visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vaizdo stebėjimo sistemų montavimas – saugumo užtikrinimui

Vaizdo stebėjimo sistemų montavimas – saugumo užtikrinimui Vaizdo stebėjimo sistemų montavimas – saugumo užtikrinimui

MOLEKTRA, UAB

www.molektra.lt

UAB „MOLEKTRA“ montuoja vaizdo stebėjimo sistemas, užtikrinančias saugumą Jūsų namuose. Vaizdo stebėjimo sistemos paskirtis – objektų, patalpų, teritorijų stebėjimas bei juose vykstančių procesų registravimas. Vaizdo stebėjimo, įrašymo ir perdavimo sistema skirta vaizdo informacijos fiksavimui vaizdo stebėjimo kameromis, vaizdo informacijos apdorojimui, apdorotos vaizdo informacijos kaupimui (įrašymui) laikmenose, vaizdo informacijos atvaizdavimui vaizduokliuose.

Pagrindinės priežastys, skatinančios įsirengti vaizdo stebėjimo sistemas – savo valdų saugumo užtikrinimas, vidinė kontrolė, procesų monitoringas, prevencija. Tai puikus sprendimas norint apsaugoti savo turtą nuo įsilaužimo, vagysčių, apiplėšimo ar niokojimo.

Tobulėjant ir pingant technologijoms, šios vaizdo stebėjimo sistemos tampa prieinamos vis didesniam vartotojų ratui. Atsiranda galimybės jas įsigyti nedidelėms organizacijoms ar tiesiog namų savininkams. Vaizdo stebėjimo sistemos gali veikti nepertraukiamai arba tik tada, kai aptinkamas įvykis vaizdo stebėjimo sistemos zonoje.

Šiuo metu, tai yra labiausiai techniškai progresuojanti apsaugos priemonių sritis. Ir jei anksčiau tai buvo tik pagalbinė, pasyvi apsaugos sistema, tai šiuo metu, ji tampa aktyvia apsaugos sistema, kuri ne tik padeda saugoti turtą, bet ir pateikia nenuginčijamus įrodymus, pagal kuriuos teisėsaugos pareigūnai gali nesunkiai surasti nusikaltėlius. Tereikia tik tinkamai pasirinkti vaizdo stebėjimo sistemos komponentus ir tinkamai juos įdiegti.

UAB „MOLEKTRA“ atlieka visus elektros montavimo, silpnų srovių tinklų, apsaugos sistemų, video stebėjimo sistemų, įrengimo darbus. Įmonė atestuota LR Valstybinėje Energetikos Inspekcijoje prie energetikos ministerijos.

Novatoriškas požiūris į teikiamas paslaugas, betarpiškas ir abipusiai naudingas bendradarbiavimas su klientais ir partneriais užtikrina atliekamų darbų kokybę, savalaikius užsakymų vykdymus, lanksčią kainų politiką.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus