visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vienkartiniai indai maisto išsinešimui - MULTIPACK sprendimai greitojo aptarnavimo kavinėms, restoranams ir prekybos tinklams

Vienkartiniai indai maisto išsinešimui - MULTIPACK sprendimai greitojo aptarnavimo kavinėms, restoranams ir prekybos tinklams Vienkartiniai indai maisto išsinešimui - MULTIPACK sprendimai greitojo aptarnavimo kavinėms, restoranams ir prekybos tinklams

SIA MULTIPACK atstovybė Lietuvoje

MULTIPACK - vienas didžiausių pakavimo medžiagų platintojų Latvijoje, nuolat plečia savo asortimentą, siekdami siūlyti savo klientams šiuolaikiškiausius ir kokybiškiausius vienkartinius indus, vienkartines ir aliumines pakuotes, plėveles, maišelius, lipnias juostas, kartonines dėžes, etiketes, pakavimo įrengimus ir kt. atsižvelgdami į nuolat besikeičiančias rinkos tendencijas ir paklausą.

Maisto tiekimo įstaigoms, barams, bistro, restoranams ar prekybos centrams siūlantiems maistą išsinešti - MULTIPACK turi ką pasiūlyti: Tai įvairios išvaizdos, formų, spalvų ir medžiagų vienkartinio naudojimo šilumą išlaikantys indai, stiklinės, lėkštės,  padėkliukai ir t.t.

Vienkartiniai indai taip pat yra puikus pasirinkimas, ketinantiems pailsėti gamtoje, organizuojantiems didelį arba mažą renginį, arba dėl spartaus šiuolaikinio gyvenimo tempo tiesiog norintiems sutaupyti laiko ir išteklių namuose ar darbe. Jūs galite rinktis iš didelio asortimento vienkartinių stalo aksesuarų, vienkartinių indų furšetams ar vienkartinio naudojimo indų ir stalo įrankių rinkinių.

MULTIPACK siūlomi vienkartiniai indai:

Skirtingo dydžio bei spalvų popierinės ir plastikinės stiklinės vandeniui, sultims, alui, kokteiliams, kavai ir kavos pardavimo automatams.

vienkartines-stiklines

Įvairių formų, spalvų ir dydžių kartoninės ir plastikinės lėkštės.

vienartines-lekstes

Padėkliukai, pagaminti iš įvairių medžiagų (EPS, ALU, PET), skirtingų dydžių ir formų. Galima įsigyti padėkliukų su dangčiu arba be jo.

vienkartiniai-padekliukai

Šilumą išlaikantys indai, kurių pagrindinis tikslas – kaip įmanoma ilgiau išlaikyti šiltą ir šviežią supakuotą produktą. Iš putų polistireno (EPS) pagamintų indų privalumas – šiluminis stabilumas, lengvumas ir tvirtumas. Taip pat galite įsigyti indų su skyreliais skirtingiems patiekalams. Jūs galite rinktis šilumą išlaikančias stiklines ir dangtelius, šilumą išlaikančius indus ir dangtelius sriubai, šilumą išlaikančias dėžutes karštiems patiekalams.

siluma-islaikantys-indai

 

Aukštos kokybės stalo įrankiai: šakutės, peiliai, šaukšteliai, lazdeles gėrimams maišyti, šiaudeliai, dantų krapštukai, servetėlės.

stalo-aksesuarai

Vienkartiniai indai furšetams: Naujos produktų grupės dėka atrasite spendimus, kaip tinkamai ir gražiai surengti furšetus. Aukštos kokybės indai, pagaminti iš skaidraus plastiko, medžio arba bambuko. Mūsų asortimente galėsite rasti: bokalus, taures, stiklines įvairiems gėrimams, taureles, lėkšteles užkandžiams, stiklinaites desertams, medinius kūgius ir „laivelius“, padėklus, stalo įrankius, smeigtukus, pipetes padažams ir t.t.

vienkartiniai-indai-fursetams


Vienkartinio naudojimo indų rinkiniai yra naudingas ir patogus sprendimas ilsintis gamtoje arba keliaujant su draugais. Rinkinyje yra visi būtiniausi stalo įrankiai, kurių prireiks valgant šaltus, karštus patiekalus bei geriant gėrimus.

indu-rinkiniai

Polipropileno (PP) vienkartiniai indai – tai indai, pagaminti iš tvirtos elastingos medžiagos, atsparios šilumos poveikiui. Šiuose induose esantį maistą galima šildyti mikrobangų krosnelėse.

Polistirolo (PS) vienkartiniai indai – pagaminti iš šios medžiagos indai yra skaidrūs, tvirti, tačiau lengviau pažeidžiami, palyginti su PP vienkartiniais indais.

Polistireno (EPS) vienkartiniai indai – pagaminti iš šios medžiagos indai yra lengvi ir patvarūs, jų pagrindinis privalumas – gera izoliacija, t. y. gebėjimas išlaikyti pakuotėje esančio produkto temperatūrą.

Iš PET pagaminti vienkartiniai indai yra skaidrūs, elastingi ir tauo pačiu metu labai patvarūs. Iš PET pagamintų indų plastiškumas užtikrina jų atsparumą smūgiams.

Aliumininiai (ALU) vienkartiniai indai pasižymi aukštu šiluminiu stabilumu, todėl leidžia išlaikyti patiekalo šviežumą ir temperatūrą.

Siūlomi popieriniai indai su vidiniu laminato sluoksniu, saugančiu supakuotus maisto produktus nuo išsiliejimo arba susigėrimo į popierių.

Taip pat siūlome individualius sprendimus panaudojant spaudą. Daugiau informacijos apie spaudos galimybes jums visada pasiruošę suteikti MULTIPACK prekybos atstovai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus