje plačiau skaitykite apie skaitmeninę TV.

Išmanioji televizija

Viena skaitmeninės TV galimybių – išmanioji TV, kuri įprastų laidų žiūrėjimą padaro kur kas įmantresniu. Naudokitės ne tik Youtube kanalo galimybėmis, tačiau taip pat mėgaukitės karaokės funkcija, laisvai įrašykite laidas ir pasinaudokite net 14 dienų archyvavimo funkcija, kuris leis Jums mėgstamas laidas žiūrėti tiek kartų, kiek tik norite. Jeigu išmanioji TV bus pakete kartu su šviesolaidiniu internetu – galėsite mėgautis ypač puikai poreikius patenkinančiu kanalu, kuris leis matyti norimas laidas be jokių trukdžių. Akivaizdu, kad išmanioji TV perkėlė televizijos žiūrėjimą į visai kitą lygį.

Didelis privalumas, kad išmaniąją TV siūlo ne vienas paslaugų tiekėjas, tad kiekvienas klientas pagal poreikius gali rasti jam labiausiai tinkamą variantą.

  • SPLIUS klientai galės mėgautis aukštos kokybės LED televizoriaus pranašumais ir pasirinkti norimą kanalo kalbą.
  • TELIA paslaugų tiekėjas – lyderis Lietuvoje, kuris žada, kad nuo šiol TV žiūrėjimas namuose bus kaip kino teatre. Su paslaugomis siūloma daug papildomų naudų: 14 dienų archyvavimo paslauga, interneto TV, video nuoma, naršymas internete ir taip toliau.
  • TVPlay Home (buvęs Viasat) – Jūsų pagalbininkas, kai norite mėgautis televizijos malonumais. Kartu su TV komplekte rekomenduojama užsisakyti ir interneto paslaugas, pasirinkti Jums labiausiai tinkamą paslaugų paketą.
  • Cgates pagal poreikius suteikia galimybę susikomplektuoti norimą paslaugų paketą. Taigi, mokėsite tik už tai, kas Jums tikrai yra aktualu.
  • INIT teikia net kelis skirtingus išmaniosios TV planus: Mini, Midi, Maksi. O koks labiausiai tinka Jums?
  • PENKI – dar vienas tiekėjas, kuris kartu su interneto paslaugomis kartu siūlo ir išmaniosios TV galimybes.
  • MAGNETUKAS siūlo paketus, kurie apima 20 arba 50 kanalų. Taip pat papildomai galima užsisakyti specializuotus kanalus, kurie leis mėgautis sportu, filmais arba dokumentika.
  • Bei daugelis kitų tiekėjų, kurie teigia, kad jų paslaugos – geriausios!

IPTV televizija

Apie IPTV Lietuvoje žinoma  gana mažai, tad jeigu norite sužinoti daugiau – skaitykite čia. Paprastai tariant, IPTV yra sistema, kuri per internetą transliuoja televizijos signalus. Suprantama, kartu su televizija Jums bus siūloma užsisakyti ir interneto paslaugas.

Kuo šis galimybė puiki?

  • IPTV garantuoja puikios kokybės vaizdą be jokių trukdžių.
  • Užsisakius ne tik TV, tačiau ir interneto paslaugas – komplekte mėnesinis mokestis bus mažesnis nei užsisakius abi paslaugas atskirai.
  • Jūsų laukia puiki HD kokybė!
  • Vienas kabelis – internetui ir televizijai, tad pajungiama bus greitai ir namuose pavyks išvengti didelio laidų kiekio, kurios tenka slėpti.
  • Internetinę TV galėsite žiūrėti ne tik per televizorių, tačiau ir telefoną bei planšetinį kompiuterį.

Daugiau skaitykite čia.

Sunku pasirinkti?

Pasirinkite profesionalus, kurie Jums nemokamai suteiks išsamią konsultaciją televizijos klausimais.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus