visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vienkartinės pakuotės - šiuolaikiniai maisto produktų MULTIPACK pakavimo sprendimai

Vienkartinės pakuotės - šiuolaikiniai maisto produktų MULTIPACK pakavimo sprendimai Vienkartinės pakuotės - šiuolaikiniai maisto produktų MULTIPACK pakavimo sprendimai

SIA MULTIPACK atstovybė Lietuvoje

Įmonė „MULTIPACK“ sėkmingai dirba pakavimo medžiagų platinimo srityje nuo 1994 m.  Per savo veiklos metus įmonė sukaupė daug patirties pakavimo gaminių rinkoje, taip pat nuolat bendradarbiauja su daugiau nei 120 pakavimo medžiagų gamintojų ir tiekėjų iš Europos bei Azijos. Siekiant patenkinti išrankiausių klientų norus, „MULTIPACK“  kasdien dirba tam, kad galėtų pasiūlyti kuo platesnį aukštos kokybės pakavimo medžiagų asortimentą. 

Su vienkartinėmis pakuotėmis dažniausiai susiduriame kasdieniame gyvenime, pirkdami maisto produktus prekybos centruose arba tada, kai prireikia saugoti maisto produktus namuose. Dėl šių pakuočių įvairovės ir skirtingų ypatybių, galite pasirinkti jums tinkamiausią variantą, atsižvelgdami į verslo arba namų ūkio poreikius. 

Mažmeninės prekybos tinklams, maisto prekių gamintojams, viešojo maitinimo įmonėms, mėsos ir pieno perdirbėjams, viešbučių, restoranų ir kavinių segmento atstovams ir kt. „MULTIPACK“ siūlo aukštos kokybės skirtingų formų, spalvų ir medžiagų maisto produktų pakuotes:

Polipropileno (PP) vienkartinės pakuotės – tai pakuotės, pagamintos iš tvirtos elastingos medžiagos, atsparios šilumos poveikiui. Šiose pakuotėse esantį maistą galima šildyti mikrobangų krosnelėse.

Polistirolo (PS) vienkartinės skaidrios ir tvirtos pakuotės, tačiau lengviau pažeidžiamos, palyginti su PP.

Polistireno (EPS) lengvios ir patvarios vienkartinės pakuotės, kurių pagrindinis privalumas – gera izoliacija, t. y. gebėjimas išlaikyti pakuotėje esančio produkto temperatūrą.

Iš PET pagamintos vienkartinės pakuotės yra skaidrios, elastingos ir tuo pačiu metu labai patvarios.

Aliumininės (ALU) vienkartinės pakuotės pasižymi aukštu šiluminiu stabilumu, todėl leidžia išlaikyti patiekalo šviežumą ir temperatūrą.

Popierinės pakuotės su vidiniu laminato sluoksniu, saugančiu supakuotus maisto produktus nuo išsiliejimo arba susigėrimo į popierių.

Taip pat siūlome individualius pakuočių panaudojant spaudą sprendimus. 

Pakuotės salotoms ir kulinarijos gaminiams: Permatomi ir nepermatomi iš skirtingų medžiagų pagaminti įvairių formų indeliai su dangteliais arba be jų. 

pakuotes-salotoms

Pakuotės konditerijos gaminiams: tortams, pyragams, pyragaičiams ir kt. pakuoti.

pakuotes-konditerijos-gaminiams

Pakuotės sumuštiniams ir tortilijoms: Iš OPS, PET arba popieriaus gaminamos pakuojamo produkto formą atitinkančios pakuotės, t. y. pakuotės forma primena joje pakuojamo produkto formą.

pakuotes-sumustiniams

Pakuotės sušiams: Patogūs ir elegantiški indai ne tik saugo produktus, bet ir puikiai atrodo namuose ant stalo arba parduotuvės vitrinoje.

pakuotes-susiams

Indai šildančiai vitrinai produkcijos ekspozicijai: Juodos spalvos indai skaidriais dangteliais, skirti prekybos centrų šildančioms vitrinoms, kuriose patiekalai savo pakuotėje išliks šilti. Siūlome įvairius dydžius, formas, su skyriais ir be jų.

indai-sildanciai-ekspozicijai

Pakuotės vaisiams ir uogoms: Rekomenduojame rinktis perforuotą pakuotę, užtikrinančią oro cirkuliaciją ir padedančią pašalinti drėgmės perteklių. Parsineštus namo produktus tokioje pakuotėje patogu plauti, net neišimant jų.

pakuote-vaisiams-ir-uogoms

Aliumininė pakuotė: Aliumininės pakuotės plačiai naudojamos kulinarijoje, ruošiant ir parduodant maistą išsinešti. Aliumininiai padėklai naudojami maistui patiekti ant stalo. Vienas pagrindinių aliumininio indų privalumų – naudojimo paprastumas, nes patiekalą galima šildyti orkaitėje neišimant jo iš pakuotės.

aliumine-pakuote

 Popierinė pakuotė tortams ir pyragaičiams, salotoms ar Azijos virtuvės patiekalams pakuoti.

popierine-pakuote

Užlydomos pakuotės: Mes siūlome aukštos kokybės PP (polipropileno) ir PET (polietileno tereftalato) pakuotes. Pakuotes galima užlydyti specialia plėvele, taip pat užpildyti inertinėmis dujomis, leidžiančiomis labai pailginti produkto tinkamumo laiką. Šio tipo pakuotės dažniausiai naudojamos žuvies ir mėsos produktams, vaisiams ir paruoštoms salotoms pakuoti.

uzlydomos-pakuotes

Indeliai padažams: „Multipack“ siūlo įvairios talpos ir dydžio indelius padažams.

indeliai-padazams

Plastikiniai buteliai iš PET (polietileno tereftalato)

plastikiniai-buteliai

Kibirėliai: Vienkartinio naudojimo kibirėliai iš polipropileno, skirti maisto ir ne maisto produktams pakuoti ir saugoti. Galima rinktis įvairių spalvų ir talpos: nuo 500 ml iki 30 l.

kibireliai

Eps padėkliukai rekomenduojami naudoti pakuojant žuvį, mėsą, sūrį, šviežius ir džiovintus vaisius bei kitus maisto produktus.

eps-padekliukai

„Spino“ pakuotės maistui užšaldyti: Skaidrūs indeliai su dangteliais, skirti produktams užšaldyti. Pakuotėje 5 vnt. Siūlome keturių skirtingų talpų indelius: 350 ml, 500 ml, 750 ml, 1000 ml. Pagaminta iš polipropileno. Pakuotes galima naudoti tiek giliai užšaldyti iki –20 ˚С, tiek šildyti mikrobangų krosnelėje.

spino-pakuotes-maistui-uzsaldyti

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus