visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vasarinių padangų TOP 8 - PIRELLI Key point

Vasarinių padangų TOP 8 Vasarinių padangų TOP 8

Padangos.in

Nors pavojingesniu sezoniniu važiavimu automobiliu laikoma žiema, svarbią reikšmę turi ir vasariniu padangų pasirinkimas. Taip, ant vasarinių kelių nėra ledo ir sniego, tačiau važiavo saugumui ir komfortui įtakos turi kiti faktoriai, pavyzdžiui, dulkės, balos, o taip pat natūralus noras važiuoti dinamiškiau. Tai pat keliuose ir kiemuose daugiau vaikų, dviratininkų ir kitų eismo dalyvių, dėl kurių gali iškilti staigaus stabdymo būtinybė. Ir tokioje situacijoje kiekvienas centimetras gali būti labai svarbus. Štai specialistų paruoštas vasarinių padangų sąrašas, tam kad Tau būtų lengviau pasirinkti padangas savo automobiliui 2016 metų vasarai.

Vasarinės Premium klasės padangos - išskirtinis efektyvumas!

Vasarinių padangų TOP 8 - PIRELLI Key point

 

Nr.1. „Pirelli“ „P1 Cinturato Verde“– miesto kelių užkariavimui.

Šios padangos taps puikiu pasirinkimu, jeigu vasarą Tu dažniausiai važinėji mieste – dažnai pradedi judėti iš vietos (įsibėgėji) ir stabdai prieš šviesoforus, kamščiuose ir t.t.

Šios padangos užtikrina puikų sukibimą, kaip ant sauso, taip ir ant šlapio asfalto.

„Pirelli“ padangos apibūdinamos kaip turinčios didelę ridą, kurios garantuoja ilgą Tavo naujų vasarinių padangų tarnavimo laiką.

Vasarinės „Pirelli“ „P1 Cinturato Verde“ padangos labiausiai tiks kompaktinės klasės automobiliams, pavyzdžiui, Hyundai” i20, VW “Golf” ir “Polo”, A klasės MB, “Toyota” “Yaris”, “Ford” “Fiesta” ir t.t.

Kaina nuo 52,40 EUR

Vasarinių padangų TOP 8 - PIRELLI Key point

 

Nr.2. “Pirelli” “P7 Cinturato” – iš tolimojo kelionių malonumą

Šios padangos taps puikiu pasirinkimu, jeigu vasarą Tu dažniausiai važinėji mieste – dažnai pradedi judėti iš vietos (įsibėgėji) ir stabdai prieš šviesoforus, kamščiuose ir t.t.

Šios padangos užtikrina puikų sukibimą, kaip ant sauso, taip ir ant šlapio asfalto.

„Pirelli“ padangos apibūdinamos kaip turinčios didelę ridą, kurios garantuoja ilgą Tavo naujų vasarinių padangų tarnavimo laiką.

„Pirelli“ versija „P7 Cinturato Blue“ – pirmosios pasaulyje padangos, gavusios aukščiausią „AA“ įvertinimą pagal saugumo ir kuro ekonomijos (pagal būtiną ES žymėjimo sistemą naujoms padangoms) parametrus.

„Blue“ versijos padangų dar mažesnis pasipriešinimas riedėjimui, šios padangos tuo pat metu pasirūpins Tavo ir Tavo šeimos saugumu bei sutaupys lėšas. Šios padangos taip pat užtikrina mažesnes kuro sąnaudas bei trumpesnį stabdymo kelią.

Vasarinės „Pirelli“ „P7 Cinturato“ padangos taps geriausiu pasirinkimu, jeigu Tu važinėji vidurinės klasės automobiliu, pavyzdžiui, Škoda” “Octavia”, “Nissan” “Qashqai”, 3 serijos BMW, “Ford” “Focus”, VW “Touran” ir “Passat”, “Audi” ir t.t.

P7 kaina nuo 69,50 EUR

P7 Blue kaina nuo 95,00 EUR

Vasarinių padangų TOP 8 - PIRELLI Key point

Nr.3. “Michelin” “Crossclimate”– saugios esant bet kokioms sąlygoms

Padangų revoliucinio efektyvumo savybės užtikrina puikų produktyvumą esant bet kokioms oro sąlygoms. „Michelin“ padangos pripažintos labai atspariomis nusidėvėjimui.

Papildomai prie to, „Crossclimate“ demonstruoja charakteringas vasarinėms padangoms savybes stabdant ant šlapio ir sauso kelio, o taip pat šaltu metu, kas ir yra puikus žieminių ir vasarinių padangų technologijų susijungimu.

Dėl to šias padangas galima eksploatuoti iki kol ateis atšiauri žiema, kadangi šios padangos ženklinamos M+S žymėjimu su 3PMSF (snaigės) simboliu.

„Michelin“ „Crossclimate“skirtos skirtingiems lengviesiems automobiliams – nuo kompaktinių iki didelių.

Kaina nuo 68,40 EUR

 

Vasarinės vidurinės klasės padangos – puikus kainos ir kokybės santykis!

Vasarinių padangų TOP 8 - PIRELLI Key point

Nr.1. “Falken” “Ziex 914 Ecorun”– padangos, pasiskolintos iš sporto pasaulio

Užtikrindamos gerą valdomumą, šios padangos taps puikiu pasirinkimu Tavo automobiliui, jeigu vasarą Tu pagrinde važiuoji mieste.

Dauguma šių padangų savybių pasiskolintos ir autosporto pasaulio, todėl šios padangos – vienas populiariausių pasirinkimų tų vairuotojų, kurie yra dinaminio vairavimo stiliaus vidurinėje klasėje mėgėjais.

Atskirai vertėtų pažymėti stabdymo ant šlapio kelio savybes ir efektyvumą.

Vasarinės “Falken” “Ziex 914 Ecorun” padangos praktiškai tinka bet kokiems vidurinės klasės automobiliams.

Kaina nuo 44,50 EUR

Vasarinių padangų TOP 8 - PIRELLI Key point

Nr.2. “GT Radial” “Champiro FE-1”– universalus komfortas

Šių vasarinių padangų gamintojas tarp konkurentų užima garbingą 11-ąją vietą pasaulyje ir tai aišku yra dar vienas šių padangų kokybės įrodymas.

Prie viso to, šios padangos turi keturis kanalus vandens šalinimui, kas sumažina akvaplanavimo riziką esant lietingam orui, užtikrindamos puikų valdomumą ir važiavimo saugumą kaip važiuojant miesto keliais taip ir važiuojant plentu.

Vasarinės “GT Radial” “Champiro FE-1” Tavo vidurinės klasės automobiliui užtikrins tylų važiavimą, o taip pat sumažins pasipriešinimą riedėjimui.

Kaina nuo 48,80 EUR

Vasarinių padangų TOP 8 - PIRELLI Key point

 

Nr.3. “Momo” M3– dinamika ir saugumas

Šiuolaikinis padangos protektoriaus raštas, sukurtas Italijoje, turi keturis griovelius greitam vandens šalinimui siekiant sumažinti akvaplanavimo riziką ir užtikrinti puikų valdomumą važiuojant dinamiškai.

Vasarinės „Momo“ M3 puikiai tiks beveik visiems vidurinės klasės automobiliams, užtikrindamos tylų važiavimą kaip važiuojant miesto keliais taip ir važiuojant plentu.

Kaina nuo 64,50 EUR

Vasarinių padangų TOP 8 - PIRELLI Key point

 

Nr. 4. “Sailun” “Atrezzo ZSR””– kontrolė bet kokiomis sąlygomis

Labiausiai pageidaujamos biudžetinės klasės padangos, kadangi jos išsiskiria universaliomis savybėmis ir puikia kaina.

Šios padangos skirtos kelionėms tiek mieste, tiek ir plentu, užtikrina puikų sukibimą tiek ant sauso, teik ir ant šlapio kelio.

Kaina nuo 42,90 EUR

Vasarinių padangų TOP 8 - PIRELLI Key point

Vasarinės biudžetinės klasės padangos – kurie nori protingai sutaupyti.

 

Nr.1. “Westlake” SP06– kasdieninėms kelionėms mieste

Šios ekonominės klasės padangos pateko į mūsų sąrašą, todėl kad jos apibūdinamos kaip geriausią kainos ir kokybės santykį turinčios padangos skirtos kelionėms mieste.

Kaina nuo 24.70 EUR

padangos.in - internetinė padangų parduotuvė, prekiaujanti žymiausių gamintojų padangomis, ratlankiais visų tipų automobiliams, motociklams, sunkvežimiams, žemės ūkio technikai, bei sportiniams automobiliams. Nuo šiol įsigyti Jūsų automobiliui tinkamas padangas itin paprasta, pigu ir patogu - nebereikia stovėti eilėse, bendrauti su įkyriais konsultantais ir sukti galvą, kaip parsigabenti padangas. padangos.in pateikia Jums visą reikalingą informaciją, padeda išsirinkti tinkamiausias padangas ir įsigyti jas keliais klavišų paspaudimais. Galimas pirkimas išsimokėtinai. 

Taip pat teikiame automobilių ir motociklų padangų montavimo, balansavimo, remonto padangų bei kamerų klijavimo ir  vulkanizavimo, ratlankių lyginimo, smėliavimo ir dažymo milteliniu ir paprastu būdu paslaugas. Įmonėms teikiame paslaugą - automobilį paimame ir pristatome patys. Visiems darbams suteikiama garantija.

Pirkti padangas pas mus daug pigiau ir patogiau – išsirinkite padangas ir jos pasirūpins Jūsų saugumu bei komfortišku važiavimu!

 

padangos.in - internetinė padangų ir ratlankių visų tipų automobiliams, motociklams ir sportiniams automobiliams parduotuvė

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus