visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vaikų piešiniai gali tapti originaliu namų akcentu

Vaikų piešiniai gali tapti originaliu namų akcentu Vaikų piešiniai gali tapti originaliu namų akcentu

Namai jaukūs tampa tada, kai į interjero kūrimą įdedame dalelę savęs. Vienas kitas akcentas, prisiminimus ar nostalgiją keliančios nuotraukos ir namai tampa sava erdve. Panašų efektą galima pasiekti ir pasitelkus modernias ir funkcionalias langų uždangas – roletus. Šiandien langų uždengimų „Domus Lumina“ specialistų bene labiausiai rekomenduojama naujiena – foto roletai. Kuo jie išskirtiniai?

Išskirtinis interjero dizainas foto roletų pagalba

Nors standartiniai roletai yra labai funkcionalūs ir praktiški, išskirtinių sprendimų namams ieškantys asmenys dabar vis drąsiau renkasi foto roletus. Kuo jie išskirtiniai? Ant foto roletų galima daryti savo kelionių nuotraukų koliažus, atspausdinti įsimintinų ar brangių vietų nuotraukas. Toks roletas taps ne tik priedanga nuo saulės ar smalsuolių žvilgsnių, bet ir įkvėps, pakels nuotaiką, suteiks namams nepakartojamo autentiškumo ir stiliaus.
 
Foto roletai pasižymi tokiomis ypatybėmis:

  • Tai modernus ir originalus pasirinkimas

Foto roletais pridengti langai atrodo itin moderniai, o raštai ant audinio kuria jaukią ir žaismingą atmosferą.

  • Išskirtinė interjero detalė

Šio tipo uždangomis lengva atgaivinti namų erdves. Tam nereikia didelių išlaidų ar didelio remonto.

  • Daugiau nei 1000 skirtingų raštų

Foto roletai domuslumina.lt internetiniame kataloge suskirstyti pagal namų erdves – virtuvę, vonią, svetainę, miegamąjį ar vaikų kambarį – tad raštą, kuris  puoš vienos ar kitos namų patalpos langus, tikrai rasite.

  • Atsparūs braižymuisi

Dar vienas pliusas tas, kad šio tipo roletai, nesibraižo, todėl galima neabejoti, kad net po kelių metų atrodys kaip nauji.

Bene didžiausias šių roletų išskirtinumas – galimybė juos papuošti savo atžalų piešiniais. Tokie langų uždengimų dizaino sprendimai ne tik lengvai pagyvina aplinką, bet ir skatina teigiamas emocijas. Itin gera idėja šitaip langus dengti vaikų kambaryje. Anot psichologų, vaiko asmenybės bei charakterio formavimuisi jo kambario aplinka turi ypač daug įtakos, o pakabinus spalvingus foto roletus neabejotinai paskatinsite atžalos kūrybiškumą.

Kur kabinti foto roletus su vaikų piešiniais?

Bene kiekvienuose namuose, kuriuose auga vaikai, prie sienos, šaldytuvo, durų ar kitur yra prikabinti mažųjų šedevrai. Tėvai paprastai juos renka, saugo, įrėmina. Visgi, popieriaus lapas nėra ypač ilgaamžė medžiaga, todėl foto roletai su vaikų piešiniais gali būti puikus sprendimas, ne tik namų papuošimui, bet ir pieštų dovanų išsaugojimo būdas.

Taip pat svarbu pabrėžti ir vietą, kur šie roletai turėtų kabėti. Vaikų piešiniai džiugina tėvus, tad langai, papuošti mažųjų meno kūriniais, namuose skleis pozityvią energiją ir teigiamas emocijas. Jei sunku apsispręsti, kuriame kambaryje kabinti foto roletus, daugiau idėjų galite pasisemti internetiniame kataloge, svetainėje domuslumina.lt.

Foto roletų pagalba žaismingumo suteikti galėsite vaikų kambariui, žaidimų erdvei, miegamajam. Nevertėtų bijoti rinktis virtuvės erdvės, vien todėl, kad ši patalpa bene dažniausiai yra kūrybinių įkvėpimų zona. Galbūt vaikų šedevrais puoštas foto roletas nelabai tiks vonios kambariui, kuris dažnai pasižymi precizišku dizainu.

Ir visgi, leiskite sau eksperimentuoti. Kartais norint rasti įdomesnį dizaino sprendimą, galima ieškoti su piešiniu derančių spalvų, atspalvių. Apžvelkite namus, galbūt yra vienas mažas langelis, kuriam trūksta vieno kito akcento? O gal svetainė atrodo pernelyg niūri? Įneškite į namus pozityvios energijos ir išbandykite galimybę langus papuošti mažųjų piešiniais!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus