visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Tinklinės tvoros – kaip pasirinkti tinkamiausią

Tinklinės tvoros – kaip pasirinkti tinkamiausią Tinklinės tvoros – kaip pasirinkti tinkamiausią

Tvorų pasirinkimas šiandien dienai yra išties platus. Nusprendusiems aptverti namą, sodybą, sklypą, gyvūnų aptvarą, statybų aikštelę ar kitą teritoriją gali būti sunku nuspręsti kuris variantas yra tinkamiausias. UAB „RIXS“ yra aptvėrimo sistemų pardavėja, turinti itin paltų tvorų produkcijos asortimentą, iš kurių viena populiariausių – tinklinė tvora. Dažną pasirinkimą lemia tai, jog tinklinė tvora  yra ilgaamžis, ekonomiškas ir estetiškas sprendimas.

Tinklinė tvora – tai tvora iš metalinių vielų, kurios yra pinamos rombais, kvadratais. Tinklinės tvoros gali būti kelių tipų, t.y. – regzto vielos tinklo (kaip senovinis), apsukto vielos tinklo (agro, miškų tvora), virintos vielos tinklo (sodyboms), mazgo tvora ir klasikinio titano mazgo tvora (didelių gyvūnų aptvarams).

Norintiems aptverti sodą ar kitą teritoriją, siekiant apsisaugoti nuo nepageidaujamų asmenų bei išlaikyti gražų estetinį vaizdą – puikus pasirinkimas yra regztas arba virintos vielos tinklas.

Kuomet reljefas yra nelygus, rekomenduojama rinktis regztą vielos tinklą. Regzto vielos tinklo tvora puikiai prisitaiko prie nelygumų ir ją lengva montuoti.

Tinklinės tvoros

Virintos vielos tinklo tvora itin tinka aptvarams kur reljefo pokyčiai yra nežymus. Virintos vielos tinklas sukuria geresnį estetinį vaizdą.

Tinklinės tvoros

Norintiems aptveri didelę teritoriją ir ieškantiems pigiausio pasirinkimo – vertėtų rinktis apsuktos vielos tinklo tvorą.

Apsuktos vielos tinklo tvora yra pigi ir pakankamai tvirta net darant aptvarus gyvūnams. Kad mažesni kenkėjai nepatektų į sodą, galima pasirinkti tankų tinklą (su daug horizontalių vielų). Tai yra tarpinis variantas tarp estetinio grožio ir aukštos kokybės ir tvirto aptvaro. Tvorą yra lengva montuoti todėl sutaupoma ne tik medžiagoms, bet ir darbo išlaidoms. Apsuktos vielos tinklo tvora puikiai tinka miškams, magistralėms tverti, taip pat tinka ramesnių gyvūnų aptvarams tokiems kaip: avys, stirnos, vištos, zuikiai, jaučiams.

Tinklinės tvoros

Ūkininkų sodyboms, gyvūnų aptvarams, ganykloms, kai reikia patikimo ir tvirto tinklo – rekomenduojama rinkti angliškų gamintojų „Hampton“ ir „Tornado“ tvoras. Šie gamintojai siūlo cinkuotos A klasės vielos tinklą, kurios viela yra atspari dideliems įtempimams (todėl gerai sugeria smūgius ir geriau įsitempia). Tokia tvora tarnaus virš 35 metų. Renkantis šį vielos tinklą vertą žinoti, kad šių gamintojų vielos tinklas gali būti tveriamas naudojant stulpus didesniais tarpais. Cinkuotos vielos tinklo tvora dažniausiai naudojama elnių, lamų, ožkų, briedžių, stirnų, jaučių ir kitų didesnių gyvūnų voljerams aptverti.

Tvoros montavimui reikalingi priedai

Nors tinklinė tvorai ir lengvai įrengiama, tačiau tik rulono tvoros jums neužteks. Kokybiškam ir greitam voros įrengimui reikės: stulpų, pagal pasirinktą vielos tinklo tvorą taip pat reikia įtempimo vielų, vielos sujungėjų ir įtempėjų, vielos tinklo pritvirtinimui arba skobų (jei naudojami mediniai stulpai), vartų ir vartelių.

UAB „RIXS“ padės sukomplektuoti Jums tinkamiausią tvoros variantą ir visus jos montavimui reikalingus priedus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus