visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Unikali kraštų emaliavimo sistemos technologija sumažina architektūrinio stiklo pristatymo laiką

Unikali kraštų emaliavimo sistemos technologija sumažina pagal matmenis supjaustyto ir padengtojo architektūrinio stiklo pristatymo laiką. (Nuotrauka Guardian Industries Corp., GRDPR109) Unikali kraštų emaliavimo sistemos technologija sumažina pagal matmenis supjaustyto ir padengtojo architektūrinio stiklo pristatymo laiką. (Nuotrauka Guardian Industries Corp., GRDPR109)

„Guardian System TEA“ („True Edge Application“) yra technologija, kuri garantuoja kokybę bei sumažina tiekimo laiką, atliekant stiklo kraštinių emaliavimą ant „Guardian“ magnetroninių grūdinamų dangų. Ją sukūrė „Guardian Glass“, glaudžiai bendradarbiaudama su „Ferro“, viena iš pasaulyje pirmaujančių stiklo emalio gaminių tiekėjų. Technologija yra ne tik greitesnė ir patikimesnė nei tradiciniai metodai. Ji sukuria itin lygų paviršių su nepriekaištingomis optinėmis savybėmis ir taip pat yra veiksmingesnė laiko požiūriu – sumažinamas gaminių tiekimo laikas struktūriniam stiklinimui.

„Guardian System TEA“, pritaikyta magnetroniniu būdu padengtam stiklo substratui, sukuria tvirtą ir lygų paviršių, kuris užtikrina patikimą sukibimą struktūrinio stiklinimo atvejais, įskaitant fasadus, pastato kampų stiklinimą, stogo įstiklinimą su užlaidomis, langams su stiklo žaliuzėmis, viršuje, apačioje arba tik šonuose tvirtinamuose struktūrinio stiklinimo fasaduose.

Kodėl to reikia?

Struktūriniame stiklinime, vietose, kur naudojami hermetikai, įprastai būtina pašalinti architektūrinę dangą stiklo lakštų kraštuose. Toks pat reikalavimas taikomas ir kampiniam stiklinimui, todėl panaudojami keraminiai dažai, kurie uždengia tokius konstrukcinius elementus, kaip sujungimo vietos. Dabar daugiau nei 90 proc. pagal matmenis supjaustyto, termiškai apdirbto ir padengto multifunkcine danga stiklo, reikalaujama su kraštų emaliavimu (perimetriniu). Tačiau kraštų emaliavimo procesas reikalauja daug laiko ir papildomų veiksmų, kurie taip pat ilgai trunka. Gali atsirasti problemų dėl kokybės, kai dangos nuėmimo zona yra per plati šlifuojant dangą su tradiciniais dangos pašalinimo įrenginiais. Tai lemia prastą vizualinę kokybę dėl netolygaus dangos nuėmimo.

Kaip tai veikia?

Naudojant „Guardian System TEA“ technologiją, specialūs keramikiniai dažai (emalis) užnešami tiesiai ant magnetroninės grūdinamos dangos, į kurią įsigeria grūdinimo metu. Aukštos kokybės „Ferro“ emalis tuo pačiu metu sukimba su stiklu, sukurdamas itin stiprų ryšį ir nepriekaištingai lygų paviršių su puikiomis optinėmis savybėmis. Atvėsusi po grūdinimo, magnetroninė danga yra visiškai sugerta emalio. „Guardian System TEA“ veiksmingai sumažina apdorojimo veiksmų kiekį ir paverčia tai vienu procesu. Tokiu būdu stiklas gali būti greičiau pristatytas klientui per trumpesnį laiko tarpą.

„Guardian System TEA“ gali būti pritaikyta naudojant šilkografiją, dengimą voleliu (automatiniu arba rankiniu būdu). Technologiją galima naudoti su „Guardian SunGuard®“ arba „ClimaGuard®“ serijos architektūrinėmis grūdinamomis dangomis, kartu su plačiai naudojamais hermetikais struktūriniam stiklinimui. Technologiją patvirtino „Institut für Fenstertechnik“ (IFT), įsikūręs Rozenheime, Vokietijoje, pagal ETAG 002, ir Vokietijos DIBT pagal „AbZ“.

Norėdami daugiau informacijos apie „Guardian System TEA“, apsilankykite: www.sunguardglass.com

Aplankykite „Guardian Glass“ stendą (10 salė, A28 vieta) 2016 m. rugsėjo 20–23 dienomis Diuseldorfe (Vokietija) vyksiančioje „Glasstec“ parodoje. Daugiau informacijos rasite www.guardianglasstec.com

Apie „Guardian Industries Corp.“

„Guardian Industries Corp.“ – privati įvairius produktus gaminanti pasaulinė kompanija, įsikūrusi Auburn Hills, Mičigane. „Guardian“ ir dukterinėse įmonės dirba 17 000 darbuotojų, o bendrovės padaliniai veikia visoje Šiaurės Amerikoje, Europoje, Pietų Amerikoje, Afrikoje, Artimuosiuose Rytuose ir Azijoje. Kompanijos vizija – kurti pridėtinę vertę klientams ir visuomenei, nuolat diegiant naujoves ir naudojant kuo mažiau išteklių. „Guardian Glass“ – tarptautinis, lyderio pozicijas užimantis float stiklo gamintojas, tiekiantis pridėtinės vertės stiklo gaminius bei sprendimus komerciniams, gyvenamiesiems pastatams, transporto priemonėms, interjerui ir techniniam stiklo panaudojimui. „SRG Global“ – vienas didžiausių pasaulyje pažangių, aukštos kokybės plastiko gaminių su dangomis automobilių, komercinių sunkvežimių bei plataus vartojimo prekių pramonei, siūlantis sprendimus dangų atsparumui, funkcionalumui, automobilių efektyvumui bei dizaino lankstumui padidinti.

Apie „Ferro Corp.“:

„Ferro Corporation“ (www.ferro.com) yra pasaulyje pirmaujanti technologijomis pagrįstų medžiagų, įskaitant emaliavimo medžiagas stiklui, pigmentus ir spalvas bei poliravimo medžiagas, tiekėja. „Ferro“ gaminiai parduodami pastatų ir statinių, automobilių, buitinės įrangos, elektronikos įrangos, buitinių daiktų ir pramonės gaminių rinkose. Įsikūrusi Klivlande, Ohajuje, „Ferro“ turi beveik 5000 partnerių ir dirba 26 šalyse, esančiose Šiaurės ir Pietų Amerikoje, Europoje, Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos bei Azijos ir Ramiojo vandenyno regionuose. „Ferro“ pranešė, kad 2015 m. pardavimai siekė 1,1 $ mlrd.

„Guardian Building Products“ – pirmaujanti specializuotų statybos produktų platintoja iš JAV. Apsilankykite www.guardian.com

Šį pranešimą spaudai ir susijusią fotografiją galite atsisiųsti iš www.PressReleaseFinder.com arba, jei norite didelės raiškos nuotraukų, susisiekite su Siria Nielsen (snielsen(eta)emg-pr.com, +31 164 317 036).

Kontaktinis asmuo: Sophie Weckx
+352 28 111 210
sweckx(eta)guardian.com

Kontaktinis asmuo: Siria Nielsen
+31 164 317 036
snielsen(eta)emg-pr.com

 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus