visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Valgykla MIGIRIS kviečia pasimėgauti kokybiškais ir nebrangiais patiekalais

Valgykla MIGIRIS kviečia pasimėgauti kokybiškais ir nebrangiais patiekalais Valgykla MIGIRIS kviečia pasimėgauti kokybiškais ir nebrangiais patiekalais

MIGIRIS, UAB

www.migiris.lt

Kiekvieną dieną Mažeikiuose įkurta „Migirio“ valgykla kviečia pasimėgauti kokybiškais ir nebrangiais patiekalais. Jau nuo pat 9.00 val. valgykloje kvepia šviežiu naminiu maistu. Galima pajusti ruošiamo maisto garsus, tarytum savo namų virtuvėje. Patogi ir jauki valgykla siūlo įvairius patiekalus, skanų, kokybišką, puikiai subalansuotą ir sveiką maistą, kuris patenkins kiekvieno skonį.

Valgykla MIGIRIS

Visi patiekalai gaminami valgykloje iš natūralių ir šviežių produktų, todėl lankytojams visada garantuojamas gardus maistas.

Valgykla veikia darbo dienomis nuo 9.00 val. iki 16.00 val.

Valgykla MIGIRIS

Jei ieškote erdvės įvairiems renginiams, „Migiris“ siūlo tam puikiai pritaikytą salę su didelėmis terasomis, pobūviams ir nakvynei įrengtus devynis miegamuosius kambarius, kuriuose patogiai telpa 50 svečių. Pobūvių salė puikiai tinka banketiniams renginiams, gimtadieniams, vestuvėms, jubiliejams, krikštynoms, privatiems ir teminiams vakarėliams, pobūviams, mergvakariams, bernvakariams, išleistuvėms, konferencijoms, prezentacijoms, pristatymams, vadovų mokymams, seminarų organizavimams, kursams, darbo ar giminių susitikimams, įmonių šventėms ir t.t.

Pagrindinė pokylių salė banketui talpina 120 svečių, o rengiant furšetą – 200 svečių, o mažoji salė – 60 svečių, yra kambarys vaikams pažaisti, visa tai pritaikoma atsižvelgiant į šventės pobūdį.

Erdvi automobilių parkavimo aikštelė, nereikia blaškytis, ieškant kur pastatyti mašiną.

Valgykla MIGIRIS

Taip pat priimami užsakymai gedulingiems pietums bei metiniams paminėjimams jaukiose patalpose.

Valgykla MIGIRIS

Vis laukiami Gamyklos g. 31E, Mažeikiai. „Migiris“ garantuoja už skanų ir kokybišką maistą.

„Mylim visus, kas aplanko mus.“ – „Migiris“.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus