visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vienas milijardas metrų: Svarbus pasiekimas daugiasluoksnių kompozitinių vamzdžių gamyboje

Vienas milijardas metrų: Svarbus pasiekimas daugiasluoksnių kompozitinių vamzdžių gamyboje Vienas milijardas metrų: Svarbus pasiekimas daugiasluoksnių kompozitinių vamzdžių gamyboje

UPONOR, UAB

Milijardo metrų aukštos kokybės daugiasluoksnių kompozitinių vamzdžių (MLCP) gamybos ribos peržengimas pabrėžia Uponor, kaip plastikinių vamzdynų specialisto, įgūdžius ir patirtį. Viena iš bendrovės paskutinių naujovių yra Uni Pipe PLUS, naujos kartos MLCP. Pirmasis pasaulyje besiūlis daugiasluoksnis kompozitinis aliuminis vamzdis (SACP), turintis unikalias savybes, kurių dėka yra lankstesnis ir tuo pačiu metu stabilesnis bei reikalauja mažiau detalių ir montavimo laiko.

Kai Uponor pristatė savo pirmąjį daugiasluoksnį kompozitinį vamzdį (MLCP) 1990 metais, tai buvo didelė naujovė, apjungianti tiek metalo, tiek plastikinių vamzdžių privalumus viename gaminyje. Nuo tada Uponor nuolat dirbo siekiant patobulinti daugiasluoksnius vamzdžius, o taip pat siūlė integruotas montavimo sistemas su pažangiomis jungtimis, įrankiais ir aksesuarais. 2015 m. lapkričio mėn. buvo peržengta vieno milijardo metrų daugiasluoksnio vamzdžio gamybos riba Uponor gamykloje Zella-Mehlis mieste, Vokietijoje.

“Daugiasluoksniai vamzdžiai pakeitė vyraujančias tendencijas, kai pateko į rinką prieš 25-erius metus. Jie pasiūlė lankstumo ir stabilumo kombinaciją. Tai padarė juos idealiais vamzdžiais higieniškam geriamojo vandens tiekimui, o taip pat radiatorių jungimui, spinduliniam šildymui bei vėsinimui”, teigia Alar Kotli, Uponor Europos vandentiekio produktų pasiūlos vadovas. “Mūsų nauja besiūlė technologija yra didelis šios koncepcijos patobulinimas, iškeliantis daugiasluoksnių vamzdžių savybes į kitą lygį”.

Uni Pipe PLUS turi ekstruzinį aliuminio sluoksnį, kuriame visiškai nėra suvirinimo siūlių. Taip pasiekiamas iki 40 procentų mažesnis lenkimo spindulys lyginant su tradiciniais daugiasluoksniais kompozitiniais vamzdžiais, o po lenkimo vamzdis išlieka puikios formos. Montavimo darbai su Uni Pipe PLUS reikalauja iki 15 procentų mažiau detalių ir sistemos gali būti sumontuotos greičiau dėl didesnio vamzdžių lankstumo. Besiūlis kompozitinis aliuminis vamzdis gaminamas 16, 20, 25, ir 32 mm matmenų bei pilnai suderinamas su Uponor sudėtinėmis dalimis ir sistemomis.

Pagaminus vieną milijardą metrų daugiasluoksnio vamzdžio ir šiuo metu pristatant naujos besiūlės kartos vamzdžius tarptautinėse rinkose, Uponor pabrėžia savo, kaip aukštos kokybės daugiasluoksnių vamzdžių lyderio, poziciją. Besiūlė technologija nustato naują standartą pramonėje ir siūlo padidinti montavimo proceso efektyvumą.

Apie Uponor

Uponor yra pirmaujanti tarptautinė kompanija, teikianti vandentiekio ir patalpų mikroklimato sprendimus gyvenamųjų ir komercinės paskirties pastatų rinkose Europoje ir Šiaurės Amerikoje. Šiaurės Europoje Uponor yra gerai žinomas infrastruktūros vamzdžių sistemų tiekėjas. Grupėje dirba apie 3800 asmenų iš 30-ties šalių. 2014 m. Uponor Korporacija yra įtraukta į Helsinkio NASDAQ vertybinių popierių biržą, Suomijoje.

Vienas milijardas metrų: Svarbus pasiekimas daugiasluoksnių kompozitinių vamzdžių gamyboje
2015 m. lapkričio mėn. buvo peržengta vieno milijardo metrų daugiasluoksnio vamzdžio gamybos riba Uponor gamykloje Zella-Mehlis mieste, Vokietijoje.

Vienas milijardas metrų: Svarbus pasiekimas daugiasluoksnių kompozitinių vamzdžių gamyboje
Viena iš Uponor paskutinių naujovių yra Uni Pipe PLUS, pirmasis pasaulyje besiūlis daugiasluoksnis kompozitinis aliuminis vamzdis (SACP).

Vienas milijardas metrų: Svarbus pasiekimas daugiasluoksnių kompozitinių vamzdžių gamyboje
Uni Pipe PLUS turi unikalias savybes dėl kurių vamzdis yra lankstesnis ir tuo pačiu metu stabilesnis — reikia mažiau detalių ir montavimo laiko.

Vienas milijardas metrų: Svarbus pasiekimas daugiasluoksnių kompozitinių vamzdžių gamyboje
Uni Pipe PLUS turi ekstruzinį aliuminio sluoksnį, kuriame visiškai nėra suvirinimo siūlių.

Vienas milijardas metrų: Svarbus pasiekimas daugiasluoksnių kompozitinių vamzdžių gamyboje
Uni Pipe PLUS yra pirmasis pasaulyje besiūlis daugiasluoksnis kompozitinis aliuminis vamzdis (SACP). Jis gaminamas 16, 20, 25, ir 32 mm matmenų bei pilnai suderinamas su Uponor sudėtinėmis dalimis ir sistemomis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus