visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

VASAROS STOVYKLOS vaikams ir jaunimui - ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS

VASAROS STOVYKLOS vaikams ir jaunimui - ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS VASAROS STOVYKLOS vaikams ir jaunimui - ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS

Pramoginės šou veiklos studija ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS

ĮSPŪDINGIAUSIOS PRAMOGŲ IR ŠOKIŲ VASAROS STOVYKLOS VAIKAMS IR JAUNIMUI LIETUVOJE SU DIDŽIAUSIA IR ĮDOMIAUSIĄ STOVYKLŲ PRAMOGŲ PROGRAMĄ BERNIUKAMS IR MERGAITĖMS!

Stovykloms "Žvaigždžių Takas" 10 metų jubiliejus!!!

 

Žvaigždžių takas

2016 m. pramoginės šou veiklos studijai "ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS" sukaks 12 metų! Jie ilgai ir sėkmingai organizuoja populiariausias Lietuvoje vasaros stovyklas vaikams ir jaunimui, į kurias atvyksta stovyklautojai iš viso pasaulio: Europos, Australijos, Azijos ir net iš JAV. Turi didelę patirtį vaikų ugdyme ir užimtume. Kasmet rengia turiningą bei įspūdingiausią Lietuvoje vasaros stovyklų programą, kad Jūsų vaikai galėtu linksmai ir pilnavertiškai pailsėti be televizorių, Xbox ir kompiuterinių žaidimų, planšetinių kompiuterių bei panašaus tipo prietaisų.

Šią vasarą studija "ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS" švęs savo stovyklų jubiliejų, 10-aji gimtadienį! Šios didelės šventės proga, organizuoja išskirtinę didžiausią vasaros stovyklų pramogų programą, į kurią įeis dar daugiau siurprizų ir staigmenų. Vasaros stovyklų "ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS" programa idealiai pritaikyta kaip šokantiems, taip ir visiškai nešokantiems berniukams ir mergaitėms. Stovyklautojų laukia, įspūdingos atostogos, tikra 7 dienų šventė su ypatinga pramogų stovyklos programa: konkursai, šokiai, vandens parkas, 3D kino vakarai, diskotekos, fejerverkai, dovanos, linksmiausios varžybos bei lauko žaidimai (paspirtukų lenktynės, tiras, dartai, futbolas, tinklinis, krepšinis, vandens dviračiai, valtys, baidarės, batutas, pirtis, sūpynės...)

Studija "ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS" siūlo vasaros stovyklos vaikams ir jaunimui 6-16 m. pagal išskirtinę "VISKAS ĮSKAIČIUOTA+" programą:

Studija "ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS"  kviečia vaikus ir jaunimą, net tuos kurie niekada nelankė šokių pamokų, į pramogų ir šokių vasaros stovyklas pagal išskirtinę "Viskas įskaičiuota+" programą Ignalinos, Trakų ir Druskininkų r. draustiniuose pasirinktinai. Stovyklos organizuojamos prabangiose, moderniai įrengtose sodybose ant ežero kranto. Transportas suteikiamas organizatoriais nemokamai. Maitinimas 4 kartus per dieną (pusryčiai, pietūs, vakarienė, naktipiečiai) su atskiru meniu vegetarams ir laktozininkams.

Sodybų esamos pramogos:

kubilas, sauna, pirtis, biliardas, vandens dviračiai, valtys, baidarės, kanojos, tenisas, tinklinis, futbolas, krepšinis.

Stovyklų “ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS” organizatorių papildomos pramogos:

3D kino vakarų organizavimas, linksmieji lauko žaidimai (estafetės “Jokių kliūčių!”, paspirtukų lenktynės, tiras, dartų mėtymas, batutas). Kiek vieną vakarą pramoginiai renginiai, diskotekos, dovanos, staigmenos, populiariausių pasaulyje šokių stilių programa su profesionaliais Lietuvos choreografais bei išvyka į vandens parką! Sertifikatų išdavimo bei kiekvienos stovyklos pamainos uždarymo proga - fejerverkai! Stovyklautojų laukia nuolatinis fotografavimas, fotosesijos bei filmavimas žymiose stovyklų "ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS" video klipuose.

 

VIDEO stovyklų 2015 m. >

STOVYKLŲ PAMAINOS:

1. Ignalinos r. liepos 3 - 9 d.
http://zvaigzdziutakas.lt/ignalinos_vasaros_stovykla.html

2. Trakų r. liepos 10 - 16 d.
http://zvaigzdziutakas.lt/traku_vasaros_stovykla.html

3. Druskininkų r. liepos 24 - 30 d.
http://zvaigzdziutakas.lt/druskininku_vasaros_stovykla.html

4. Ignalinos r. rugpjūčio 7 - 13 d.
http://zvaigzdziutakas.lt/ignalinos_vasaros_stovykla.html

 

VASAROS STOVYKLOS vaikams ir jaunimui - ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS

VIDEO stovyklų 2015 m. >
Vasaros stovyklos vaikams 2015 "ŽVAIGŽDŽIŲ TAKAS" - DIDŽIAUSIA LIETUVOJE PRAMOGŲ PROGRAMA!
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus