visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Tinklinės tvoros: Apsuktos cinkuotos vielos AGRO tinklas gyvūnų aptvėrimui

Tinklinės tvoros: Apsuktos cinkuotos vielos AGRO tinklas gyvūnų aptvėrimui Tinklinės tvoros: Apsuktos cinkuotos vielos AGRO tinklas gyvūnų aptvėrimui

Tinklinė tvora yra bene pigiausias teritorijos aptvėrimo būdas ir puikiai tinkantis didelių teritorijų aptvėrimui: tinklinės tvoros yra lengvai montuojamos, joms nereikalinga papildoma priežiūra, yra ilgaamžės ir gražiai atrodančios. Apsaugos sistemos yra ypatingos ne tik dėl saugaus ir nebrangaus jų montavimo, bet ir dėl aukšto apsaugos lygio bei stabilaus sutvirtinimo. Kitas svarbus veiksnys - pilna komplektacija, t.y. tinkleliai, stulpai, įvairūs vartai (taip pat ir elektriniai) gaminami su visomis reikalingomis montavimo detalėmis parduodami kartu su tvoromis.

Ganyklų, miškų, jaunuolynų, magistralinių kelių ar sodybų aptvėrimui, aptvėrimo sistemų pardavėja UAB UAB „RIXS“ siūlo naudoti apsuktos cinkuotos vielos AGRO tinklą. Agro tinklas pagamintas iš plieninės vielos, kuri yra ypač sunkiai nutraukiama, ir padengtos stora cinko danga pagal standarto EN 10244-2 class A  arba B reikalavimus. Tinklui naudojama triejų storių viela: lengva versija 1,7/2,0 mm , vidutinė 2,5/2,0 mm  ir Super 2,5/3,0 mm viela.

tvoros-tinklas-agro-tinklas-profesionaliam-gyvunu-aptverimui1

UAB „RIXS“ gali pasiūlyti labai didelį tvorų produkcijos asortimentą ir pagal užsakymus galinti Jums pristatyti reikiamą gaminį. Įmonės veikla ir prekyba labai plati: metalinės virintinės segmentinės tvoros, stumdomi arba dvivėriai vartai, tnklinės tvoros profesionaliam miškų ir ganyklų tvėrimui, plastikiniai tinklai, mediniai ir metaliniai stulpai, įvairios sistemos tinklų tvėrimui. Didžiausią dėmesį mes skiriame laukinių ir naminių gyvulių aptvarams. Siūlome atitinkamo aukščio ir tvirtumo tinklines tvoras, atitinkančias aukščiausius kokybės reikalavimus pagal ISO 9001: 2000. Taip pat šie aptvarai yra saugūs tiek viduje auginanamiems gyvuliams, tiek išorėje esantiems žmonėms. Prekes importuojame iš Europos ir Kinijos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus