visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Terasinės lentos iš lietuviškos pušies arba eglės medienos

Terasinės lentos iš lietuviškos pušies arba eglės medienos Terasinės lentos iš lietuviškos pušies arba eglės medienos

STILMEDA, UAB

www.stilmeda.lt

UAB „STILMEDA“ lentpjūvėje terasinės lentos gaminamos tik iš lietuviškos pušies arba eglės medienos. Įmonė savo klientams siūlo paprasto stačiakampio profilio suapvalintais kampais terasines lentas (skerspjūvio matmenys yra 35x110 mm), gaminamas iš UAB „STILMEDA“ džiovyklose išdžiovintos medienos. Esant poreikiui, lentos gali būti impregnuojamos bei dažomos.

Terasinės lentos iš lietuviškos pušies arba eglės medienosTerasinės lentos iš lietuviškos pušies arba eglės medienos



Paprastai terasos įrengiamos ant betoninių polių (15-20 cm skersmens), kurie įgilinami į žemę bent 1 metrą. Atstumas tarp polių priklauso nuo to, kokio storio terasinės lentos bus naudojamos ir kokie bus terasos laikantys ilginiai („lagės“). Be to, polių išdėstymui įtakos turi ir bendri terasos matmenys bei padėtis namo atžvilgiu. Svarbiausia montuojant terasą yra tai, kad terasinės lentos būtų montuojamos su tarpais (4-8 mm) tam, kad cirkuliuotų oras bei laisvai galėtų nutekėti vanduo. Taip pat ne mažiau svarbu, kad terasa būtų pakelta nuo žemės (medinės dalys neturėtų kontakto su žeme) ir oras laisvai galėtų patekti po terasa. Terasinės lentos turėtų būti tvirtinamos dviem medvaržčiais prie kiekvieno ilginio („lagės“).

 

Terasinės lentos iš lietuviškos pušies arba eglės medienosTerasinės lentos iš lietuviškos pušies arba eglės medienos

UAB „STILMEDA“ nuo 1998 metų aprūpina įmones ir privačius asmenis pjaunama ir parduodama statybine mediena. Jums siūlomi visi medienos gaminiai - statybinė mediena skirta stogams, tvoroms, mediniams namams, lentos bei kitos paskirties visi medienos gaminiai, reikalingi statyboms. Pastovaus, kvalifikuoto personalo dėka visi užsakymai atliekami greitai ir kokybiškai. Visa statybinė mediena Vilniuje ir Vilniaus rajone pristatoma į užsakovo nurodytą vietą.

Lentpjūvėje pjaunami pagrindiniai medienos gaminiai - lentos tvoroms, lentos klojiniams, dailylentės, stogo mediena - gegnės, mūrlotai, tašai, grebėstai, viengubo pjovimo lentos, dvigubo pjovimo lentos, lentos statyboms, dailylentės bei įvairūs kiti stalių ir medienos gaminiai.

Terasinės lentos iš lietuviškos pušies arba eglės medienosTerasinės lentos iš lietuviškos pušies arba eglės medienos

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus