visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Universaliausi moteriški drabužiai

Universaliausi moteriški drabužiai Universaliausi moteriški drabužiai

Pigu, UAB

pigu.lt

Nors kiekviena moteris savo spintoje svajoja turėtų kuo daugiau drabužių, dar maloniau, kai visus juos pavyksta lengvai suderinti – tuomet nei vienam rūbui netenka dulkėti lentynose. Pasitikrinkite, ar savo garderobe turi visus žemiau pateiktus drabužių modelius – jie laikomi vienais universaliausių.

Megztiniai

Megztiniai moterims drąsiai galėtų būti vadinami vienais universaliausių rūbų, kuriuos galime dėvėti praktiškai visais metų laikais. Tokius drabužius galima vilkėti vienus, sluoksniuoti su plonesniais rūbais ar net užsidėti ant stilingos suknelės, tad idėjų Jums tikrai neturėtų pritrūkti. Dar daugiau derinimo galimybių suteikia susagstomi modeliai, tačiau savo spintoje pravartu turėti ir kelis klasikinius variantus.

Palaidinės

Tiek trumpesnes, tiek ilgesnes rankoves turinčios, skirtingų spalvų ir kirpimų palaidinės dėvimos pačiose įvairiausiose situacijose, todėl į savo garderobą pravartu įtraukti ne vieną tokį rūbą. Turėkite kelias palaidines darbui ir laisvalaikiui – derindamos jas su skirtingais švarkeliais, kelnėmis ar netgi sijonais kaskart galėsite suformuoti vis kitokį įvaizdį. Jei aprangoje nemėgstate monotonijos, šie rūbai jos Jums tikrai padės išvengti.

Suknelės

Vienas mėgstamiausių moterų rūbų taip pat yra labai lengvai derinamas. Pasirinkusios skirtingus papuošalus ir avalynę, su ta pačia suknele galite keliauti į darbą, leisti laisvalaikį, o galbūt – net ir sudalyvauti nedidelėje šventėje. Teigiama, kad kiekviena moteris turėtų turėti savo mažą juodą suknelę, tačiau vien tokiu modeliu siūlome neapsiriboti. Įvairių stilių sukneles rasite Pigu.lt el. parduotuvėje – jas apžiūrėti galite čia: https://pigu.lt/lt/sukneles-progines-vakarines-vasarines.

Juodos kelnės

Sunku būtų surasti drabužius, prie kurių nepavyktų priderinti juodų kelnių. Jos derės ir prie aukščiau minėtų megztinių ar palaidinių, o jeigu pageidausite, galėsite rinktis ir marškinius ar netgi tunikas. Be to, ši klasikinė spalva tiks tiek formalesniam darbui, tiek absoliučiai neįpareigojančiam laisvalaikiui – jei iki šiol rinkotės vien tik džinsus, vertėtų pagalvoti ir apie tokio rūbo įsigijimą.

Įtraukusios šiuos drabužius į savo garderobą, daug paprasčiau galėsite suformuoti skirtingus įvaizdžius. Žinoma, tai tikrai nėra vieninteliai dėmesio verti rūbai, tačiau jei prie jų derinsite visus kitus, niekuomet nekils klausimų, ką apsirengti.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus