visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ugninės Beždžionės 2016 bendra astrologinė metų prognozė - Psichoanalitikė-tarologė Gerda Red

Ugninės Beždžionės 2016 bendra astrologinė metų prognozė Ugninės Beždžionės 2016 bendra astrologinė metų prognozė

KARALIŠKOJI PRANAŠAUTOJŲ GILDIJA

Ugninės Beždžionės metais patariama daug juokauti, būti žaismingu, keliauti, (nors patariama vengti džiunglių) daug bendrauti, dirbti komandinį darbą. Ugninės beždžionės metais pasipils kaip iš gausybės rago netikėtumai, iššūkiai, nauji atradimai, taip pat įvairūs nesutarimai, peštynės, bet, laimė, pasaulinio karo tikrai nebus.

Tačiau žmonija, ypač kūrybingoji jos dalis neišvengs mėgdžiojimų, plagijatų, stambių vagysčių. Beždžionė toks gyvūnas: savinasi tai, kas jai patinka ir nesuka dėl to sau galvos. Kita vertus Beždžionės metai bus sėkmingi kurti šeimą, gimdyti vaikus, nes šis gyvūnas labai šeimyniškas padarėlis. Beždžionės metai Lietuvai nebus kažkuo ypatingi ir tikrai nekatastrofiški. Kaip tik susilauksime daugiau žaismingumo ir komiškų situacijų. Žinoma, tam tikrų ekonominių sunkumų neišvengsime, tačiau bus daug naujovių ir kūrybinių atradimų įvairiose mokslo srityse. Prisiminkime, kad kinų horoskope Beždžionė atitinka metalo elementą. Vakarų astrologijoje tokio atitikmens nėra. Vis dėlto ateinančių metų, nes naujieji Beždžionės metai prasidės tik vasario aštuntąją - žvaigždžių ir elementų konsteliacija įtakos sėkmei ir naujiems atradimams  ne tik mokslininkus, bet ir menininkus, kultūros darbuotojus, įvairius tyrinėtojus, nuotykių ieškotojus ir  žmones, kurie ieško iššūkių gyvenime.  

Ugninės beždžionės metais nebijokite naujovių ir permainų: darykite remontą, keiskite baldus ar bent jau šukuoseną. Bet šiukštu namuose nelaikykite suvenyrų, vaizduojančių beždžionę, ji “pavogs”- nusineš  vėjais jūsų sėkmę ir finansus. Beždžionės metais gera lemiančios spalvos: auksinė, visų atspalvių ruda, rausva. Sėkmę neš aksesuarai su natūralaus ar dirbtinio kailio elementais.

Kaip minėjau anksčiau, Naujieji Beždžionės metai prasidės pagal kinų kalendorių tik vasario aštuntąją ir baigsis sausio 28, šie metai  pareikalaus iš mūsų optimizmo ir pozityvumo. Jie tikrai atneš  didelių pokyčių tiek asmeniniame gyvenime, tiek profesinėje veikloje, tiek pasauliniu mastu didelių naujovių ir netikėtumų. Noriu pabrėžti, kad šiais metais kiekvieno zodiako ženklo laukia daug pasikeitimų, dvasinių išbandymų ir gyvenimo pamokų, kartu ir malonių staigmenų. Būkime spontaniški ir žaismingi kaip beždžionėlės. Taip pat nepraraskime realybės jausmo, nes beždžionės, šiaip ar taip, protingas ir gudrus gyvūnas.

Prognozės Zodiako ženklams:

Avinas (03 21 - 04 20)

Avinų, kurie laikomi pačiais kategoriškiausiais ir užsispyrusiais zodiako ženklais, laukia gana stabilūs ir sėkmingi metai. Avinai turėtų naudoti savo kietą charakterį, užsispyrimą siekdami savo tikslų. Beždžionės metai metai Avinams žada finansinį stabilumą ir kilimą karjeros laiptais. Taip pat Avinai susidomės dvasinėmis praktikomis. Avinai imsis naujų projektų, nes jiems gims daug kūrybinių idėjų. Palanku jas pradėti įgyvendinti  vasario mėnesį. Beždžionė mėgsta laisvę, ji energinga ir judri, laksto ir kvailioja, todėl rimtuoliams Avinams siūloma atsipalaiduoti ir  elgtis ne pagal protokolą. Nebijoti improvizuoti. Avinams palanki vasara ir ruduo. Tai laikas palankus finansinėms operacijoms. Metų pabaiga žada malonių netikėtumų meno atstovams. Meilės reikalai Avinams bus pakankamai stabilūs. Vieniši Avinai  pavasariop gali susitikti savo antrąją puselę. Vedusioms poroms  šie metai bus įprasti: bus ir pakilimų ir nuosmukių. Beždžionės metai darbštieji Avinai turėtų susirūpinti savo laisvalaikiu, nepiktnaudžiauti alkoholiu ir saugoti savo nervų sistemą.

Jautis (04 21- 05 21)

Jaučiai 2016 turėtų jaustis karališkai.  Beždžionės metais Jaučiams patariama nebijoti ir drąsiai imtis savo senų svajonių įgyvendinimo. Metų pradžioje jie turėtų pasirinkti reikalingą karjeros kryptį, o palanki Jaučiams planetų konsteliacija padės jiems pasiekti sėkmę ir praturtėti tiek dvasiškai, tiek materialiai.  Metai žada finansinį stabilumą,  naujus darbo pasiūlymus, skatina nebijoti ir drąsiai pradėti  nuosavą verslą. Šio ženklo atstovams patariama  vengti kvaišalų, nesveiko maisto.  Meilės reikalai 2016 Jaučiams bus stabilūs ir pranašaujantys vestuves. Palanku kurti šeimą, pradėti vaikus. Beždžionės metais patariama jaučiams  gimdyti, nes jų atžalos  gims protingos, veržlios ir laimingos. Horoskopas įspėja apie nedidelius konfliktus  su antra puse vasaros pradžioje.  Bet jeigu partneriai ieškos kompromisų, vėl įsivyraus taika. Jaučiams rekomeduojama nešvaistyti pinigų, o išmokti taupyti.

Dvyniai (05 22-06 21)

Dvyniams šie beždžionės metai bus stabilūs tiek darbo, tiek meilės srityje.  Vienišų dvynių lauks malonios pažintys, nauji darbo pasiūlymai. Dvyniams ateinantys metai bus finansiškai sėkmingi. Bet… Dvyniai gali konfliktuoti su savo antrąja puse, su darbo kolegomis, partneriais ir cinišku būdu užsidirbti pinigus, neatsižvelgdami į savo partnerių pageidavimus ar teises. Beždžionės metais Dvyniams patariama būti dosnesniais ir ieškoti kompromisų. Dvynių laukia ir naujos darbo kryptys, nauji projektai. Norint pasiekti gerų rezultatų, teks daug dirbti. Dvyniams reikėtų apsvarstyti investicijų klausimus. Nors jų piniginiai klausimai nekels ypatingų problemų, bet vis tiek reikės pasitelkti intuiciją. Meilės reikalai bus stabilūs, bet Dvyniams gali susisukti galva, jei susitiks seną meilę. Horoskopas žada nedidelius nukrypimus į kairę. Bet jeigu jie nenorės trumpalaikių meilės romanų, galės išlikti ištikimi savo partneriams. Beždžionės metais Dvyniai turėtų mažiau konfliktuoti, pykti, susirūpinti savo psichine ir  fizine sveikata.  

Vėžys (06 22 - 07 22)

Vėžiai 2016 metais turėtų apsišarvuoti ramybe ir kantrybe. Vėžiai labai jautrūs, lengvai pasiduoda nuotaikoms, bet neverta Vėžiams pulti į depresiją, jeigu reikalai nesiklosto taip, kaip jiems norėtųsi. Beždžionės metai žada būti intensyvūs ir permainingi. Užgrius darbai ir seni įsipareigojimai, todėl šio ženklo atstovai turėtų susidaryti prioritetus ir užbaigti pradėtus darbus. Beždžionės metais Vėžiai susidurs su  ne itin maloniais iššūkiais karjeros, meilės ir finansų srityje.  Vėžiai  empatiški ir jautrūs, dažniausiai užsidarę savyje ir pilni paslapčių. Vėžiai nieko nebodami turi nesigailėti savęs, nesigręžioti į praeitį ir žengti pirmyn karjeros laiptais. Kuo mažiau abejonių ir daugiau ryžto. Beždžionės metai Vėžiams bus  darbingi, jie sulauks naujų darbo pasiūlymų. Meilės srityje, jeigu Vėžiai bus garbingi, jų santykiai išliks gana stabilūs.  Vasaros pabaigoje, rudeniop  šio ženklo atstovai gali gauti darbo pasiūlymų iš užsienio ir  pagerinti savo finansinę padėtį. Vasaros pabaigoje galimi trumpalaikiai meilės nuotykiai.  Beždžionės metais jautruoliams Vėžiams reikia rimtai susirūpinti sveikata. Saugoti savo dvasinę ir psichinę sveikatą. Vėžiai, nepamirškite sportuoti ir stiprinti savo imuninę sistemą.

Liūtas (07 23- 08 23)

Liūtas visuomet elgiasi kaip valdovas. Liūtai mėgsta prabangą, patogumus, kurių neatsisakys ir Beždžionės metais. O Naujieji Beždžionės metai žada Liūtams daug naujų pokyčių: jie gali imtis naujo verslo, sutikti naują meilę. Liūtai niekada neatsisakys vadovavimo. Šiais metais jie turėtų siekti savo tikslų iki galo. Patariama mažiau karščiuotis, veikti blaivia galva, neieškoti trumpalaikių nuotykių meilės srityje. O versle siekti kompromisų. Ypač suvešės Liūtų kūrybinis talentas. Šio ženklo atstovai atras naujų, dar neišbandytų veiklos sričių,  bet jie puikiai pasitiki savimi, todėl  sėkmingai realizuos save kūryboje. Kai kuriems Liūtams teks palikti senus, jų nevertus partnerius. Savo kelyje jie sutiks savęs vertą antrą puselę.  Liūtams, gyvenantiems santuokoje, patariama būti diplomatiškesniems. Karštakošiams liūtams rekomenduojama šeimoje ieškoti kompromisų ir neįrodinėti savo teisumo. Jie turėtų surasti  stiprybės ir nustoti demonstruoti savo viršenybę artimiesiems ir vaikams. Taip pat Liūtams rekomenduojama susirūpinti savo sveikata, mažiau stresuoti, daugiau improvizuoti ir džiaugtis tuo, ką turi.  Apskritai šiais metais Liūtai sužibės visu savo žavesiu vakarėliuose, susibūrimuose, jie bus įvertinti visuomenės. Beždžionės metais patariama Liūtams valdovams mažiau skubėti, jie ne tokie judrūs ir vikrūs kaip beždžionės. Šie metai Liūtams turėtų būti poilsio ir nuosaikaus darbo metai. Metų pabaigoje Liūtai bus apdovanoti finansine sėkme. Beje, horoskopas pataria Liūtams visus metus būti fiziškai aktyviems, sportuoti ir  nepersidirbti.

Mergelė (08 24 - 09 23) 

Mergelės laukia  gana keisti ir permainingi metai. Mergelė – pats ištikimiausias zodiako ženklas. Tačiau Beždžionės metais šio ženklo atstovams teks atsikratyti seno balasto, senų įpročių. Mergelių laukia nauji darbo projektai, nauji darbo pasiūlymai. Mergelės pelnys aplinkinių pagarbą. Beždžionės metais Mergelėms patariama mažiau stresuoti ir nervintis dėl smulkmenų. Mergelėms ypač naudingas verslas – prekyba. Jeigu  šio ženklo atstovai užsiima šiuo verslu, jiems nėra ko nerimauti. Visgi Beždžionės metai nežada Mergelėms aukso kasyklų. Reikės dirbti ir taupyti. Mergelėms vertėtų susirūpinti savo finansine padėtimi vasaros pabaigoje, artėjant rudeniui. Gal būt joms  teks keisti darbą ir išmokti naujų dalykų, ieškoti naujų uždarbio šaltinių.. Meilės reikalai  Mergelėms bus stabilūs. Vienišiai sutiks naują meilę. Beždžionės metai atneš šio ženklo atstovams daug naujų malonių pažinčių ir naujų veiklos planų.  Visgi Mergelėms derėtų pasirūpinti savo sveikata ir sveiku gyvenimo būdu.  Beždžionės metais Mergelės susidomės ezoterika, dvasiniais mokymais.

Svarstyklės (09 24 - 10 23) 

2016 Ugninės  Beždžionės horoskopas sako, kad Svarstyklės sėkmingai atrems visus gyvenimo išbandymus ir iššūkius, joms seksis kūryboje ir meilėje. Svarstyklės mėgsta teisingumą, Beždžionės metai joms bus teisingi, jeigu Svarstyklės dirbs ir turės tikslų. Beždžionės metai itin svarbūs Svarstyklių karjeroje.  Jos  gali sulaukti naujų darbo pasiūlymų, projektų. Ypač palanku Svarstyklėms tuoktis Beždžionės metais arba stabilizuoti savo santykius. Dauguma Svarstyklių  įgyvendins savo slaptas svajones. Beždžionės metais darbščios Svarstyklės gali tapti žinomos ir sužibėti visuomenėje dėl savo charizmos ir atliktų darbų kūrybos, meno, literatūros srityje. Seksis diplomatams bei derybininkams. Vienišos svarstyklės  sutiks sau artimą žmogų. Beždžionės metai  Svarstyklėms bus sėkmingi karjeros ir finansinio stabilumo prasme.  Tingioms Svarstyklėms  patariama  susiimti ir sportuoti- palaikyti gerą fizinę formą.

Skorpionas (10 24 - 11 22)  

Ugninės Beždžionės metai Skorpionams žada  netikėtų pasikeitimų asmeniniame gyvenime ir darbe. Skorpionai itin seksualūs, paslaptingi, gabūs, turintys išlavintą intuiciją žmonės.  Jie valdingi ir paprastai turi savininkiškumo jausmą. Beždžionės metais Skorpionams reikia tęsti pradėtus darbus. Šie metai bus gana stabilūs tiek meilės srityje, tiek finansų. Bet viskas priklausys nuo darbo.  Skorpionams teks paplušėti, kad galėtų normaliai gyventi. Jiems reikės išmokti taupyti ir dalintis . Beždžionės metais Skorpionai turės būti atidūs savo artimiesiems, vaikams. Horoskopas pataria atsargiai elgtis investiciniais klausimais.  Vieniši Skorpionai sulauks dėmesio. Gyvenantys šeimoje savo kasdienybę paįvairins kūrybiškais dalykais. Kūrybingiems Skorpionams  reikėtų palinkėti ryžto realizuoti save ir tęsti pradėtus darbus. Savarankiški ir pasitikintys savimi Skorpionai neturėtų atmesti kolegų ir draugų patarimų. Beždžionės metais Skorpionai suras glaudų ryšį su savo gimine, šaknimis.  Metų viduryje gali pablogėti Skorpionų finansinė padėtis. Bet Skorpionų gudrumas ir intuicija padės išsisukti iš sunkios padėties. Beždžionės metais Skorpionui patariama medituoti, skaityti dvasinę literatūrą ir nesinervinti dėl smulkmenų. Ugninės Beždžionės metai nebus Skorpionams blogi. Tereikės dirbti ir būti nuoširdiems. Skorpionai neturėtų pamiršti, kad yra apdovanoti didžiuliu kūrybiniu potencialu, kurį Ugninės Beždžionės metais  turės atskleisti ir panaudoti visų gerovei.

Šaulys (11 23 - 12 22)

Šauliams Ugninės Beždžionės metais atneš ilgai lauktų pokyčių. Gali keistis iš esmės Šaulių veiklos pobūdis ir  šio ženklo atstovai gali atrasti save naujoje veikloje, naujame darbe. Nusimato daug naujų naudingų susitikimų pažinčių, kelionių. Šauliai- bene stipriausi zodiako ženklai. Jie- optimistai,  gyvenimo iššūkius priimantys kantriai ir ryžtingai. Šauliai valdingo būdo. Beždžionės metais rekomenduojama daugiau diplomatijos veiksmuose, mažiau  karštakošiškumo ir ugningumo. Beždžionės metais gali nutrūkti seni draugystės ryšiai,  tačiau atsiras naujų ir įdomių žmonių. Šaulių laukia darbingi metai. Šiemet  žada pagerėti Šaulių finansinė padėtis. Šio ženklo atstovams sunkią minutę padės artimieji ir giminės.  Balandžio ir gegužės mėnesiais Šauliai sulauks įdomių darbo pasiūlymų. Jeigu jie rizikuos ir imsis naujos veiklos, gali papildyti savo piniginę. Vieniši šauliai užmegs meilės romaną. Santykiai šeimoje bus stabilūs, jeigu  Šaulys bus diplomatiškas. Beje diplomatija Šauliui reikalinga ir artimųjų aplinkoje, ir darbe, su kolegomis. Beždžionės metais Šauliams gali tekti daug dirbti, todėl reiktų pasirūpinti sveikata. Šauliams rekomenduojama saugoti nervų sistemą.

Ožiaragis (12 23 - 01 20)

Ožiaragis – tylus, bet stiprus ženklas. Jie valingi, ambicingi, turintys tikslų gyvenime. Beždžionės metai šio ženklo atstovams bus sėkmingi. Jiems atsivers visos durys. Jie turės raktus nuo visų paslapčių. Apskritai, šie metai jiems labai palankūs. Ožiaragiai ištvermingi ir darbštūs. Šiais metais jie patirs daug nuotykių, naujų išbandymų. Jiems žadama puiki karjera su užsienio partneriais, sėkmingos kelionės ir kontaktai su naujais žmonėmis. Ožiaragiams seksis nauji sumanymai, jie įgyvendins senas svajones. Tačiau gali suaktyvėti ir jų slapti priešai ar konkurentai, tačiau Ožiaragiams tai nė motais. Jie susilauks sėkmės finansų srityje, o meilėje jiems taip pat pasiseks. Vieniši sutiks savo širdžiai artimą žmogų. Gyvenantys šeimoje patirs senų santykių atgimimą. Tačiau Ožiaragiai turėtų susirūpinti savo sveikata; virškinamo trakto ligų prevencija, laikytis dietos, sportuoti. Apskritai, ruduo palankus Ožiaragiams karjeros ir meilės srityse. Rudenį jie gali sudaryti pelningas sutartis su užsienio partneriais.

Vandenis (01 21 - 02 19)

2016 Ugninės Beždžionės metai Vandeniams bus kupini iššūkių. Vandeniams verslininkams šie metai bus naujų investicijų metai. Dirbkite, apsiginkluokite kantrybe ir pasieksite savo tikslų. Beždžionės metais patariama nebijoti rizikuoti ir imtis naujų projektų,  žadama nauja karjera, finansinis augimas. Vandenių laukia įdomūs susitikimai, nuotykiai. Seksis vandeniams menininkams, ypač pavasario pabaigoje, vasaros pradžioje. O rudenį ir žiemą vandeniai  doros savo kūrybinio verslo ar projektų derlių. Metų pabaiga finansiškai Vandeniams bus sėkminga. Vieniši vandeniai pavasarį gali sutikti  savo svajonių  partnerį. Vedusios poros  tęs stabilų ir ramų santuokinį gyvenimą.  Vandeniai neturėtų pamiršti ir poilsio, kelionių. Vandeniai sveikatą gali stiprinti sporto klubuose ar plaukiodami.

Žuvys (02 20 - 03 20)

2016  Ugninės beždžionės metai Žuvims žada būti sėkmingi. Žuvims tereikia plaukti ten, kur jos įpratusios. Tiesa, Ugninės Beždžionės metais paslaptingosios geraširdės Žuvys gali investuoti pinigus naujoms žinioms, mokslui. Žuvims gali sektis karjeroje, darbe, moksle. Jos gali palypėti karjeros laiptais. Meniškos Žuvys gali atskleisti savo talentą ir tapti žinomomis visuomenėje. Pagerės Žuvų finansinė padėtis. Žinoma, Ugninės Beždžionės metai pareikalaus iš šio ženklo atstovų ir daug darbo, kruopštumo.  Žuvims reikia pasikliauti savo intuicija ir nesigriebti visų pasiūlymų įgyvendinimo.  Finansinis pagerėjimas nusimato pavasarį, tačiau  patariama nešvaistyti gana lengvai atėjusių pinigų. Žuvims reikia išmokti taupyti. Metų pabaigoje laukia netikėtos ir įdomios pažintys su užsienio partneriais.  Jie gali būti naudingi ir darbe, ir asmeniniame gyvenime. Apskritai vienišos Žuvys šiais Ugninės Beždžionės metais sutiks savo gyvenimo meilę. Vedusioms Žuvims meilės reikalai bus stabilūs. Taip pat jautrios Žuvys turėtų atkreipti dėmesį į savo  psichinę sveikatą, nesijaudinti dėl  menkų klaidų, išlaikyti psichologinę pusiausvyrą.

Gerda Red

Gerda Red

KARALIŠKOJI PRANAŠAUTOJŲ GILDIJA

Daugiau informacijos:

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus